Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjktfjyuk

Mam doła :(

Polecane posty

Gość ghjktfjyuk

Mam cholerne dola, moj kolega 26 lat zmarl na raka :( Nie moge sie pogodzic z ta mysla ze go juz nie ma. Zawsze pomocny, energiczny i chetny do rozmow nigdy nie zostawial kogos jak ktos mial problem. Piec lat sie leczyl i bral rozne chemie nawet te najnowsze najlepsze, byl okres ze z tego wyszedl na ponad rok czasu ale to sie znowu nawrocilo i konieczny byl przeszczep ktory sie nie przyjal i kolega zmarl. Jestem zalamany, zdalem sobie sprawe ze zycie czlowieka jest bardzo kruche. Ludzie biegaja za kasa za slawa a tu chwila i nas nie ma, wkladaja cie do drewnianej trumny spuszczaja do czarnej jak dupa dziury i zasypuja ziemia :( Kurwa nie moge sie z tym pogodzic ze go nie ma juz z nami.

Gość kiiiiiiiiiiiiiiiii
szczere kondolencje. Moźe banalnym stwierdzeniem jest, że czas goi rany, ale cóż można napisać. Człowiek zdaje sobie sprawę co w życiu ma wartości, a teraz mało kto to rozumie. Trzymaj się!!!

Dokładnie, większość z nas nie docenia życia. Też kiedyś zmarła moja koleżanka miała 34 lata. Więc w sumie życie jeszcze było przed nią. Zostawiła 3 dzieci.

Gość ghjktfjyuk
Dziekuje za wyrazy wspolczucia. No jest to straszne, znasz kogos i spedzasz z nim czas i nagle koniec. Pamietam jakjezdzilem do niego do szpitala, chlopak 26 lat a poprzednie swoich 5 lat przelezal w szpitalach :( Jakim cudem gwalciciele mordercy i inne smiecie zyja dlugo a normalny wartosciowy czlowiek chcacy zyc odchodzi w tak mlodym wieku :(

Gość eh zycie:((
2 lata temu zmarl na bialaczke moj byly,w sumie to pierwszy chlopak,walczyl dlugo ale choroba go pokonala. Zaluje tylko ze nigdy go nie odwiedzilam w szpitalu.