Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wafelkek

idealem mojego chlopaka jest calkiem inny typ urody niz ja mam.. przykro mi :(

Polecane posty

Gość grwg
tak naprawdę bardzo trudno jest zbudować nowy związek i poznać nowego faceta

Gość wafelkek
chyba najbardziej boli mnie to, ze on nie jest za specjalnie przystojny a dla niektorych wrecz brzydki, wiazac sie z nim myslalam ze to ja bede dla niego najpiekniejsza, skoro ma tak ladna dziewczyne, a ja moglabym miec sto razy ladniejszego od niego( duzo osob mi tak mowilo imowi, w tym moj chlopak). No ale teraz juz wiem ze to glupie, nigdy nie bede dla niego idealem,i nie bede sie farbowac itd

Gość grwg
eN Ty cwaniaczku :D

Gość zacynuje wiedzą
kup niebieskie soczewki Wiecie że jak używacie długo soczewki to mogą wam się zrobić szare oczy jak będziecie nadzy ?

Gość rywal
wafelkek Opisz się jeśli możesz :)

Gość wafelkek
eN- ale twoj pewnie nie komentuje tylko takich dziewczyn ktore sa przeciwienstwem twojej urody. "ale duuupa! aż mi stanął"- a jezeli wiesz ze mowi to w zarcie i specjalnie to nic zlego, moj by tak powiedzial ale na pewno nie w zarcie tylko calkiem powaznie

Gość jukijuoujytr
tyle tylko ,ze ja mam ponad 40 lat!!!moj maz nie oglada sie za innymi kobietami ,jak idzie ze mna. mowi mi,ze jestem ladna,mam piekne cialo itd,a jestesmy razem 24 lata !on szanuje mnie i moje uczucia poprostu

Gość wafelkek
czemu mam sie opisac?

Gość wafelkek
e tam jakby sie ogladal za innymi a wiedzialabym ze to ja jestem dla niego ta najwazniejsza i pokazywal ze mnie kocha to mialabym to gdzies!

Gość jukijuoujytr
dziecinko,on leczy swoje kompleksy swoim kosztem!!!a ty mu na to pozwalasz

Gość wafelkek
on w ogole tego nie okazuje, a jak powiedzialam zeby to zmienil to zaczal sie czepiac ze to ja z kolei sie czepiam i on mi okazuje i kocha mnie bla bla

Gość eN
no ja jestem atrakcyjna i sobie mysle w takich chwilach jak on tak gada "ostatnio jak byli u nas Twoi koledzy to tez sie na mnie gapili jakby im stanał". Sama sie pocieszam :D Wafelek miej w dupie takie gadanie. Na pewno jestes atrakcyjna i nie miej przez niego zadnych kompleksow.

Gość jukijuoujytr
jak bys byla najwazniejsz to by sie NIE OGLADAL!!!!!!

Gość rywal
czemu mam sie opisac? Tak bym mógł mniej więcej wiedzieć czy jesteś atrakcyjna dla większości facetów czy przeciętna czy nieatrakcyjna :) ale jak nie chcesz to ok :)

Gość wafelkek
juz prze niego nie czuje sie atrakcyjna, co z tego ze moze mu sie podobam i to mowi, jak czesto mowi o jakichs blondynach, eN- czy twoj tez tak sie zachowuje? na pewno nie. Dlatego latwo ci mowic zeby miec to gdzies, ale bede sie starac. Moze rzeczywiscie tak leczy swoje kompleksy

Gość jukijuoujytr
dziewczyny ,tak czytam i czytam i sie zastanawiam!!czy to sa jedyni mezczyzni(a wlasciwie sadzac po zachowaniu - chlopcy)na swiecie???nie stac was na kogos ,kto bedzie liczyl sie z wami i z waszymi uczuciami?jestescie przeciez mlode,cale zycie przed wami!jaki sens ma bycie z kims ,kto was unieszczesliwia?obudzcie sie .i nie usprawiedliwiajcie ich!!!

Gość wafelkek
rywal- na pewno po opisie nie bedziesz w stanie powiedziec czy jestem atrakcyjna:) Jestes facetem wiec powiedz mi jak to jest- po co on jest ze mna skoro jesgo idealem jest calkiem inny typ urody? i nie mow ze dlatego ze mnie kocha jesli by kochal to by nie mowil ciagle o jakichs innych o wygladzie calkiem inny niz moj czyt. jego ideale

Gość eN
no mój mi okazuje uczucia, mowi ze jestem piekna, mam najlepszy tylek na swiecie bla bla bla ale tez czesto mi dokucza zebym byla zadrosna. wiem ze to zarty. Co nie zmienia faktu ze jestem zazdrosna jak nie wiem co nawet o panny w tv, to chore .. nawet o wlasna siostre jestem zazdrosna jak ją zaczepia. Wafelek ja to Cie musze na podszkolenie wziac jak sie odwdzieczac za takie uwagi ! ;p

