Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazowowłosa

Dziś z okazji Mikołajek robię się dla męża na blond ;)))

Polecane posty

Gość brazowowłosa

Kiedy sie poznalismy (7 lat temu) byłam blondynką (ale nie taką tlenioną) i w sierpniu tego roku wróciłam do swojego naturalnego koloru -brązu.Mąż mówi ze ma sentyment do moich dawnych jasnych włosów i dlatego dzis postanowiłam zrobic sobie znowu jasne włosy ;)O 13-tej mam wizytę u fryzjera.Mam nadziję ,ze bede zadowolona ;)

Gość frytazkoryta
mam nadzieję, że Ci kanar nie wyjdzie z tego brązu i że idziesz do specjalisty :] czy masz swoje naturalne????? czy farbowane na brąz ??

Gość brazowowłosa
Jestem naturalną szatynka i kłade sobie kolor jasny brąz. Juz raz przechodziłam z brązu na blond.Wiadomo ze nie bede od razu blondynka ale stopniowo,co dwa miesiace bede robiła sobie jasne refleksy :)

Gość Aldona miszcz
tam na dole tez bedziesz blond czy lysa?:classic_cool:

Gość fdrgggggggggggggg
ulżyło Ci ? kogo to k..wa obchodzi?

Gość errrrrrrrrrrerror
też mi prezent, chyba dla Ciebie :-o egoistka , wydaje kase na siebie i jeszcze tłumaczy że to prezent dla meża:-o 🖐️

Gość brazowowłosa
Nie jestem egoistką bo wiem ,że to sprawi męzowi duzo radości :)

Gość brazowowłosa
fdrgggggggggggggg -> widocznie Ciebie zaciekaiło,skoro tu jestes :P

Gość errrrrrrrrrrerror
kup mu lepiej coś

Gość ixyyyyyyyyyyy
smieszne jest to, ze to maz decyduje o tym jaki masz kolor wlosow na glowie

Gość brazowowłosa
Kupiłam -seksowną koszulkę dla mnie na wieczór ;)

Gość brazowowłosa
Mąż nie decyduje ,tylko jak się go zapytałam w jakim kolorze włosów mnie najbardziej lubi ,to odpowiedział ze jestem piekna w ciemnych ale ma sentyment do jasnych ;)Chce mu zrdobic prezent a przy okazji wrócic do blondu,bo ww jasnych czuje sie jednak lepiej ;)

Gość errrrrrrrrrrerror
'Kupiłam -seksowną koszulkę dla mnie na wieczór' hhahahah egoizm do kwadratu, myślisz że tylko doopą można komuś sprawic przyjemność

Gość brazowowłosa
errrrrrrrrrrerror -> czy TY koorva znasz nas i wiesz ,co nam sprawia przyjemność?Zamknij pysk i wypierdaalaj z tematu 🖐️

Gość jatra n
Życzę udanego koloru i szalonego wieczoru :)

Gość brazowowłosa
jatra n -> dziękuję ;)Chociaz jedna normalna osoba napisała zwyczajnie,po ludzku,bez złosliwości i jadu :)

Gość kot bez butów
aleś wulgarna, Babo przy takim słownictwie jakikolwiek kolor włosów to niewypał

Gość brazowowłosa
Nie jestem wulgarna :) Mysle ,ze tylko w ten sposób można było dotrzec do tej osoby :)

Gość klbmamamammama
Witaj, ja odkad zaczzelam farbowac wlosy zawsze bylam blondynką i tak przez wiele lat. Potem zafarbowalam na ciemny blond (ktory wyszedl jak ciemny braz) i meczylam sie pare m-cy w tym kolorze. Poszlam do fryzjera, zrobila mi babka dekoloryzacje+koloryzacje na blond i wyszlo bardzo bardzo zolto. Po powrocie do domu zafarbowalam na chlodny blond i tak jednego dnia z ciemnego brazu stalam sie jasna blondynka. Wlosy nie ucierpialy az tak strasznie, bo bardzo dbalam o nie przed tymi zabiegami.

Gość brazowowłosa
Ja nie chcę farby na całe włosy,tylko delikatne pasemka.

Gość nie rób pasemek na brąz

Gość brazowowłosa
Ale te pasemka beda cieniutkie i bedzie ich tak duzo,ze zleją sie w jeden kolor.Mialam juz tak robione ;)

Gość vin80
Dzizas kobieto. Myślisz, że dla męża to atrakcja? Sobie robisz fun - jego to mało obejdzie. Jeśli chcesz jemu zrobić prezent, to zaproś koleżankę do trójkąta - najeży mu się coś od życia po tylu latach z jedna kobietą :)

hehe, jakby mi facet poszedl do fryzjera, kupil se nowe gacie, wydal kupe siana i jeszcze powiedzial ze to prezent dla mnie to pewnie bym sie zasmiala... :D

Gość Jednym słowem mówiąc
Robisz prezent sobie,nie mężowi! A co jemu kupisz?

Gość brazowowłosa
Si-xa -> widocznie mój mąż nie jest materialistą.Kocha mnie a ja jego nad zycie i wiemy co nam sprawi przyjemnośc :)

Gość jestę studentę
Super sprawa w sumie, my sobie z narzeczonym nie robimy prezentów na mikołajki, ale myślę, że gdybym miał podobny sentyment do moich włosów sprzed lat, też pewnie bym się zafarbowała ;] Żeby Ci tylko kurzo-jajowy blond nie wyszedł :)

nie chodzi o to czy jest materialista czy nie jest ale skoro mowisz, ze robisz prezent dla niego to mu zrob ten prezent a nie sama sie obkupiasz pod pretekstem ze to prezent hehe.

Gość jatra n
[zgłoś do usunięcia] vin80 "Dzizas kobieto. Myślisz, że dla męża to atrakcja? Sobie robisz fun - jego to mało obejdzie. Jeśli chcesz jemu zrobić prezent, to zaproś koleżankę do trójkąta - najeży mu się coś od życia po tylu latach z jedna kobietą " Skąd się tacy ludzie biorą? Nie kumacie że jej mąż lubił ją w blond włosach i dla niego będzie to coś miłego, zrobi coś z myślą o mężu. Mój narzeczony też by docenił taki gest i wcale nie chodzi tu o sprawienie sobie przyjemności, chociaż jak kolor wyjdzie dobrze to też fajnie. Mój np wcale nie lubi dostawania bzdurnych pierdółek jakie tu czasami wymieniają dziewczyny w wątku - co w prezencie na mikołajki, święta itp. Woli jak chodzę na siłownię i dbam siebie, to mu sprawia największą przyjemność bo sam jest sportowcem i cieszy się kiedy ja dbam o swoje zdrowie i figurę. Także wbijcie sobie do łba że mężczyźni są różni i lubią różne rzeczy :)