Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kininia11

ile wyzynaja sie piatki

Polecane posty

Gość kininia11

hej dziewczyny moja corka ma 2 lata i 4 miesiace,wychodza jej piatki.Budzi sie w nocy od ponad tygodnia,bierzemy ja do siebie i spi juz do rana.Od dwoch dni niechce spac w dzien i ma maly apetyt.Jak dlugo u waszych dzieci wyzynaly sie piatki?I tez tak bylo?

nie pamiętam, ale trochę to trwało - moja córka tez od dwóch tygodni wkłada sobie łapkę i gmera z tyłu - pewnie też coś idzie

Moja ma 15 msc i juz jej sie wyrznely wszystkie piatki gorne i dolne. Trwalo to ok miesiaca. Marudzila plakala czasami lepiej byloo czasem gorzej. Ale spala caly czas w sswoim lozeczku i miala apetyt. Jedne dzieci przechodza zabkowanie lzej inne gorzej tak juz jest

Gość kininia11
dziekuje za odpowiedz,jedna juz sie na dole przebila,druga jeszcze nie,pozostaje tylko czekac kiedy przejdzie,biedulka tak sie meczy

Gość lady bronka
mojej córce własnie wyrzynają się górne piątki, dolne już są. była marudna, ale teraz jest coraz gorzej. doszła infekcja wirusowa z gorączką, bóle brzucha i wieczny ryk. podaję milifen z ibuprofenem, smaruje dziąsła dentinoxem, ale nie bardzo pomaga i czekam aż się to skończy. a juz zapomniałam jak to jest nie przesypać nocy :/