Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wafelkek

idealem mojego chlopaka jest calkiem inny typ urody niz ja mam.. przykro mi :(

Polecane posty

Gość wafelkek
a jak dlugo jestescie razem ? i w jakim wieku jestescie? mieszkacie razem? no jesli jestes piekna to tak ci tez mowi. ja jestem przecietna, ale nie raz mowi mi ze jestem przesliczna, zwlaszcza mowi to w tych momentach gdy jestem zazdrosna o inne( moze tak probuje mnie udobruchac nie wiem). Tyle ze ja nie chce mu odpowiadac nic na te jego slowa, co mogloby byc przykre dla niego, bo go kocham i nie chce mu sprawiac przykrosci. Ostatnio go zapytalam czy byloby mu milo gdybym ciagle mowila o jakichs innych ze jakis pilkarz jest taki przystojny czy ma super cialo- pow ze nie. Wiec moze sobie cos przemysli i przestanie tak sie zachowywac

Gość jukijuoujytr
zwiazek ,udany to jednak sa kompromisy!!!i mozna zaakceptowac wszystkie zachowania,pod warunkiem,ze nie rania!!!jestem 20 lat po slubie,sa dla mnie rzeczy wazne i mniej wazne,i takie bez ktorych moglabym sie obyc!a wiesz ile "rzeczy bez ktorych moglabym sie obyc" robie dla meza?bo wiem,ze dla NIEGO sa wazne!ta odrobina wysilku nic mnie nie kosztuje,a sprawia,ze moj maz jest zadowolony.on robi tak samo. na tym milosc polega do drugiego czlpwieka. uszczesliwic go,nie zapominajac o sobie .

Gość Wariat że hohoho
ja nie idę na komprosmisy zawsze lecę po bandzie :D a później same problemy :D

Gość jukijuoujytr
i jest piekna pogoda,lekki mroz,moj maz z pracy wrocil,zjadl i zaraz idziemy na spacerek! za raczke,porozmawiamy,posmiejemy sie ,posnujemy plany na swieta!UWIELBIAM TO! takie zwykle,codzienne szczescie :-)

Gość wafelkek
rywal- to ze zerknie na inne to nie denerwuje mnie az tak bardzo, ale on po prostu gapi sie tak od gory do dolu, wiesz o co mi chodzi? raz tak zrobil, tzn jeden raz to zauwazylam. mowi mi ze jakas tam jest najpiekniejsza, czy to jest normalne? nie!!! nie mowi tego w zarcie tylko calkiem powaznie ja mam do niego szacunek i nie mowie jaki to inny jest przystojny, zreszta mnie inni nie interesuja bo go kocham, nawet olewam przystojniaka ktory do mnie pisze. A jest sto razy przystojniejszy od mojego obecnego.

Gość Gosia :)
A twój przykład z BMW po prostu wymiata ! :D dobry bo śmieszny tłumaczący i masz w nim rację :)

Gość rywal
ja nie idę na komprosmisy zawsze lecę po bandzie a później same problemy Każdy ma problemy ale najtrudniejsze i najlepsze są z kobietami tych nigdy nie ogarniam... :D a jak nie możesz ogarnąć problemu ? to najprościej się z nim przespać :D:D:D

Gość jukijuoujytr
wafel - TY WIESZ ,ZE TO NIENORMALNE,KTO MA JESZCZE CIE W TYM UPEWNIC???POSTAW MU ULTIMATUM,JAK MU ZALEZY TO DO NIEGO DOTRZE,JAK NIE?PRZYKRO PISAC,TRACISZ CZAS

Gość wafelkek
jak juz mowic o tym aucie, to to ze podoba ci sie twoje auto, nie znaczy ze nie marzysz o tym bmw i nie zaminenilbys swojego samochodu na to cacko... Boje sie wlasnie tego, ze jakby tylko mial okazje byc z ta wymarzona laska, lub po prostu ladniejsza ode mnie to by mnie zostawil bez zastanowienia

Gość jukijuoujytr
Oj rywal,po seksie to sie dopiero klopoty zaczynaja,hehe PRAWDZIWE

Gość rywal
A twój przykład z BMW po prostu wymiata ! dobry bo śmieszny tłumaczący i masz w nim rację Dzięki i cieszę się że się podobał :) taki spontan :D

Gość jukijuoujytr
tyle,ze kobieta to nie AUTO :-)

Gość wafelkek
nie bede mu stawiac ultimatum, juz dobrze wie ze mi to sprawia przykrosc, jak nic nie zmieni to jakos zbiore sily i odejde. Ostatnio juz chcialam go zostawic ale prosil bym tego nie robila. A jak postawie mu ultimatum to znowu wyjde na zazdrosnice, po prostu czekam na rozwoj sytuacji

