Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralkowekoraliki

mial ktos tak w sklepie?

Polecane posty

Gość koralkowekoraliki

Wychodzicie ze sklepu, jestescie w domu i orientujecie sie, ze towar warty 50 zl zostal nabity 2 razy? Co robicie? Co robi sprzedawca?

Gość matko boska5
To przy kasie sie nie zorientowalas ze wiecej zaplacilas? Jeju!

Sprzedawca powie, że tyle wzięłaś i jedno w domu zostawiłaś i chcesz kasę wyłudzić.

Gość koralkowekoraliki
matko boska 5, nie bo mialam bardzo bardzo duzo innych zakupow i kwota byla wysoka

Gość koralkowekoraliki
liliann, wlasnie tego sie obawiam bo kiedys identycznie mi powiedzieli

Gość koralkowekoraliki
Trzeba się jednak orientować przy kasie :( ;( Jestem do niczego, nawet zakupów nie potrafię zrobić ;( Do tego rodzice mnie utrzymują ;( I mówią, że nie doceniam ich pracy i roztrwaniam pieniądze nieswoje ;( ;(

Gość kabeteriran
Też tak kiedyś miałam. W biedronce pani na kasie nabiła mi 40 barszczy czerwonych. W domu zorientowałam się i wróciłam do sklepu po godzinie, ale kasjerka pamiętała mnie i oddali pieniądzie :)

Gość dksldkcfvc k
Ja kiedyś robiłam duże zakupy i miałam nabite 8 razy mięso z szynki a kupowałam dwa.

Gość koralkowekoraliki
Kurcze ja sie zorientowalam po 4 godzinach, juz sie raczej nie wybiore. Mam nauczke zeby przegladac paragon od razu po odejsciu od kasy. Kiedys naliczyli mi cene za piersi z kurczaka zamiast za porcje rosolowe, cale szczescie w pore sie zorientowalam. Najdziwniejsze jest to, ze w tym sklepie regularnie mam jakies niemile przygody

Gość koralkowekoraliki
Będę musiała zmienić sklep bo mnie tam rąbią za często :(

Gość ja tak miałam
rok temu w h&M kupiłam płaszcz szalik i coś tam jeszcze zapłaciłam wyszłam siadłam na kawe patrze na paragon kwota 180 zł bo płaszcz był przeceniony a pani mi powiedzała 280 dałam 300 zł i dostałam 20 zł reszty poszłam mówie kasjerce co jak ona że nie możliwe zawołała kierownika zrobiły kontrole kasy tzn sprawdziły ile powinno być i przeliczyły ile było okazało się ze mają 100 zł za dużo więc oddały mi moją stówke przeprosiły i tyle

Gość koralkowekoraliki
eh bezrobotnemu zawsze wiatr w oczy;p

Gość huihiu
czy sklep jest monitorowany? jak tak, to moge sprawdzic czy wzielas czegos 2 sztuki czy jedna, ja bym na pewno poszla