Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wafelkek

idealem mojego chlopaka jest calkiem inny typ urody niz ja mam.. przykro mi :(

Polecane posty

Gość irmiksa
,,ja wiem o facetach tyle: atrakcyjne na ogół wybierają na kochanki. ten mój kolega proponował mi romansik jak byłam sama, ale z zastrzeżeniem, że żony nie zostawi - tej nieatrakcyjnej'' gdyby miał żonę ,,atrakcyjną''/perfekcyjną, pewnie by szukał kochanki przeciwieństwa. tak dla odskoczni. zdradzający typ tak ma:) facet rzadko szuka kochanki na podobieństwo zony, bo taką ma w domu:)

Gość stella...bella
wafelkek ciekawe czy ten ideał będzie chciał z nim spróbować :)

Gość wafelkek
no o tym to ja wiem, ze na kochanki wybieraja te super atrakcyjne, a na zony te mniej atrakcyjne, zeby nie musieli sie bac ze ktos je im sprzatnie. jeszcze zalezy kogo na jaka stac I ty mowisz, ze on kocha swoja zone? bezczelny typ :O

Gość stella...bella
irmiksa to co powiedziałaś, ma sens. jesteś seksuologiem czy psychologiem?

Gość eN
a on jest kur*a taki ALVARO, że ma takie ciągoty do "ideałów"? Powiedz mu kiedys tak specjalnie, zeby moze zrozumial "nie oglądaj sie tak, bo pewnie by na Ciebie nawet nie spojrzała"

Gość irmiksa
wafelku, dlatego, że to chłoptaś, który cię nie szanuje. kazdy facet miewa fantazje ale obnosi się z tym tylko skończony palant! zacznij do niego wychwalać walory innych facetów, lub daj do zrozumienia, że ktos się toba interesuje, zobaczysz jak zareaguje:) a jesli odpowiedniej reakcji(zazdrosci, poczucia zagrozenia) nie będzie, to znaczy, ze cie nie kocha i marnujesz z nim czas.:)

Gość stella...bella
nie wiem czy kocha czy tylko tak mówi.. i jeszcze jedno - może z niego tylko taki gawędziarz a nie praktyk :)

Gość wafelkek
''ciekawe czy ten ideał będzie chciał z nim spróbować '' na pewno nie, ale sama ta swiadomosc ze wolalby z inna mnie przerasta eN- jego ideal to blondyna z niebieskimi oczami najlepiej, niewazne czy farbowana, czy po operacjach plastycznych. A na ulicy zadnej nie przepusci, za kazda wodzi wzrokiem i to tak bezczelnie.

Gość do dupy z takim czyms
OHH BOZE MOJ FACET TEZ MA SWOJ IDEAL W TELEWIZJI I JAK WIEKSZOSC LUDZI .... ZACHOWUJECIE SIE JAK DZIECI FACET WIDZI FAJNA LASKE TO PEWNIE SIE POPATRZY... TACY SA KOLESIE ZRESZTA Z NAMI LASKAMI NIE JEST LEPIEJ WIDZISZ FAJNEGO KOLESIA POPATRZYSZ NA NIEGO - moj facet tez nie jest kolesiem mojego idealu owszem jest przystojny. ale ma czarne wlosy zielone oczy a ja lubie blondynow niebieskie oczy .... ale ma cos w sobie co mnie zauroczylo jest kochany ma super charakter plus mamy te same zainteresowania .... nie kochasz kolesia odejdz od niego bo zmarnujesz sobie jemu i waszym dzieiom zycie ... zachowujecie sie jak puste 16 latki :/

Gość eN
walnij sie na blond, kup niebieskie soczewki i jazda ! ;D żartuje oczywiscie. Ty powinnas byc jego idealem dlatego, ze z Toba jest i Cie kocha, nie kocha? bo juz sama nie wiem. mowi Ci ze Cie kocha?

Gość wafelkek
gdy opowiadal o jakiejs tam z tv to powiedzialam cos w stylu, ze nawet by na ciebie nie spojrzala a on, ze wie i wcale o tym nie myslal czy ona na niego spojrzy czy nie, bo ona go nie obchodzi. A o innych jest zazdrosny, ale malo jest takich sytuacji, bardziej to ja jestem zazdrosna gdy on tak gada. faceci sa beznadziejni, chyba wolalabym byc jednym z nich ... A moze to kwestia mojego charakteru, zbytniej wrazliwosci i kompleksow nie wiem

Gość eN
Wafelek daj swoj nr ja bede do Ciebie dzwonila udawala wielbicicla, pisala sms gorace, ze sie zakochalam ahahaha facet peknie z zazdrosci :D

Gość irmiksa
wafelek, więc robisz z igły widły;) ale on też mógłby się oduczyć takich komentarzy, skoro ma tak wrazliwa dziewczynę

Gość wafelkek
od kilku tygodni nie uslyszalam: kocham cie. Na pozegnanie jakies tam pa.kocham cie, ale tak automatycznie. Zreszta nie slowa sie licza a czyny glownie, okazywac tez mi tego nie okazuje

Gość irmiksa
z twoich ostatnich wpisów wynika, ze przesadzasz. chorobliwa zazdrość i przesadne kompleksy niszczą zwiazek.

