Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veronica spicata

Odszedł po 6 wspólnych latach. Zemściłam się.

Polecane posty

Gość a ty od tych zebrakow
Ja tam stad ide . Z paniami chetnie pogadam jak straca wszystko a ktos jeszcze bedzie im o klasie nawijal . Powodzenia.

Gość jukijuoujytr
moja corka zawsze sie smieje,ze jakbym byla policjantka ,to kazdemu z rodziny bym mandat wystawila jakby zasluzyl! ale ja uwazam,ze w zyciu obowiazuja jakies zasady,swiat moze i idze do przodu,ale to nie znaczy ,ze my mamy biec na oslep i robic wszstko to na co mamy ochote

Gość wielbicielka_piotrusia
szatański plan :D ale, że zwierzaki skorzystają TO SUPER!

a tak swoją drogą, to aż trudno mi uwierzyć, że można się odważyć na coś takiego. No może 500-600zł ale 17 tyś.?? No ja bym się poprostu bała

Gość hm ..........
Moralność bliska zeru. Ja tego człowieka nie bronię bo nic o nim nie wiem ale chodzi o zasadę :)

hmmm..... moralność bliska zeru? Nie koniecznie. Bardziej działanie w afekcie. Aby ocenić moralność człowieka nie wystarczy jedna sytuacja, jeden uczynek

Gość hm ..........
Sądzisz, że nie miała czasu pomyśleć ???

Gość co jest dlaczego nikt nie zare
Mowia ze zemsta jest slodka. Ja nie wiem bo nigdy sie nie mscilam ale wiem co to za uczucie kiedy chce sie zemscic. Tak w afekcie moge popelnic taki uczynek. Szkoda tylko ze po jakims czasie pewnie zaczela bym sie wstydzic i zalowac. chyba jakies tam 17 tys nie wywolaalo by u mnie wielkiego poczucia winy. w koncu to malo za tyle straconego czasu. jezeli autorka oskarzylaby faceta w sadzie za zlamane serce to pewnie sad zasadzil by wiecej niz 17 tys

Gość hm ..........
no no :)

Ja myślę, ze nigdy tu nie dojdziemy do wspólnego wniosku, będzie tyle samo przeciwników co i pochwalających to zachowanie :) Jestem tylko ciekawa ile z tych kobiet tu krzyczących, jak zdecydowałoby się odejść od faceta z braku miłości, przyklasnęłoby jak to on by im wyczyścił konto :)

Gość jukijuoujytr
przede wszystkim wiekszosc by nie odeszla!!!wola znosic brak milosci,upokorzenia i zle traktowanie i jeszcze mowia,ze to dla DOBRA dzieci!!zeby mialy pelna rodzine,ehhh

odpowiem ja , bo jestem w tej grupie , ktora uwaza ze slsznie postapila moja Idolka .Ba wrecz bohatersko dala po lapach . Nie musialby mi nikt konta czyscic , bo nie zachowalabym sie nigdy , jak ten Karaluch autorki: oto portret naszgo biednego, oszukanego, zniszczonego Pinokia :-P 1) mameja nie umial sam poradzic sobie , jak kopnela ex go w doope , tuz przed SLUBEM ; 2) bral garsciami wsparcie od autorki w czasie terapii , traktujac ja jak kolo zapasowe ( to jest swinstwo!!!) 3) czerpal wsparcie od autorki w czasie choroby ojca 4) oszukal ja , bo dawal sprzeczne komunikaty w takim razie: zamieszkal z nia , kupil meble na polowe z autorka , planowal slub, dziecko 5) perfidia jest planowac SLUB I DZIECKO rzekomo kochajac ex caly czas 6) duren nie wyciagnal wnioskow z przeszlosci , ze dostal kopa raz , teraz tez ex jest jego kochanica, bo defacto rozwodu jeszcze nie ma i roznie moze sie to skonczyc jeszcze 7) jest malo kumaty , bo nawet nie zauwazyl , ze ex bezczelnie przyleciala do domu autorki z awantura o nieswoje pieniadze -czyli leci na jego kase ,az brzeczy 8) pol roku oszukiwal , mataczyl i udawal , ze nic sie nie dzieje 9) nie chcial rozmawiac o tym, ze autorka jest zaniepokojona i chce dojsc tego przyczyny 10) nie umial , jak dorosly facet porozmawiac, wyjasnic 11) jak szczur chcial uciec bez slow wyjasnienia 12 ) nie lubi psiakow i jest nieczuly na los ich , nie umie docenic dobrego serca autorki:-P( tu jest zart) Reasumujac - nigdy takim czlowiekiem nie bylabym, jak Pinokio -wiec nikt konta czyscic nie musialby mi z powodow w/w . Takze spoko -nie musialabym byc szczesliwa , bo takiej sytuacji NIE BYLOBY. Amen .

do Youkij ... cos tam a popatrz ile jest mlodych ludzi ktorzy maja zwichniete zycie przez rozwod rodzicow.

