Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kółko graniaste całe kanciaste

iPad, tablet, konsola PS i sterta zabawek pod choinką dla trzylatka???

Polecane posty

Gość ja .,.,.
U mnie jest tyle dobrze,ze moje dziecko cieszy sie z każdej drobnej rzeczy jaka dostaje a jeśli chodzi o zachowanie mojej córki w stosunku do innych dzieci to musze powiedzieć,ze ona oddaje wszystko to co ma (oprócz ulubionych przytulanek) . Tak wiec wszystko zależy od wychowania przez rodziców.

Pod słońcem toskanii - poczekaj, aż dziecko bedzie miało taki okres ze dzien w dzien będzie marudzić, a Ciebie będzie cholera brała i będziesz marzyć o godzinie spokoju. Gdy ma się do dyspozycji taki szybko-uspokajacz jak elektroniczna "zabawka". 2,5 latkowi łatwo jest dawkować telewizję bo jeszcze nie interesuje się nią aż tak jak dziecko starsze i bardziej kumate. Czterolatka już tak latwo nie oderwiesz od telewizora.

**Gdy ma się do dyspozycji taki szybko-uspokajacz jak elektroniczna "zabawka" pokusa jest wielka by go uzyć.

Gość pod słońcem toskanii
wiewióra przeczytaj dokładnie co pisałam bo podkreśliłam, że nie wiem po co 3-latkowi tablet i iPad. kółko wierz mi moje dziecko nieustannie czegoś chce i ciągle gada i ciągle zadaje pytania co nie zmienia faktu, że nie będzie oglądać tv. W ogóle nie żartuj sobie, że nie możesz 4-latka oderwać od tv bo co będzie jak będzie miał 10?

Gość pod słońcem toskanii
Dla mnie pokusą jest czekolada, co nie oznacza, że codziennie zjadam tabliczkę.

dla trzylatak to przesada. dużo za duża. takie dziecko nie jest w stanie w pełni z tego korzystać, a poza tym, psuje sie od tego wzrok. jestem zadowolona, ze tworzylam list do Mikołaja z moim maluchem na listdomikolaja.pl i tam nei było takich dziwactw :o Mały wybrał sobie klocki i figurkę Batmana, uważam, że to dużo zdrowsze i rozwijające wyobraźnię niż iPad...

Mam kase to wydaje na co chce Założę się,że połowa rodziców tutaj jakby chciała to by kupiła dziecku Ipada pod choinkę czy inne cudo,ale wnioskując po co to 3 latkowi? Chyba właśnie po to aby się chwalić dookoła co to nie my:) Tak własnie jak teraz stawiasz się na wyższym miejscu bo Cię stać,no popatrz:) Jakbym chciała też bym kupiła dziecku Ipada czy konsolę,ale jestem zdania,że jeszcze jest na to za wcześnie,mały bardzo interesuję się lego i innymi zabawkami więc także stawiam na nie.

Gość anka0000000
TRZYLATKA? a dla takich dzieci nie sa najlepsze po prostu zabawki? jakies garaże np? ja swojemu kupilam garaz dla matchboxów od mattel, sam sobie wybral bo zrobil list do swietego mikolaja (na kompie mozna, jest aplikacja na www.listdomikolaja.pl - sprawdzcie, bo super) . nie rozumiem po co ipady..

Gość bogaty papa
żenua :D

Gość bogaty papa
żenua :D

Gość golala22
dla mnie to jest glupota i przejaw snobizmu, ale są ludzie i....

Gość gasssiorka
To dosyć drogie zabawki. ja wole pozostać przy tych tanszych jak chociazby wyrzutni Nerf, którą swoją drogą kupiłam dla syna.

wiewiora i tu sie mylisz nie kazdy rodzic jakby chial i mogl to by kupowal takie zbedne gadzety tak malym dzieciakom. konsola PS, tablet wogole sa zbedne nawet dla starszych dzieciakow, fanaberie jak by stasze dziecko chcialo to bardzo prosze : zbieraj kase, idz do pracy kup sobie sam. Tablet czy laptop dla dzieci 12 lat+ w celach edukacyjnych jeszcze rozumiem ale inne i dla mlodszych? duza przesada i akurat swiadczy zle (moim zdaniem) o rodzicach

Moje starsze dzieci (zanzaczam STARSZE) mają to co wymienilas autorko ,korzystając z nich umiarkowanie bez przesady ,i cieszy mnie to ze sami potrafią wyposrodkowac,bez mojego czepiania sie obeszlo sie,ale nasza mala sie tego nie tyka jak miala 2 lata, czy jak miala 3 ,czy teraz jak ma prawie 4 Takich elektronicznych gazdetow do rączek jej nikt nie daje,ma inne swoje zabawki adekwatne do wieku :)