Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia_gelala

2 SEKUNDOWE!!... wysportowane... ciacho

Polecane posty

Gość Andzia_gelala

Cześć, mój kolega, z którym się kilka raz przespałam, tak się wywyższał, że taki z niego erotoman, jaki to on w łóżku nie jest, co z dziewczyną potrafi zrobić i że przeleciał co 4 moją koleżankę i jakie to one zadowolone były... Więc się skusiłam, pierwszy raz z nim (nie strata dziewictwa), był zajebisty. Więc i owszem... EROTOMAN z niego zajebisty, nic dodać nic ująć, poszłam z nim do łóżka po raz drugi. Miałam nadzieje na taki seks jak ostatnio. Wiadomo.., gra wstępna, wszystko git. Lecz.. po przejściu do konkretów.. kolega wytrzymał 2 SEKUNDY!!! nie dałam mu do zrozumienia ze się z niego nabijam, ale po wyjściu od niego z mieszkania zaczęłam się z niego śmiać. On usłyszał to przez okno i chciał mi pokazać, że wcale nie jest tzw. 2 sekundówką i rzeczywiście jest zajebistym partnerem łóżkowym. Więc pomyślałam, że dam mu jeszcze jedną szansę, żeby się wykazał, ale.... ZNÓW WPADKA... chociaż wytrzymał więcej niż 2 sekundy bo 5 min. I ZACZĄŁ GADAĆ, ŻE JEST POJEBANY I ŻE MNIE BARDZO PRZEPRASZA, ŻE NIE WIE CO SIĘ Z NIM DZIEJE... już więcej się nie odezwał..

Gość Andzia_gelala
Dodam, że kolega jest zajebistym przystojniakiem z niebieskimi oczyma i pięknym uśmiechem.

Gość Andzia_gelala
Wypowiecie się na ten temat ?? Może opowiecie swoje ciekawe historyjki o nieudanych stosunkach :)

Gość Andzia_gelala
ja mam 19 on 27.....

Gość Andzia_gelala
Zależy mu tylko na seksie. Jak widać, nie wychodzi mu

Gość niespelniona_narzeczona
no to rzeczywiście z niego Adonis... hahahahaha

Gość Andzia_gelala
Z lubuskiego, Wrocław, a co?

Gość Andzia_gelala
Oczywiscie ze nie... Znam mojego kolege i to bardzo dobrze. Nie jestem dziwka, ale lubie seks. Nie roboe tego z każdym, On jest przystojny, ale co z tego, ze głupi i latwo go wykorzystać :D Sam się szczycił swoimi podbojami.... Niekiedy był pijany, ale zawsze następnego dnia pytałam, czy pamięta to co do mnie mówił i ODPOWIADAŁ, ŻE TAKIE RZECZY ZAWSZE PAMIĘTA I DALEJ TEGO CHCE..

Gość Andzia_gelala
PS. Nie czytam BRAVO Girl....

Gość Andzia_gelala
Brawo Girl?? :O;O

Gość rudlan
Gdzie znaleźć taka koleżankę?

Gość do Andzia_gelala
zróbcie to na luzie, taki seks wymuszony dla testu, chojnią zajeżdża :D typek spina się i macie zero jazdy :O

Gość Andzia_gelala
Nie opowiada o mnie dosłownie "Wczoraj przespałem sie z Angelika" tylko dyskretnie , jak zawsze "Wczoraj przespałem się z zajebista koleżanką" :)

Gość Andzia_gelala
przy 2 sekundowym seksie, był nakręcony.. Widać za bardzo skoro nie wytrzymał po kontakcie z waginą

Gość Andzia_gelala
To Smacznego :P

Gość do Andzia_gelala
weź mu do ust z połykiem, następny raz będzie dłuższy :P co ty taka testerka, a nie dzisiejsza?

Gość Andzia_gelala
Proponowałam mu trojkąt z 2 facetami, wstydzi się ale się zgodzi. Bardzo lubi moje towarzystwo

Ptyś, pączek? To dzisiaj tłusty czwartek? Widziałem na mieście jakichś czerwonych tłuściochów z brodami, ale nie wiedziałem, ze to o to chodzi...

Gość do Andzia_gelala
eee to ty imprezowa proca jesteś :P git zapną cię z dwóch stron pojadą na dwie dziury, będzie dobrze :D tylko pamiętaj zrób im po kiełbasie żeby było dłużej :P

Gość Andzia_gelala
Nom, mojego kolegi w 2 sekundy zjeść się by nie dało.. Jest dość duży... Nie gruby, leczy wysportowany :) Od wczoraj się do mnie odzywa, choć dalej mu głupio :)

Gość Andzia_gelala
Nie ukrywam, że jestem dość imprezowa, właśnie dlatego zerwałam z moim chłopakiem z którym byłam 2,5 roku. Lubił seks ze mną, ale nie znosił imprez, na których bawiłam się na 200%

Gość Andzia_gelala
Na 2 dziury już było, chociaż nie zaszkodzi powtórki z rozrywki :)

o to to właśnie , jak ktoś pączki i ptysie cały rok wpiertala a do tego kilkoma piwami dziennie poprawia , nie ma czasu na golenie i fryzjera - rodzina daje mu czerwony kubraczek z czapeczką i worek na drogę , jak próbuje wrócic to z daleka go widzą i do chaty nie wpuszczają , dlatego tylu tych grubasów kominy pozatykało

Gość do Andzia_gelala
tez się nie popisałaś :O zamiast przedtem wytarmosić mu pyte z połykiem, poszłaś na łatwiznę :P nie atakowałaś nigdy fleta w imprezwej toalecie? zoba jaka lena-testerka sławna :D

Gość nikt nie zauwazyl
ze Wroclaw nie jest w Lubuskim? Ladnie z wasza edukacja:O