Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wafelkek

idealem mojego chlopaka jest calkiem inny typ urody niz ja mam.. przykro mi :(

Polecane posty

Gość wafelkek

chyba nie bede mogla zyc z ta swiadomoscia i dam mu wolnosc

Gość eh238
a ja? Mam faceta od 3 lat ale ani mi sie nie podoba beznadziejnie sie zachowuje ale go nie zostawie,a dlaczego? Bo she boje ze nikogo innego nie znajde jestem glupia wiem

Gość wafelkek
w sumie ja tez tak mam, nie podoba mi sie za bardzo juz, ale uzalezniona od niego jestem i boje sie odejsc

Gość wafelkek
ale najbardziej boli mnie to, ze on woli inne. Mowi, ze nie, ale czyny pokazuja co innego. To po cholere ze mna jest? Nawet jezeli mu sie spodobalam to nie powienien juz mi ciagle mowic o tych swoich idealach i ogladac sie za takimi

Gość eh zycie:((
moja mama juz mysli zeby nas pozenic jezu jak ja go nawet nie kocham,owszem wypelniam obowiazki dziewczyny, czulosci itp a seks to dla mnie meczarnia

Jestem z nim bo boje sie ze jak odejde to nikogo sobie nie znajde, nie jestem brzydka ale druga angelina tez nie jestem

Gość wafelkek
:(

Gość irmiksa
ale wy durne jesteście!:D

Gość ciekawe123
Ja bylam w podobnej sytuacji, zostawiłam tego psychopate , mimo że mnie wszyscy z nim zenili i znalazłam ideał. Szkoda życia...

Gość irmiksa
facet, to jest raczej proste i nieskomplikowane stworzenie przecież. w czym wy w oóle problem widzicie?:O albo chcecie z nim być albo wielu chętnych na jego miejsce się znajdzie;) ps. faceci nie szukają drugiej angeliny!:D

Gość dziwna sprawa
dziewczyny a ile wy macie lat?

Gość stella...bella
hmm.. miałam kilku chłopaków i żaden nie reprezentował mojego ideału urody. obecny też odbiega znacznie, ale nie to jest najważniejsze- najważniejsze jest to co niewidoczne, bo uroda przecież mija a wnętrze zostaje

Ja mam 21 wiecie ile razy ja chcialam go zostawic ale nie mam odwagi

Gość stella...bella
jako ciekawostkę powiem, że ja też tak nie do końca przypominam typ mojego chłopaka, ale to naprawdę nie ma znaczenia, bo jest we mnie zakochany jak wariat :P

Gość wafelkek
no wlasnie w tobie jest zakochamy jak wariat, jakby moj bylby we mnie zakochany i to okazywal i ze jestem dla niego wazna, to bym sie az tak bardzo nie przejmowala ze ja nie jestem jego idealem. Kobiety inaczej na to patrza, zauwazaja inne rzeczy niz wyglad, a dla facetow glownie to sie liczy. ciekawe 123- prosze opisz jak to bylo u was

u mnie nawet nie chodzi o urode tylko o jego zachowanie a zachowuje sie jak dzieciak pomimo tego ze ma 25 lat wogole o przyszlosci nie mysli jak jest jakis problem to od niego ucieka

Gość wafelkek
eh zycie- a ty go wogole kochasz? sadze ze nie masz za wielu przyjaciol, bo na imprezach latwo mozna kogos poznac

Gość wafelkek
eh zycie- kurde czy ty nie jestes z moim? :) on tez zawsze ucieka od problemow, nie wspiera mnie, wydaje mi sie ze on mnie nie kocha. Moze ten twoj tak samo ma?

Gość wafelkek
on caly czas mi opowiada o jakichs pannach, gwiazdach- wszytskie sa przeciwienstwem mnie, inne wlosy, inne oczyi td. Na ulicy tak samo sie gapi tylko na takie, od ktorych ja odbiegam calkowicie. I jest zly ze ja robie sceny przez to :(

Gość stella...bella
eh życie Twój facet jest niedojrzały i wiek tu nie ma nic do rzeczy. za 10 lat może być taki sam wafelek zdziwisz się, ale dla facetów wygląd wcale nie jest aż taki ważny. mój kolega - super przystojny(mój ideał urody) ma nieatrakcyjną żonę i są po ślubie 10 lat. kiedyś go o to delikatnie zapytałam- wtedy powiedział, że najważniejsze jest to jakim się jest człowiekiem!

ja go nie kocham udaje milosc ale ilez mozna?

Gość wafelkek
stella- ale nie kazdy taki jest, dla mojego niby nie jest najwazniejszy wyglad, ale to co robi wskazuje na cos innego.

Gość stella...bella
wafelkek radzę Ci mieć więcej dystansu i nie wkurzać się tak, bo to nie ma sensu. faceci już tacy są a atrakcyjny wygląd często bywa przekleństwem, jeśli szukasz kogoś na poważnie

Gość irmiksa
tylko dzieci bawia sie w idealy;)

Gość wafelkek
i ozenil sie z kobieta ktora mu sie nie podoba? moze tylko wedlug ciebie jest nieatrakcyjna a dla niego jest piekna. Moj to wogole marzy o jakiejs lasce z telewizji

Gość irmiksa
,,atrakcyjny wygląd często bywa przekleństwem, jeśli szukasz kogoś na poważnie'' niby w jaki sposób?:P

Gość stella...bella
nie myśl o tym, zajmij się czymś innym, bo szkoda czasu - serio! faceci są wzrokowcami i zawsze gapią się na inne dziewczyny. mój zakochany we mnie chłopak też patrzy

Gość irmiksa
wafelku, jak spotykasz sie z takim dzieckiem, rob to co ono;) zobaczymy jak mu będzie miło;)

Gość wafelkek
atrakcyjny wyglad bywa przeklenstwem,co masz na mysli? ze wola byc z przecietnymi zeby sie o nie nie bac? on mi mowi ze lubi skromne i naturalne, a te o ktorych gada i sie oglada wcale takie nie sa. Postanowilam juz wyluzowac, ale i tak planuje go zostawic, nie tylko z tego powodu, ale jest tez wiele innych. Bedzie juz mogl byc z idealem