Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irytująco dociekliwa

I znowu dzień wolny

Polecane posty

i znowu nikt na portalach nie chce ze mną gadać , tylko na co dzień when the pretty birds have flown pasuje każdy, czy wy wszyscy sugerujecie się głównie wygladem jesli chodzi o znalezienie przyjaciół w necie czy patrzycie na zainteresowania czy styl bycia?chyba wystarczy nawrzucać pieknych fotek (jeśli się oczywiście wygląda odpowiednio) i więcej nic

Tak samo, jak powrzucać fotki, można naopowiadać o sobie nie wiadomo co., ale ja uparcie twierdzę, że swojego intelektu nie da się oszukać, więc dla mnie głównym wyznacznikiem osoy poznanej w sieci jest intelekt, ale także wrażliwość...

no własnie, tylko mało kto docenia wrażliwość i intelekt, wygląd, kurcze blade, wygląd, nawet jeśli wypowiedzieć się nie potrafi, przecież nie każdy w necie szuka drugiej połowy, nieraz kogoś do pogadania

Zdecydowana większość osób, które wniosły coś sensownego do mojego życia są/były brzydkie, ale niestety żadnej z nich nie spotkałem... Zgadzam się, że ładnemu łatwiej nawiązywać kontakty, ale nie zgadzam się, że brzydki nie ma na to żadnych szans

właśnie jak wyczują, że ktoś jest wrażliwy to od razu chcą go zdeptać, poskakać mu po głowie:( dla takich ludzi emo jak Ty i Ja nie ma na tym świecie miejsca:(

Często jest tak, że te osoby Emo, same się izolują, bo uważają, że świat ich nie rozumie, ale poza frustratami nikt nie będzie deptał wrażliwego człowieka