Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazowowłosa

Dziś z okazji Mikołajek robię się dla męża na blond ;)))

Polecane posty

Gość to nie będzie blond
taki słodki nauralny tylko perfidne blond cienkie kreski na brązie , obraz nędzy i rozpaczy jak takie coś moze podobać się ?

Gość vin80
jatra - ja też się cieszę, kiedy moja dziewczyna o siebie dba (zwłaszcza kiedy dba o figurę). Nawet podoba mi się, kiedy zmieni fryzurę czy kolor lakieru do paznokci. Doceniam to i zawsze jej o tym mówię. Głównie po to by wiedziała, że obchodzi mnie jak wygląda i zauważam zmiany. Mówię to żeby jej było miło. Takie zmiany wyglądu są jednak wydarzeniem tylko dla NIEJ. Dla mnie to żadna atrakcja. Autorka pisze tu natomiast jaki to będzie super prezent dla faceta. Bzdura - to prezent dla niej. On pewnie powie, że mu się podoba, czy inny taki banał. Jak chce zrobić prezent jemu - niech się bardziej postara.

Gość brazowowłosa
Wróciłam od fryzjera i jestem bardzo zadowolona.Wyszedł mi ciemny blond z fajnym refleksem. Maz na pewno bedzie zadowolony i wbrew temu co piszecie-dla niego bedzie to super prezent ;)

Gość brazowowłosa
Kurwwwwa! Maz wrócił i powiedział ze wyglądam jak stara baba ze włosy niby są jak siwe Powiedziałam za to dla niego na Mikołajki ze miały być blond ze niby taka mnie woli to zaśmiał się i powiedział ze kreca go egzotyczne dupeczki a dla mnie na Mikołajki ogoli sobie jajka

Gość brazowowłosa
Jeszcze rzucił żebym do kiosku leciała po farbe zeby coś z tym zrobić To najgorsze Mikołajki w moim życiu jak wróciłam włosy wydawały się ok

Gość brazowowłosa
W kiosku była tylko farba z Joanny jesienny liść i gole i popiół Siedzę i rycze

Gość brazowowłosa
Marne podszywy :ONawet nie ma się z czego pośmiać :O