Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała czarna kawka 22

Czy po narkozie pogorszył wam sie wzrok?Chwilowo albo na zawsze?

Polecane posty

Miałam w poniedziałek laparoskopie. W znieczuleniu ogólnym(usypianie) byłam nieprzytomna 1 godzine.Od wczoraj-czyli środa, mam wrazenie ze jak sie patrze na cos to mi sie rozmywa troche. i Miał ktoś tak? Przeszło samo?Słyszałam ze wzrok moze sie pogorszyć :O:O

Gość jaq
mialam narkoze ale do leczenia zębow. tez 1h. nic mi sie nie pogorszylo. aczkolwiek nie wiem czy narkoza do zębow i do laparoskopii jest tak samo silna. podobno ta do leczenia zębów jest lekko, wiec nie wiem czy mozna to porownywać.

Gość gość
Witam Wiem, że to stary post ale mam ten sam problem i jestem ciekawa czy twój wzrok wrócił do normy. Ja też miałam laparoskopię i po wybudzeniu zostałam przewieziona na salę i zabrałam się za czytanie książki (bez żadnych problemów i beż okularów). Po pewnym czasie przyszła do mnie pielęgniarka sprawdzić mój stan. Pół godziny później chciałam kontynuować czytanie ale nie mogłam - literki się rozmywały. Pielęgniarka powiedziała, że to możliwe po znieczuleniu i że przejdzie. W tej chwili minęło prawie dwa m-ce a ja bez okularów nic nie przeczytam do tego czasami boli mnie głowa (wcześniej nie wiedziałam co to ból głowy, chyba że przy chorobie). Proszę powiedz czy Tobie to minęło. byłaś z tym u lekarza? Ja się wybieram w przyszłym tygodniu bo już mam dość. Pozdrawiam

Gość gość
Chyba kazdy inaczej przechodzi narkoze, mnie po narkozie wcale nie mdlilo, tez mialam laparoskopie, ale kilka godzin. Tylko ze dostalam sporo krwi, bo sporo stracilam, to .... wymieszanie tez moze inaczej wplynelo jak sie czulam.

Gość gość
Ja mialam laproskopie 10 dni temu. Bylam uspana na 2 godziny . I mimo ze wczesniej mialam juz narkoze 2x i nigdy nie mialam po niej dolegliwosci to jednak tym razem tez mam problem z widzeniem .ogolnie mam wade wzroku , -1 ( astygmatyzm) ale teraz nawet z niewielkiej odleglosci nic nie moge przeczytac.Mam nadzieje ze to minie.

Gość ewaneska

W zeszłym roku miałam dwa razy narkoze i nic, a dwa tygodnie temu miałam histeroskopie operacyjną w znieczyleniu ogólnym, od tamtej pory wszystko mi sie rozmazuje. Czy to przejdzie?