Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca pytaaaa

Damskie perfumy podobające się mężczyznom.

Polecane posty

Gość pytajaca pytaaaa

Witam. Jakie damskie perfumy wg Was podobają się mężczyznom?

Gość KPOJOJEJE
MOJEMU PEARL GARDEN Z C-THRU.

Gość alicja z krainy jarów
Ja najwięcej komplementów zebrałam nosząc na sobie zapach Heidi Klum Shine Rose.

Gość alicja z krainy jarów
Mi się wydaje ze faceci wlasnie takie slodsze zapachy wola.

Gość Nom fajnie
Kiedys uzywalam Lancome- Hypnose, dostawalm duzo komplementow od mezczyzn, doslownie co drugi mowil ze ladnie pachne. Ale niestety po pewnym czasie te perfumy zaczely mnie przyprawiac o bol glowy i teraz nie moge ich zniesc na sobie. To jest taki lepki, budyniowy zapach, napewno dziala na facetow.

Gość pytajaca pytaaaa
Ja tez nie mogę nosić na sobie takich słodkich, bo zaraz mnie głowa boli.

Gość pytajaca pytaaaa
Od siebie mogę jeszcze pwoiedzieć, że dostaje komplementy gdy uzywam 1881 cerruti.

Gość Tomek_hjsdbhd
Incadessense z avonu

Gość Nom fajnie
Moge tez powiedziec co na mezczyzn NIE dziala. Mam bzika na punkcie perfum i mam chyba z 6 roznych zapachow. Mieszkam za granica wiec tutaj perfumy sa bardziej dostepne cenowo dla przecietnego czlowieka, a i tez tansze niz w polsce. Mam (lub mialam te zapachy, i nie dostawalam komplementow :P ): - Belle Opium- Yves Saint Laurent (troszke ciezki zapach, bardziej na wieczor) nikt nigdy go nie skomentowal - The One - Dolce& Gabbana - ten mi sie dosc podoba, jest 'zimowy', zmyslowy, na wieczor (pamietam kilka drobnych komplementow, ale wszystkie od plci zenskiej!) - Ghost (niebieskie), bardzo dziwny ale bardzo ladny zapach, przyciezkawy a zarazem swiezy (czy to ma jakis sens?), dostalam jeden komplement od mezczyzny, stwierdzil 'co to? Piekne, jeszcze nic takiego wczesniej nie wachalem'. Ale to byl ten jeden wyjatek - Love in White- Creed- DROGIE (30ml kosztowalo blisko 500zl) ja uwazam ze sa najpiekniejsze na swiecie, bardzo subtelne,zimowe, podobaja sie pania, ale zaden pan jeszcze nie skomentowal - Halle - Halle Berry Coty :P - to moje najtansze perfumiki, sa slodkie ale takie 'nieszkodliwe', niezuwazalne mozna powiedziec. - J.Lo - Glow- te mialam z 6lat temu,taniocha, pachna jak dla mnie pieknie (jak mydlo), jeden pan stwierdzil ze jak czekolada, ale oprocz tego nic innego nikt nie powiedzial - Florale- Issey Miyake- przecudowne, kwiatowe, czy mowilam juz przecudowne? Boskie! Letnie, bardzo swieze. Jedyna wada to ze bardzo ktorko sie na mojej skorze trzymaly, psikalam sie nimi kilkanascie razy dziennie i nic nie czulam, a mam bardzo wrazliwy nos i glowe. Ilosc komplementow : brak :p - Mademoiselle - Chanel - nieslodkie, nieciezkie, ale tez nie jakies ultra swieze. Bardzo ladne i wyrozniajace sie z tlumu, bardzo latwo rozpoznawalne. Niestety, moge powiedziec, ze sa malo seksowne, troszke meskie. - no.5 - Chanel- smrod! Jak moja ciotka ktora ma 90 lat. pachna basically jak szre mydlo na starszej pani. Jest jeszcze jeden zapach o ktorym wiem, ze robil furore wsrod panow, nie wiem czy ta firma jest w ogole popularna w polsce? Moja przyjaciolka utrzymuje, ze panowie byli nim zachwyceni. Jest tani. Ghost- Sweetheart, baaaardzo slodki. Baaardzo cukierkowy, czasami przechodzi w nute odswiezacza do samochodu. Ja nigdy nie posiadalam, ale jak juz mowilam, wachalam u przyjaciolki i zachwalala. Jak sobie cos przypomne to napisze. Fajny topik :)

Gość Nom fajnie
O! Przypomnial mi sie zapach, ktory dostal komplementy! Angel- Thierry Mugler To chyba byl jedyny zapach, oprocz Hypnose, ktory wywolal furore.

Gość pytajaca pytaaaa
wsrod starszych Pan panuej moda na panią walewską, zapach odstrasza wg mnie.

Gość monikaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja uwazam ze te cthru , ale zielone emerald

Gość gwiazdka_26
Jedyny zapach, który w moim przypadku jest zauważany i komplementowany przez facetów: Versace Red Jeans. Słodki do bólu. Serio, nawet obcy facet w sklepie zwrócił na niego uwagę. Wygląda na to, że mężczyźni lubią takie cukierki:)

Gość Alekssja
Milion i Guci

Gość traf-l
j'adore Dior crystal noir Versace Wszystkie dzialja na mojeggo meczyzne i Jarka!!!

Gość pewnie mnie wysmiejecie
bo podam "perfumy" z AVONU ale uwielbiam zapach PUR BLANCA

Gość gość
Uważam,że Paco Rabanne lady milion. Jest słodki,zwraca uwagę,zmysłowy. Zamawiam go sobie z www.goia.pl