Gość jukijuoujytr
ja mam n mysli np,takie sytuacje gdy tata pije i bije,ma kochanki. mam kolezanke,ktora corka znienawidzila wlasnie przez to,ze z takim mezem zostala.w takich ukladach dzieci nie sa szczesliwe

klasa to podanie go do sadu za oszustwo i falszywe obietnice. a nie-klasa to samosad ktorego autorka sie dopuscila... ha haha :-D

Youkij -cos tam ale chyba twoja kolezanka nie zostala z mezem dla dobra dzieci nie?

Gość jukijuoujytr
tak,wlasnie dla dobra dzieci!!!bo uwazala,ze nie poradzi sobie materialnie bez niego,choc to nieprawda!!!stwierdzila,ze gdyby nie dzieci to dawno by sie zdecydowala na odejscie!!!chora argumentacja!zostala z facetem,co ja wyzywa,upokarza i ma za nic!widocznie to lubi,nawet jej tak powiedzialam.odpowiedziala,ze stara sie pamietac,ta dobra chwile. efekt koncowy:corka nienawidzi i ja i ojca!i ma pretensje,ze sie z nim nie rozwiodla

Gość ale wlosy sa sexy
czyli jest z nim dla kasy a nie dla dobra dzieci

Gość ofkfpjfss
bardzo dobrze zrobiłaś i super, że przelałaś właśnei na biedne zwierzątka o których nikt nie pamięta, a nie na jakieś dziecka, nad którymi wszyscy się litują .Na prawdę dziewczyno rsepect :) dziękuje, że tak zrobilas

Gość lsjsojss
bardzo dobrze zrobiłaś:) najważniejsze, że zwierzątka ze schroniska poczują się lepuej :)

Gość jukijuoujytr
ja pierd.....!brak slow,wyniescie ja moze na oltarze???niezrownowazona emocjonalnie kobiete

Gość inkkkkkkkopa
też uwazam, ze bardzo dobrze autoroko postąpiłaś. nie zabrałas tych pieniedzy na dla siebie, ani wydalas na pierdoly, przeznaczylas je na szczytny cel i to sie liczy:)

prowo roku;) a morał: nie ufaj nikomu, każdy związek to gówno

Gość jukijuoujytr
cel nie uswieca srodkow!!!!pamietajcie otym

Gość varonica spicata
17 tyś dla niego, to nie są oszczędności życia. To miesięczna pensja. Nie żałujcie już go tak :). A ja niestety nauczyłam się, że za krzywdy sprawiedliwośc trzeba wymierzyć samemu, właśnie po to żeby nie czuć sie potem jak porzucona szmata z zerowym poczuciem wartości. Mamy po 1. Dziękuję, drzwi zamknęłam i pozamiatałam. Wam też polecam malutki rewanżyk, jak ktoś was skrzywdzi. To naprawdę oczyszcza. A z tym schroniskiem, to on często mi mówił, że sam chciałby założyć schronisko dla bezdomnych psów, kotów, starych koni, ale nigdy nic nie robił. Ja go zmotywowałam wykonując pierwszy krok :).

Veroniko -jestem pod wrazeniem twojej postawy.Cudownie, ze masz poczucie humoru i masz poczucie dobrze spelnionego rewanzu. Milego wieczoru .Pieski sa napewno w 7-dmym niebie..

Gość Vwronica spicata
Tak, zwierzęta są przeszczęśliwe :). dziękuję Elene :). Miłego wieczoru :)

Ja nie mialabym odwagi przelac takiej sumy, nie zrobilabym bym tego, pomysl raczej nie tuzinkowy , ale w oczach bylego jaki kolwiek by nie byl,zawsze Bedziesz ta o ktorej bedzie myslal ze zloscia i pogarda, reasumujac nie potepiam i nie popieram, ale ogolnie mi sie to nie podoba, trzeba miec cos jednak w sobie by tak postapic.