Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onka_ona

Czy z wielkiem sex staje się lepszy?

Polecane posty

Gość onka_ona

No właśnie jak to jest? Zastanawiam się, czy będzie coraz lepiej, czy z wiekiem traci się ochotę na sex. Jakie macie doświadczenia? Proszę o poważne odpowiedzi.

Nie wiem, czy powinienem uznać siebie za starego. Ale u mnie libido wydaje się być od lat ustabilizowane...

Witaj. Lepszy to malo powiedziane.pod warunkiem ze chce sie experymentowac i czerpie sie przyjemnosc z przyjemnosci partnera. Mam 29 lat i uwielbiam sex:)

Jeżeli jest się z partnerem swoim szczerym to zapewniam że seks jest lepszy. Z czasem poznaje się swoje ciało i partnera. Są rzeczy których nie robi się bo nie kręcą to przychodzi z czasem.

Gość nokga
dobry temat. Jak to jest z sexem po 50? Mnie interesuje.

Jak najbardziej TAK. Z wiekiem coraz lepiej poznajesz swoje ciało i potrzeby - zarówno własne i partnera. Jeżeli jesteś w stałym związku przełamujecie kolejne bariery, wciąż poznajecie nowe smaki i doznania - nowe miejsca, pieszczoty, pozycje, gadżety... Kobieta dodatkowo z wiekiem staje się mniej zakompleksiona, a w związku z tym pewniejsza siebie i chętna na seksualne eksperymenty.

Gość ohgfda
Ciekawy artykuł, nie ma co. Kobieta z wiekiem wie po prostu czego chce.

To zależy jaka partnerka jest do seksu.Moja żona była zawsze chętna i nawet po 60-tce jestem ,wymagała abym się sprężył co dwa tygodnie.Do 60-tki bywalo częściej:classic_cool:

Tylko nie myślcie sobie że tak u wszystkich jest.Znałem kolesia co mając 40 lat zaprzestal całkowicie a to dlatego wiem że jego żona zaproponowała mi wypadzik z nią:D