Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klasdu123

organizacja imprez łódzkie

Polecane posty

Gość Klasdu123

Znacie moze jakieś fajne firmy które organizują imprezy ? Mozecie mi koogoś polecić ? Słyszałam o Eventime coś, ale nie do konca czy wy coś wiecie ? Zapraszam do komentowania.

Gość Edyta11111
Eventime ? Cos mi sie kojarzy .. hmm no tak moja siotra miała ich na studniówce, są bardzo fajni, chwaliła ich dosyć długo ;)

Gość pinilla
jestem zdania, że warto. świetne nagłośnienie, oświetlenie. myślę, że jak zastanawiasz się nad czymś tanim a zarazem solidnym, możesz do nich zadzwonić, poznasz szczegóły. polecam.

Gość Adrian23432
Wszystko pięknie super;) Ale dajcie mi jakieś namiary na nich ;D

Gość bakin_bread
No ciekawe, ciekawe

Gość kartridża
trochę kultury nie zaszkodzi... po słowniczek też mogłabyś/mógłbyś sięgnąć. nie bardzo rozumiem o co ci chodzi... ludzie prowadzą dyskusję na poziomie, ale zawsze ktoś musi wtrącić swoje trzy grosze... nie masz nic sensownego do powiedzenia, odpuść. czasami ludzie potrzebują się dowiedzieć, poznać innych opinii na czyjś temat. jak mają to zrobić jak nie w dobie internetu? wszystkie tematy są podejrzane? bez przesady. każdy ma prawo do własnego zdania. moje jest takie, że firma jest dobra, jeśli chodzi o organizację imprez i tyle... mam do tego prawo. bez pozdrowień.

Gość Wieliczka_82
Z czystym sumieniem polecam. Współpracę zaliczam do udanych, mało tego, to jedna z lepszych firm z jakimi do tej pory miałam możliwość współpracować. Raz jeszcze polecam.

Gość pakula_
Polecam. Obsługa konferencji zdała egzamin. Naprawdę dobra organizacja.

Gość gość
http://www.4mat.pl/ - państwo organizowali dla mnie ostatnio imprezę i muszę przyznać, że wszystko wyszło perfekcyjnie. Szczerze ich polecam!