Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veronica spicata

Odszedł po 6 wspólnych latach. Zemściłam się.

Polecane posty

Gość Veronica spicata

Jak w temacie. Byliśmy ze sobą 6 lat. Poznałam go, jak leczył sie po traumatycznym związku ze swoją długoletnią miłością, zostawiła go przed ślubem. Pomagałam mu, razem chodziliśmy do psychologa, potem wspierałam w walce z chorobą ojca. zawsze przyy nim byłam, stałam za nim murem. Nigdy nie skrytykowałam. Układalo nam sie dobrze, kochałam go, sądziłam, że on mnie też. Planowaliśmy dziecko, ślub. Od kilku miesięcy on sie zmienił. Stał sie oschły, tajemniczy, znikał na wiele godzin. Myślałam, że ma jakieś problemy, może swoje sprawy, nie wnikałam, nie kontrolowałam. 3 tygodnie temu wróciłam wcześniej do domu i zobaczyłam jego pakującego się. Nie chciał ze mną rozmawiać, krzykiem wymusiłam, to podał mi list, który chciał zostawić na stole. Pół roku temu spotkał swoja miłość, zaczęli sie spotykać, ona jest w trakcie rozwodu, on ją zaczął pocieszać, no i uczucie odżyło. Poznoć u niego nigdy nie zagasło. Ona po niego przyjechała. zabrali rzeczy, pojechali. Wcześniej uprzedzil, ze skontaktuje sie w sprawie podziału wyposażenia mieszkania. Meble kupowaliśmy razem. na szczęście kredyt na mieszkanie zaciągnęłam tylko ja. Nie będę pisać, co sie ze mna działo. Jednak w zeszłym tygodniu postanowiłam zacząć działać. Wiem, ze to niskie, ale zaplanowałam zemstę i ją wykonałam. Mieliśmy upoważnienia do swoich kont. Ja upoważnienie dla niego cofnęłam, jednak sprawdziłam, że on nie. To jest rachunek bieżący, jednak miał na nim 17.600 pln. Całą tę kwotę przelałam na schronisko dla zwierząt :). Zrobiłam to w poniedziałek :). Wczoraj miałam telefon z awanturą co ja zrobiłam, że ukradłam jego pieniądze. Wieczorem przyjechali oboje. Ona się darła, on też. Grozili, że pozwą mnie na policję :). Ja sie tylki uśmiechałam, potem ja zagroziłam policją, jeśli nie wyjdą natychmiast. On na szczęście nigdy sie u nmie nie zameldował, więc mogłam spokojnie zgłosić ich najście na policji, ale wyszli :). Czuję się lekko, dobrze, szczęśliwie i im życzę szczęścia. Wymaczyłam mu te 6 zmarnowanych lat :). Zemsta mnie oczyściła :). Gdyby nie ona, długo bym sie jeszcze z tym męczyła :).

Gość gratulacje e teraz będziesz
samotną matką, bo z takim charakterem nie masz szans u mężczyzn. nikt się ciebie nie boi, po prostu jesteś bardzo niskim człowiekiem.

Gość papapapappapap
BUAHHAHA SZKODA ZE NIE PRZELALAS NA SIEROCINIEC ,ale na pieski tez dobrze,ahhaha OBY tak kazda kobieta z lajdakie zrobila,gratulacje kochan a jestes

Gość zejdi
no i bardzo dobrze zrobiłaś

Gość Cyryl i metody
Krótko mówiac wyceniasz sie na 3000 pln rocznie czyli 8 zł dziennie

Gość no i BARDZO DOBRZE ŻE
nie jesteście już razem:D widać po rozstaniu kto jaki jest., Ty już pokazałaś, więc miłość nie dla Ciebie:D Żał mi cię, dziecko. to tylko pieniądze, a o Tobie powiedziały WSZYSTKO. dobrze, że twoj były ma kolejna, widocznie jest od Ciebie lepsza i to teraz widać:D

Gość nie wiem czy bede mamą;;;
popieram cię, bardzo dobrze zrobiłaś, szkoda tylko tych 6 straconych lat dla kogoś, kto nigdy cię nie kochał, a tak przynajmniej jakąś rekompensatę sobie zrobiłaś...

Gość ti amoooo
a dla mnie to nie do pomyslenia co zrobiłaś:-( w zyciu bym tak nie zrobiła, musisz miec strasznie wredny niedobry charakterek ze byłaś do tego zdolna. Prawda ejst taka ze ludzie odchodzą i musimy się z tym pogodzic, trzeba tez spojrzeć na siebie samego czy było sie takim ideałem? Byłas???? Nie sadze... po tym co napisałaś wynika ze ejstes niezła suką, msciwą babą która każdy omija najchętneij z daleka

Gość dora_dora
UWIELBIAM CIE:) badzo ladnei sie zemscilas. Nie jestem tego zwolenniczka, ale zrobilas to po mistrzowsku :) PIEKNIE PIEKNIE PIEKNIE :) kiedys znajdziesz kogos normalnego.....powodzenia :)

Gość zaraz się zlecą takie jak auto
autorka i będą ja chwalić za takie zachowanie:D dlatego jesteście tak traktowane, bo nie macie zasad w życiu, a tylko się mścicie, jak dzieci:D Kasę się zarobi znów, a po was pozostanie kiepska opinia, jeszcze gorsza od opinii waszych byłych.