Gość wafelkek
jukijuoujytr ''dziewczyny ,tak czytam i czytam i sie zastanawiam!!czy to sa jedyni mezczyzni(a wlasciwie sadzac po zachowaniu - chlopcy)na swiecie???nie stac was na kogos ,kto bedzie liczyl sie z wami i z waszymi uczuciami?jestescie przeciez mlode,cale zycie przed wami!jaki sens ma bycie z kims ,kto was unieszczesliwia?obudzcie sie .i nie usprawiedliwiajcie ich!!!'' masz racje ze nie ma sie co meczyc, ale kilka lat razem robi swoje, wiem ze to nie 10 czy 20, ale jakos nie wyobrazam sobie ze bede z kims innym a on z jakas inna. A jak trafie na gorszego, albo w ogole zostane stara panna?

Gość rywal
wafelek Mi się podobają i blondynki i brunetki kolor znaczenia ma małe znaczenie przynajmniej dla mnie :)

Gość rywal
Jestes facetem wiec powiedz mi jak to jest- po co on jest ze mna skoro jesgo idealem jest calkiem inny typ urody? i nie mow ze dlatego ze mnie Nie wiem jestem facetem ale nie jestem nim No ale spróbuje :D może chodzi o to byś była zazdrosna o te inne kobiety z jego snów :D to pierwszy pomysł drugi jaki przychodzi mi do głowy to może ty powiedziałaś że " twoim ideałem jest taki czy siaki" i on poczuł się dotknięty ( choć wątpię w tą wersję ale różnie może być :D ) po 3 może mówi tak by cię trochę podenerwować i podroczyć i ty jesteś dla niego najpiękniejsza a może jest zwyczajnie chce CI powiedzieć w bardzo prosty sposób że wcale nie jesteś taka zajebista i żę to ty jego powinnaś wielbić Ale to tylko moje teorie :D

Gość jukijuoujytr
wiem i rozumiem,ze przyzwyczajenie robi swoje,ale przeciez nie jestes szczesliwa?prawda?jest takie ludowe powiedzenie: ja sie ozeni,to sie odmieni!wiele kobiet w to wierzy,ale to niestety nieprawda. chesz za kilka lub klikanascie lat obudzic sie z poczuciem,ze zmarnowalas sobie zycie?jeszcze masz czas,zastanow sie

Gość rywal
jak bys byla najwazniejsz to by sie NIE OGLADAL!!!!!! Wybacz ale nie masz racji starsza koleżanko to normalne każdy jest wrażliwy na piękno zwłaszcza mężczyźni na kobiece piękno ❤️ Hmm...jak by wam to wytłumaczyć to jest tak podam taki przykład Idę sobie po mieście i widzę zajebiste BMW najnowsza marka myślę sobie KURWA ALE FURA !!! ale to nie znaczy że moje auto mi się nie podoba więc możecie trochę "przywołać" swoich facetów do porządku ale wybaczcie im, że się czasem zagapią bo to tylko chwila a kochają was !!! Mam nadzieję że wam pomogłem :)

Gość jukijuoujytr
jakie bysmy tu teorie nie wysnuwali,to zachowanie chlopaka boli autorke i to jest najwazniejsze.

Gość rywal
ja sie ozeni,to sie odmieni!wiele kobiet w to wierzy To akurat prawda faceci nie zmieniają się po ślubie tylko kobiety a kobiety chcą by faceci zmienili się po ślubie a faceci chcą by kobiety były takie same a one się zmieniają :D:D:D błędne koło normalnie nie dogodzisz :D:D:D

Gość rywal
jakie bysmy tu teorie nie wysnuwali,to zachowanie chlopaka boli autorke i to jest najwazniejsze. To racja uważam że powinien zmienić swoje postępowanie i nie pierdolić jakie by to laski chciał mieć !!! co za kretyn

Gość jukijuoujytr
rywal,hehe ,trafna uwaga ,nie dotyczaca na sczescie wszystkich kobiet :-) najczestsze zarzuty:brak checi na seks i to,ze tyja i wcale o siebie nie dbaja :-)

Gość rywal
jukijuoujytr Po prostu trzeba umieć zaakceptować człowieka z jego wszystkimi wadami i zaletami i taki jaki jest a nie go zmieniać bo to budzi jego frustrację i zapewne i tak się skończy nie powodzeniem... :D ale człowiek to taka chciwa bestia która chce mieć wszystko bez kompromisów :D:D:D

Gość rywal
dobra poprawka mówiłem o... kobietach :P :D

Gość Gosia :)
rywal fajny z Ciebie facet i masz dużo racji