Gość wafelkek
robie z igly widly??? przez 3 lata ciagle to samo, ze juz popadlam w takie kompleksy przez niego i z czasem jest coraz gorzej, ze jestem nawet zla o jakas modelke czy aktorke :( eN- nie chodzi mi o to zeby on byl zazdrosny, nie bede robila nic na zlosc, chce byc dla niego idealem, ale wiem ze nigdy nie bede. Pisze do mnie pewien dawny znajomy, ktorego kiedys olalam, nie chcialam sie spotkac itd. Gdy moj sie o tym dowiedzial to wykrzyczal ze co go obchodzi jakis pieprzony facet ktory do mnie pisze

Gość irmiksa
to po co z nim jesteś?

Gość wafelkek
irmiksa- aleja jestem tak zazdrosna przez jego zachowanie, a on nic zmienic nie chce tylko sie wkurza

Gość irmiksa
jak ci zle w takim zwiazku, to go zakończ.

Gość wafelkek
bo go kocham? :( a moze tylko mi sie tak wydaje, jestesmy dlugo razem i przyzwyczajenie tez na pewno robi swoje

Gość irmiksa
nie stać cię na lepszego faceta?

Gość irmiksa
moim zdaniem sama jesteś sobie winna. pozwalasz się nie szanować.

Gość eN
Wafelek faceci próbują nam wmówić ze nie są o nas zazdrośni, bo to dla nich oznacza jakąś słabość. A prawda jest taka ze im głośniej o tym krzyczą tym bardziej są o nas zazdrosni. Moj zawsze sie drze " co mnie obchodzi ze ktos tam ktos tam do Ciebie dzwonił" a potem caly dzien chodzi zły. Wniosek nasuwa sie sam :D

Gość jukijuoujytr
Wafelek ,z przykroscia stwierdzam,ze twoj facet to KRETYN

Gość wafelkek
Wafelek ,z przykroscia stwierdzam,ze twoj facet to KRETYN ale wez uzasadnij to jakos:) irmiksa- raz mowisz ze to moja wina, innym razem ze on jest dnem, co mam zrobic w takim razie? jakies sugestie? eN- no znam go i poznalam ze tak naprawde byl cholernie zazdrosny, zwlaszczaze tamten facet jest duuuuuzo przystojniejszy od niego i moj o tym wie

Gość eN
słuchaj ja mysle, ze nie ma co go wyzywać od kretynów. Po prostu zadaj sobie pytanie czy na pewno go kochasz czy chcesz z nim byc juz zawsze i czy warto sie starac aby sie zmienil. Jesli na wszystkie pytania odpowiedzialas twierdząco to sie staraj. W koncu przyniesie to efekty. Susz mu glowe, rozmawiaj, krzycz, róbawantury. Najgorzej to nie robic nic i czekac az sie "samo" zrobi. jak nie bedzie efektow wcale wtedy bedziesz miala swiadomosc ze probowalas. O zwiazek trzeba walczyc. Ciągle.

Gość wafelkek
dobra dziewczyny od dzisiaj zamierzam olewac to jego gadanie o innych, moze on tak gada bo wie ze mnie to denerwuje? Bede udawala ze nie jestem zazdrosna,choc pewnie bede jak cholera :) ale to chyba raczej nie jest swiadome. Dodatkowo ja bede starala sie wzbudzac jego zazdrosc, zobaczymy moze cos sie zmieni i zacznie sie bardziej starac( to tez jest duzym problemem u nas).

Gość wafelkek
eN- ale ja nie zmienie tego ze nie jestem jego idealem. Tak jak mowilam,gdyby mnie nie olewal, pokazywal ze mu zalezy i kocha to mialabym gdzies to ze nie jestem ta idealna dlaniego, bo mialabym poczucie ze to ja jestem dla niego najwazniejsza. Przypomnialo mi sie ze osttanio jak dzwonil do mnie obcy nr a ja nie chcialam odebrac to tak sie ostro zdenerwowal i podejrzewal ze to jakis kochanek czy cos..

Gość eN
Wafelek Ty sie nie martw tyle bo osiwiejesz w mlodym wieku. To ze jest z Toba tyle czasu a nie z inną swiadczy o tym, ze jednak musisz cos dla niego znaczyc. Moj tez ja ogladamy tv i leci jakas dupa to potrafi powiedziec "ale duuupa! aż mi stanął" ja wtedy sie denerwuje tak ze o matko ale wiem, ze on to robi specjalnie bo co do czego to by w ogien za mną skoczyl. Lubią nas denerwowac i tyle. Ty tez rzucaj takie teksciki jak bedziesz miala okazje. Pomaga :)

Gość jukijuoujytr
uzasadnie - prosze bardzo!!!zaden normalny,wrazliwy i kochajacy mezczyzna nie bedzie opowiadal swojej dziewczynie o tym jakie to mu sie kobiety podobaja! a ogladanie sie na ulicy przy tobie,to jest chamskie!owszem ,ma oczy ,ale niech sobie patrzy jak idzie sam!!jest niedelikatny,niewrazliwy i pewnie jeszcze zakompleksiony,bo ta jego gadka to pewnie po to abys zbyt pewna sie go nie czula!!!jednym slowem burak!!!!