Gość ti amoooo
gdybys mi wywineła taki numer zgłosiłabym sprawe na policję i ciągałabym cie po saach do momentu az zwróciłabyś te 17 tysiaków!! Mam nadzieję ze twoj ex ci nie odpusci i też tak zrobi

Gość vin80
Tak zazwyczaj kończą "pielęgniarki" - standard.

Gość Veronica spicata
Może mi naskoczyć. Miałam upoważnienie do jego konta :). To jest zgodne z prawem. A to że odszedł.... tzeba było cofnąć pełnomocnictwo. ja tak zrobiłam :).

Gość rozdarta w srotku
marna prowokacja o żenującym poziomie

On sam sobie na to zasłużył, zepsuł dziewczynie 6 lat i wciąż myślał o swojej byłej - to dopiero charakterek, nie ma nic gorszego niż bawienie się uczuciami drugiego człowieka a pieniądzie?poszły na dobry cel...

Gość Ralina rannnnnnnnnnn
Super pomysl,gratulacje.

Gość dora_dora
bylaby wredna, gdyby kase dla siebie zostawila. Przynajmniej na fajny cel ja poswiecilas, robiac tym samym dobry uczynek:)

Gość nie ma nic gorszego niż autork
która się zniżyła JESZCZE BARDZIEJ. hehehe. baby oczywiście tego nie rozumieją i jej gratulują:D

Gość Veronica spicata
Dokładnie. Pieniądze poszły na schronisko. Mam na to dowód :).

naprawdę dziwię się niektórym opiniom, to on odszedł z premedytacją i jeszcze do swojej byłej miłości - to dopiero patologia

Gość no i skoro odszedł to jest
dupkiem i tyle. ale niech autorka nie będzie głupsza od niego.

Gość a nie potrzebowałaś
jakiegos kodu zeby przelać pieniądze??? raczej chyba kody, tokena czy co tam jeszcze zabrał ze sobą?

Gość Veronica spicata
Jako pełnomocnik mam swoje kody. Tak jak kartę do bankomatu.

:-D Ja bym tak nie zrobila -nie stac byloby mnie na taki krok .Nie moja wlasnosc -nie ruszam . Ale podoba mi sie ten pomysl .Swietnie zrobilas.Mialas upowaznienie do konta -moglas zrobic tak, jak Ci podyktowalo serce.Guzik Ci zrobi . Moze jedynie podkulic ogon i zalosnie zapiszczes auuu auuuu :-P A psiaki kocham , wrecz ubostwiam i w schroniskach czesto maja katastrofalne warunki.Brakuje nawet na karme . Doskonale Mala .

Gość dobrze zrobiłaś!!!!
bardzo dobrze! Bo ten dupek nigdy Cię nie kochał, był z Tobą tylko dlatego że miał zabezpieczenie i oparcie. Byłaś takim zapasowym kołem, do chwilowego użytkowania. Zrobiłabym pewnie podobnie, ciul nie zasłużył na Twoje dobro! Całe 6 lat zmarnowane! Jednak różnimy się bo ja bym te 17 tysi wydała na siebie aby odkupić stracony z nim czas, choć i tak ta kwota to za mało.

Bez sensu. Mogłaś zachować się z klasą i po prostu się rozstać, ale kradzież jego pieniędzy to na prawdę przesada. Nie dziwię się, że był wkurzony.

Gość Vaaaniiilaaa
JA zrobilam podobnie,tylko ze jego pieniadze trafily na moje konto.Bylo tam okolo 40tys Euro.Zrobil mi awanture alemialam na niego maly chaczyk wiec szybko odpuscil.Ja te pieniadze wykorzystalam w troche inny sposob pojechalam na super wakacje,kupilam moje wymazone auto.

Gość do osoby wyżej - jesteś chyba
pusta, bo to ONA miała zabezpieczenia w kasie swojego byłego. starał się.

Gość andrzelina drzoli
"w zyciu bym tak nie zrobiła, musisz miec strasznie wredny niedobry charakterek ze byłaś do tego zdolna. Prawda ejst taka ze ludzie odchodzą i musimy się z tym pogodzic, trzeba tez spojrzeć na siebie samego czy było sie takim ideałem? Byłas???? Nie sadze..." x dobra dobra, zamknij morde i lepiej spojrz na siebie zanim obrobisz dupe autorki. Niedobry charakter ma kutas ktory 6 lat wykorzystuje kobiete a na koniec po 6 latach nie ma nawet odwagi osobiscie zakonczyc zwiazku tylko spierdala pokryjomu, skoro go popierasz to sama jestes takim szczurem jak on

Gość Vaaaniiilaaa
i gleboko mam opinie innych