Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona1984

Czy moge?

Polecane posty

Gość Upiorny 4
Upiorne to ale już chyba pomysły wyczerpały się:-) Więc Wszystko w normie? A teraz ..."hftgyjnm - nie moge włączyctego filmiku" Dlatego, że mama włączyła blokadę dla pedofilów! Jak to działa? Nie wiem! Upiorne to ale sam przekonałem się że ów program spełnia zadanie:-) Więc myk, myk...

idz do pediatry i napisz mi jutro pozytywne wiesci :-P ide ta nueszczesna vojta mojego pocwiczyc biedaczka :-(:-(:-(

Gość masakra:(:(
Ten bujak. oKROPIEŃSTWO! PO CO TO?

Gość Ivvy
Pojde do pediatry. :) Bujak wylaczylam - ale ona zawsze na tym bujaku zasypia, nie husta sie dlugo, z pol h dziennie, wnioskuje, ze lubi. ;)

Gość Ivvy
Dziecko ma 14 tygodni.

na Twoim miejscu nie wkladalabym dziecka do bujaka .. to takie nienaturalne bujanie... temu dziecku na bank sie kreci w glowie jak dla mnie to okropne uczucie byc tak bujanym sztywno biedne dziecko

Gość Ivvy
Heh, ale ona na serio lubi bujak. No coz, zastanowie sie nad wkladaniem, jednak nie o tym temat. Ona wyrzuca raczki jak kilka razy pod rzad odruch moro takze w swoim lozeczku czy u mnie na rekach.

Gość Ivvy
Ide spac, o ile nerwy mnie noca nie zjedza ;)

Gość Zaniepokojona1984
Znowu nie spalam pol nocy bo mala miala dziwne odruchy...

a pomyslalas o tym, ze ma te odruchy wlasnie przez ten bujaczek? mni by chyba trafilo gdyby mnie cos tak mechanicznie bujalo przez tak dlugi okres czasu. Co do tych odruchow o ktorych piszesz, to pwoiem Ci , ze ja jako atka 2 dzieci uwazam , ze sa one normalne , moi chlopcy jak byli tak mali to tez czasami robili takie rzeczy , wydziwiasz i szukasz na sile w dziecku choroby.

Gość Zaniepokojona1984
Sadzisz, ze powtarzalyby sie wtedy nawet w lozeczku? Moze ma za duzo bodzcow. Jutro sprobuje nie wkladac jej caly dzien w bujak, nie wlaczac karuzelek etc i zobacze.

Gość Zaniepokojona1984
up

Gość dziewczyno, wyluzuj!!!
Joanno, masz normalne, zdrowe i prawidłowo rozwijające się dziecko, przestań doszukiwać się u córki chorób. Bo niepotrzebną rehabilitacją lub lekami możesz wyrządzić jej krzywdę

to dziecki śpi .... widziałąm przynajmniej 20 noworodkow z takim zachowaniem....