Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zre jak swinia

ciagle jem od 2 dni. Zaraz pekne

Polecane posty

Gość zre jak swinia

Cala dieta pojdzie na marne. Od 2 dni jem i jem. Myslicie ze duzo przytyje? Okres powinien sie pojawic lada dzien, najpozniej 9 grudnia. Czy jak do tego czasu nadal bede zarla bez opamietania to sie bardzo roztyje?

Gość kassska
mam tak samo z tym ,ze jem od 4 dni tak

Gość kassska
a nawet dzis 5 juz

Gość errrrrrrrrrrerror
powiedz co zjadlaś?

Gość kassska
ja zjadłam dzis - zaczełam o 9,30 bo mnie nie bylo wdomu od rana pol paczki makaronu swiderki z sosem i warzywami/ petno wiejskiej kiełbasy , czekolade zurawinowa nadziewana wawel cała , zaraz bede pic capuccino i jak skoncze pewnie zjem owoce kiwi i mandarynki wczoraj to nawet nie pamietam dokładnie co bo bylo tego strasznei duzo tez mam @ A ty ?

Moze nie roztyjesz się, ale ten apetyt może nie minąć Ci po okresie. Też tak kiedyś miałam, jak popłynęłam z żarciem tak jadłam wszystko co popadnie przez miesiąc. Niestety nie spadło potem.

Gość kassska
ja nie jestem gruba moje bmi jest w normie 20.4 ale jak tak dalej pojdzie to,,,, nie wiem co mnie tak napadło a codziennie mam mniej jesc i to na odwrot jest jak widac

Gość zre jak swinia
3 mandarynki, pól jablka, jedno kiwi wczoraj na kolacje zjadlam 8 mandarynek!!! i salatke z 2 pomidorow, polowy papryki i ugotowanej marchewki. Staram sie jesc tylko wazrywa i owoce bo maja niewiele kcal ale ciagle czuje glod. Nie to nie glod to potrzeba ruszania pyskiem. Zaraz pojde do kuchni i zjem kolejne mandarynki. Nie wiem co robic :(:(:(:(:(

Gość nie da rady tak jesc
jestem weganką i patrze jak jesz i tak sie nie da bedziesz miala niedobory i to bardzo szybko jeśli jesz tylko owoce i warzywa to potrzebujesz kasze, zboża, strączkowe i orzechy! do tgo suplementacje b12> inaczej możesz nabawić się niedoborów i to szybko, co prowadzi także do ataków obżarsta - organizm jakoś próbuje zwalczyć je

Gość kassska
to ty malo kaloryczne a ja ? masakra

Gość zre jak swinia
Czy jak bede jadla tylko owoce i warzywa oczywisciew nie ziemniaki i nie banany to moge faktycznie jesc je bez ograniczen w wielkich ilosciach i nie zaszkodza mi tak bardzo?

Gość zre jak swinia
Bo ja nie czuje glodu kcal mi nie sa potrzebne ja mam faze zarcia musze miec cos w buzi, cos przelykac, czuc smak. Tylko o to chodzi, o nic wiecej.

Gość zre jak swinia
nie planuje jesc tak do konca zycia tylko wlasnie chce przetrwac ten okres na warzywach i owocach potem znow bedzie rozsadnie czyli 1 kromka na sniadanie, teraz zjadlabym kromke potem jeszcze ze 3 a potem kg mandarynek wiec lepiej mi zjesc ten kg mandarynek wydaje mi sie ze mniej zaszkodzi niz jakby dolaczyc do niego 4 kromki.

Gość Mow do mnie KotQ
jejku mam to samo od ponad tygodnia potrafie zjesc cala paczke duzych leysow. :| masakra wazylam chyba 64 a teraz 69 :( chce sobie kupic tabletki na odchudzanie LIDA bo nie dam rady inaczej schudnac

Gość wiesz co nie jedz
owocow,lepiej podgryzaj warzywa,na obiadek jakas saladka z tunczykiem czy piersia z kurczaka,na kolacje zrob sobie jajecznice bez tluszczu,jedz powoli ;)

Gość nie da rady tak jesc
po pierwsze posiłki musza być zbilansowane! jedząc roslinnie musisz spozywać: strączkowe, orzechy, kasze, zboża (oczywiście nie naraz) inaczej coś ci się może stać i robisz sobie krzywde. jak będziesz jadla same mandarynki czy pomidory zamiast zbilansowanego posiłku to będziesz miała napady obrżerania i to coraz czesciej i coraz wieksze

Gość 99888777
a ja wprost przeciwnie,nic nie jem

Gość zre jak swinia
wlasnie chyba zrezygnuje z owocow. Wyszlo mi ze zjadlam ponad 300 kcal a paczka mrozonych warzyw ma tylko 120 kcal i jak zjem dwie takie paczki to juz na 100% glodna nie bede.

