Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julietta_0978

Pytanie do facetow..........:)

Polecane posty

Gość julietta_0978

Jesli facetowi naprawde podoba sie jakas dziewczyna, to czy bedzie staral sie z nia umowic, nawet jesli ona jest troche niedostepna....czy raczej odpusci sobie... jestem odrobine niesmiala....i trudno mi otwarcie okazywac zainteresowanie na samym poczatku.... np: nie patrze na tego faceta....przy innych.....nie szukam okazji zeby sie do niego zblizyc. koorva juz mnie szlag z tym trafia ze nie potrafie tego przelamac, i facet moze myslec ze mi nie zalezy, po przelamaniu pierwszych lodow jestem zupelnie inna! chyba najbardziej boje sie okazac zainteresowanie przy innych.....

Gość julietta_0978
zeby tylko tego doszlo....;) na razie....nic takiego nie zaproponowal.....ale ja dopiero od jakich 2-3 tygodni zauwazylam ze zachowuje sie tak jakbym mu sie podobala. Czy jesli naprawde mu sie podobam, to zaproponuje spotkanie? ja nie potrafie gapic sie na niego przy wszystkich i robic slodkich oczu.... zachowuje sie normalnie jakby nigdy nic

Gość julietta_0978
a tak przy okazji.....jak to wyglada z Waszej strony:) jakich sygnalow oczekujecie od dziewczyny, zeby sie zdecydowac zaprosic sie na randke?

Gość madi123
to zależy od chłopaka, od jego charakteru

Gość julietta_0978
hmmm......chlopak jest ciekawy ma cos w sobie....i.....on jest raczej pewny siebie! to widac po tym jak mowi jak sie porusza..... sporobuje poprostu wiecej z nim rozmawiac....nie ignorowac go....tak na luzie....

Gość anijaaaaaaaaa
pytanie do facetów na forum,które widnieje w googlach jako forum dla kobiet? jeżeli tacy tu są to sa to tylko meskie cipy facetopodobne,więc odpowiedz udzielona przez takie osobniki jest nierzetelna i niewyiarygodna

Gość julietta_0978
anjaaa.... jak chesz to sie wypowiedz w temacie? co myslisz?

Gość anijaaaaaaaaa
załóż ten sam temat tylko pytanie sformółuj własciwie

Gość julietta_0978
niby jak mam to pytanie sformulowac?:) dzis nie jestem zbytnio kreatywna...

Gość EleGant
do odważnych świat należy , a jeżeli facet jest z lekka nieśmiały do kobiet i nigdy nie spróbuje to oboje będziecie czekać na cud ? - jeżeli sama nie spróbujesz to będziesz żałować a gdy On nie spróbuje to oboje będziecie żałować

Gość julietta_0978
nie wiem o nim zawiele jeszcze.....boje sie wyglupic? juz mnie to meczy.....tydzien temu jak sie widzielismy....zauwazylam ze caly czas na mnie patrzyl....ale ja prawie nic, potem wczoraj tez sie widzielismy....i juz tak tego ewidentnie nie okazywal...jakby zmienil front.....bylo cieplo...to teraz jest zimno.... ale jak zadalam mu pytanie....potrzebowalam malej pomocy....to zrobil to z duzym entuzjazmem....i tak sie do mnie przyblizyl...tak zupelnie blisko....ze musialam sie lekko odsunac..... nie ukrywam ze on mi sie podoba...... ale juz nie wiem w co mam wierzyc.....

Gość julietta_0978
???????

mądry to oleje i pójdzie klepnie następne. ilość przechodzi w jakość. klepnie ze 20 niech mu się ze dwie przyjmą to sukces. dziennie.