Gość rywal
jak juz mowic o tym aucie, to to ze podoba ci sie twoje auto, nie znaczy ze nie marzysz o tym bmw i nie zaminenilbys swojego samochodu na to cacko... No nie wiem jestem przyzwyczajony do mojej polówki :D:D:D i właśnie te przywiązanie czytaj miłość jeśli chodzi o ludzi robi to że co prawda jeśli spotkasz jakąś fajną sexy panią :D to pomyślisz że niezła dupa ale ja mam już swoją kobietę którą kocham oczywiście mówimy tutaj o uczciwych ludziach :D po za tym jeśli chodzi o ludzi to nawet jakby chciał tą piękniejszą to nie wiadomo czy ona by go chciała tak samo z tym "Cackiem" też ktoś może chciceć ale go nie stać na nie :D

Gość jukijuoujytr
Ja chyba nie pisze po polsku,on ma zrozumiec,ze to brak szacunku z jego strony!!!!!a nie zazdrosc z twojej strony! chyba to proste,prawda? ja juz chyba stara jestem,albo dzisiejsze dziewczyny nie mysla o swoim szczesciu .tylko o tym zeby miec chlopaka??byle jakiego,ale zeby byl??? :-(

Gość rywal
,po seksie to sie dopiero klopoty zaczynaja, U mnie po seksie zaczyna się rozchodzić przyjemność i taki uzależniający relaks i spokój ( jeśli chodzi o spokój to jeśli laska nie pierdoli czegoś do mnie :D )

Gość rywal
tyle,ze kobieta to nie AUTO To prawda nie ma porównania auto zajmuje 1 miejsce a kobieta walczy o 7 z lodówką ( żartuję oczywiście :D )

Gość jukijuoujytr
samiec rywal ciebie wyszedl ,hehe :-)

Gość jukijuoujytr
ide na spacerek,ale wroce ,papa

Gość rywal
samiec rywal ciebie wyszedl ,hehe :D:D:D no cóż ja mogę na to poradzić :D Kochajcie mnie ❤️ mimo moich wad :D:D:D

Gość rywal
po prostu czekam na rozwoj sytuacji Ale że niby co ma rozwijać ? :D bo nie łapie :D

Gość wafelkek
przywiazanie to przywiazanie a nie milosc. no ale gdybys jej nie kochal to bys ja wymienil na inna ze wzgledu na urode tylko. '' po za tym jeśli chodzi o ludzi to nawet jakby chciał tą piękniejszą to nie wiadomo czy ona by go chciała tak samo z tym "Cackiem" też ktoś może chciceć ale go nie stać na nie '' no i wlasnie tak jest z moim, on chcialby super laske, ale ona jego nie, wiec jest ze mna. I to nie jest zadne pocieszenie ze inna by go nie chciala, bo on chcialby inna:( A ja i tak jestem dla niego za ladna( opinia innych ludzi). Chyba nie potrafi mnie docenic, jesli chodzi mu glownie o wyglad. Dzisiaj sa mikolajki a ja nawet czekolady za 2zl nie dostalam

Gość rywal
ide na spacerek,ale wroce ,papa No cześć :) idź po oddychaj pełną piersią ...:D tylko uważaj bo ślisko dzisiaj a w twoim wieku upadek może się źle skończyć :P ( żartuje :) )

Gość wafelkek
rozwoj sytuacji czyt. co sie stanie dalej, czy dalej bedzie zainteresowany innymi, wylacznie innymi

Gość rywal
Dzisiaj sa mikolajki a ja nawet czekolady za 2zl nie dostalam To masz ode mnie 🌻 :)

Gość wafelkek
od ciebie to nie to samo, ale dziekuje :) A jak jest u ciebie? Tez komentujesz przy swojej kobiecie urode innych?

Gość rywal
'' po za tym jeśli chodzi o ludzi to nawet jakby chciał tą piękniejszą to nie wiadomo czy ona by go chciała tak samo z tym "Cackiem" też ktoś może chciceć ale go nie stać na nie '' no i wlasnie tak jest z moim, on chcialby super laske, ale ona jego nie, wiec jest ze mna. No i tak mu powiedz to rozwiązanie twoich problemów ale to taka wersja na awanturę po bandzie ale może tak trzeba a nie umiesz załatwić go jak on pierdzieli głupoty o swoich księżniczkach że już ma swoją "super laskę" "sex bombę" czy jak on tam mówi wiele rzeczy można załatwić humorem i polubownie a nie po ostrzu noża ...

Gość wafelkek
twoja kobieta ma taka urode ktora ci sie podoba u kobiet? bo widzisz moj woli blondynki i czesto o nich opowiada, nawet nieswiadomie czasem, ale to tylko wpedza mnie w coraz wieksze kompleksy. Powiem wam ze to juz nie pierwszy temat zalozony o nim i nie pierwsza osoba mi mowi zeby go zostawic aja nadal w tym tkwie bo czasem jest milo:(

Gość rywal
A jak jest u ciebie? Tez komentujesz przy swojej kobiecie urode innych? Nie nie komentuje