Gość kassska
dojadalm owoce, i kisiel słodka chwila kawy nie wypilam zrobie to jak wroce z biblioteki

Gość zre jak swinia
a ja poszlam do pizza hut i zamowilam bar salatkowy nazarlam sie zielonego groszku fasolki i pomidorów, ale zjadlam tez lyzke salatki z jakims majnezem i mi sie teraz odbija i watroba mi padnie zaraz. A max jedna lyzke zjadlam tego gowna. Teraz dopijam kawe z mlekiem ale bez cukru i mysle co tu zjesc na kolacje. Dobrze miec w zyiu zainteresowania i wartosciowo spedzac czas.

Gość kassska
no to wrocilam juz dawno wypiłam capuccino, zjadlam znowu petno wiejskiej kiełbasy ciastka z galaretka - delicje cala paczke i

Gość zre jak swinia
dzien trzeci i obzarstwo: rano 3 kromki chrupkiego pieczywa z serkiem i wedlina drobiowa i zielony ogorek kawa z mlekiem 0% na obiadokolacje warzywa na parze, pó ogórka malutki pomidor kolacja 3 kromki chrupkiego pieczywa z wedlina drobiowa i serkiem jogurt naturalny Jakies 800 kcal. Przytylam prawie 2 kg dzis weszlam na wage. Super oby tak dalej to znow bede wygladac jak wieprzowina :-o

Gość jajajajajajajaj!
ty to chyba jaja sobie robisz tu jak mozna przytyc 2 kg bedac na 800 kcal i nic nie jedzac prowokacja?

Gość zre jak swinia
wlasnie ze nie prowokacja. Dzis rano weszam na wage a tam kg wiecej niz wczoraj wieczór. Nie wytrzymaam i ryczalam z godzine. Nie wiem co si dzieje. Przed okresem jestem, mam dzis lub jutro dostac moze to woda? Nie rozumiem. Tak sie staralam zeby stracic te kg a one same od siebie wracaja. Dzis zjadlam jedno jablko i wypilam kawe i boje sie jesc cokolwiek bo jak jutro bedzie kolejny kg do gory to nie wiem co zrobie. Jestem beznadziejna. Nie moge na siebie patrzec.

Gość zre jak swinia
Wczoraj poszlam spac glodna ale dzis waga wskazala 2,5 kg mniej. Nie wiem co jest nie tak w kazdym razie nie zamierzam na razie specjalnie jesc az nie spadnie do punktu wyjscia czyli jeszcze jakis 1 kg. Dzis kawa bez cukru, herbata bez cukru i 3 jablka malutkie. Pewnie wypije jeszcze ze dwie kawy i herbate i to wszystko.

Gość d9d9d9d9
no i tu właśnie robisz błąd. skończcie z głodówkami !!! wpierw głodówka, potem wpierdalacie jak świnie i wielkie wyrzuty sumienia plus kolejna głodówka. a potem się dziwią że tyle invitro sie robi bo kobiety na własne życzenie są bezpłodne. na każdej głodówce organizm dostaje w dupe! 3 jabłka i kawa? gratuluję :O

Gość zre jak swinia
Mogabym w sumie byc bezplodna nie mam nic przeciwko. Mam ju 4 pociech i wiecej nie planuje. Chetnie bym jadla normlanie bo nie bede ukrywac ze jesc lubie i jedzenie sprawia mi frajde, nie mam zadnych jedzeniowstretow, ale niestety waga zaraz leci w gore a ja nie moge sobie na to pozwolic. Wrecz przeciwnie. Potrzebuje jeszcze z 5 kg w dol.