Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszalec19091990

brak okresu+ból brzucha

Polecane posty

Gość myszalec19091990

Hej, Trochę się martwię i pomyślałam że najpierw zapytam tu. Mam od zawsze nieregularne, długie cykle, około 35 dni. Teraz mam 22 lata.W liceum kiedy miałam kiedyś brak okresu przez 2 miesiące poszłam do lekarza, dostałam hormony, które zupełnie nic nie pomogły a spowodowały że przytyłam gwałtownie, zniszczyłam sobie kompletnie skórę rozstępami a okresy dalej są 35dniowe (około. zwykle 32-35). Teraz jednak kolejny raz minęły dwa miesiące i okresu brak. Od kilku dni boli mnie brzuch tak jak przed okresem, do tego ból piersi itd, wszystkie objawy PMS. Tyle tylko że zwykle boli mnie w ten dzień, kiedy dostanę, nie kilka dni wcześniej. Z tą różnicą, że teraz pobolewa interwałami, a zwykle w dzień kiedy mam dostać okres po prostu zaczyna boleć i ból się stopniowo zwiększa, poźniej okres trwa średnio 4 dni. Dodam, że na 100% nie jestem w ciąży a ostatnie dwa miesiące były bardzo stresujące, co wiem że również mogło mieć wpływ. Ale że 2 miesiące... to własciwie tak jakby przeskoczenie jednego okresu przy moich cyklach... co raczej nie jest normalne...? Trochę przez tamte doświadczenia boję się znowu iść z tym do lekarza, tak wiem że to głupie... a dwa jestem teraz za granicą więc jest to troszkę utrudnione. To znaczy zdecydowanie pójdę w poniedziałek jeśli do końca tygodnia nie dostanę, ale zastanawiam się, czy wiecie może czy to wygląda jak coś bardzo groźnego?

Gość myszalec19091990
up

Gość myszalec19091990
up...

Gość myszalec19091990
haloo...