Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakas dzwina....

Jakas dziwna...

Polecane posty

Gość Jakas dzwina....

Witajcie, weszlam tu bo chcialabym uslyszec cos madrego. Mam 23 lata i mam tez meza. Wszystko jest super tylko w lozku... Ja sie go poprostu wstydze, mam jakas blokade, sciane przed soba przez ktora nie umiem sie przebic... Nie umiem mu powiedziec czy pokazac co lubie w lozku, co mi sie podoba... Mam cos takiego ze jak mu powiem co mi bym chciala, albo sama zaczne pierwsza cos dzialac to on sobie pomysli o mnie nie wiadomo co, ze jakas niewyzyta jestem i w ogole... Co ja mam zrobic? Przeciez to nie jest normalnie, to nie moze tak byc...

Gość facio 38l
może trochę alkoholu pomoże, tylko nie za dużo...

Gość kundzia jedna
tez kiedys tak mialam , wstyd nie do pokonania...ale maz otwarty na nowe doznania ,ciagle wiercil mi w brzuchu ;) zreszta nigdy nie wysmial mnie... Musisz malymi kroczkami,sprawdz ,pokaz co lubisz w taki sposob zeby nie pomyslal ze "zboczuch " z Ciebie ;) zrobisz pierwszy krok i jakos dalej samo pojdzie... Jak madry facet to powinien byc zadowolony ze nie ma klody zony

Gość Jakas dzwina....
Moj maz tez sie ze mnie nie smieje... Caly czas mi powtarza ze jestem piekna, ze mam boskie cialo... Ale ja jakos nie potrafie... Dzisiaj rano jak zaczal mnie dotykac to tak mnie nakrecil ze ucieklam z lozka i powiedzialam mu ze nie chce... Normalnie spanikowalam jak idiotka, bo tak mi sie spodobalo ze wystraszylam sie ze strace nad soba kontrole...

Gość Jakas dzwina....
Alkoholu niestety nie pijemy oboje. A co do obrazkow swietych to nie mam ani jednego w domu....

Gość Jakas dzwina....
miejscowa dziewczyna Tylko ze jak ja bym pokazala albo powiedziala to bym sie ze wstydu spalila... Mi to chyba psychiatra potrzebny...

Gość kundzia jedna
nie mysl tyle tylko daj sie poniesc, jezeli sie nie przelamiesz i nie dasz zapomniec w seksie to bedziesz taka kloda... W koncu to Twoj maz...

Gość Jakas dzwina....
Wiem, on mi tez mowi ze mam pozwolic sobie na zapomnienie, ze mam przestac myslec, zamknac oczy i niech sie dzieje co chce... Wiem, ze to moj maz i musze cos z tym zrobic... Wiem ze on potrzebuje kobiety w lozku a nie wystraszonej dziewczynki...

Gość kundzia jedna
to daj sie poniesc , pozwol na pieszczoty , przelamiesz sie pierwszy raz a dalej bedzie z gorki;) uwierz maz bedzie przeszczesliwy i niezle podrajany Twoim podnieceniem ,reakcja na dotyk...

Gość kundzia jedna
kurcze chyba sie za mojego wezme , tak spi smacznie obok w samych gatkach ;)

Gość Jakas dzwina....
To budz go ;) Ja czekam na mojego meza i na ciezka rozmowe... Musze cos z tym zrobic...

Gość dzisiaj bez nicka
a jak długo jesteście małżeństwem i jak długo się znacie...? też jestem wstydliwa...ale teraz czuję taką chemię do Niego 😘 że czasami zastanawiam się dlaczego... a co dziwniejsze On również mówi że reaguje na najmniejszy dotyk z mojej strony ( a jest bardziej doświadczony ode mnie) czekam z nadzieją na miłego sms-a na dobranoc...może nie tylko miłego :):):)

Gość kundzia jedna
tak zrobie , fajny ma tylek jak tak sie teraz na niego patrze ;) porozmawiaj ,powiedz jakie masz opory, wiesz ja bym wola go zaskoczyc i troche urozmaicic seks. Mowie to ze swojego doswiadczenia ...ale jak bedziesz sie czula lepiej jak powiesz co Cie boli, to zrob tak...

Gość Jakas dzwina....
Jestesmy razem 2 lata, a po slubie 4 miesiace... Tez tak mam czasami ze jak mnie dotnie to normalnie eksploduje ale oczywiscie musze miec pod wszystkim kontrole zeby nie zabardzo... Zawsze zakrywam twarz, jak nie mam czym to dlonmi... On w ogole sie nie wstydzi jak mu lodzika robie to poduche sobie wezmie pod glowe i zadowolony :) A ja tylko mysle zeby na mnie nie patrzyl bo co sobie pomysli o mnie o mojej mimice twarzy jak bedzie mi cudownie... A co do tylka to moj maz tez ma fajniutki tlyczek :) Oj oj, w ogole lubie na niego patrzec jak nic nie ma na sobie :)

Gość kundzia jedna
posluchaj starszej kolezanki i nie gdybaj i precz ze wstydem ! My razem po slubie 13 lat wiec normalka trzeba urozmaicac seks , na poczatku byly opory , ale maz mnie odpowiednio wyszkolil;)

Gość Jakas dzwina....
Ja juz tez mojemu powiedzialam ze ma sie ze mna nie obchodzic jak z jajkiem... Ale on nadal patrzy jak ja reaguje i powstrzymuje sie... Juz sobie nawet pomyslalam ze szkoda zycia marnowac na wstyd... On tez lata przy mnie z golym tylkiem jak jest mu dobrze w czasie seksu to mi to pokazuje, ale jak tylko zaczynamy cos to odrazu moje myslenie powraca i juz nawet nie mysle o tym co postanowilam...

Gość kundzia jedna
wiesz alkohol czasem pomaga pozbyc sie wstydu, spruboj moze dobre wino ,jakis drink ... Mozesz poczuc sie rozluzniona...

Gość kundzia jedna
sprobuj hehehe ale byki sadze

Gość Jakas dzwina....
Ja i to bym moze moze sie napila, ale szamana conajwyzej... Ale tez nie przepadam. Mam taki plan zeby w sylwestra napic sie szampana albo piwa, nos zatkac i ogien, a pozniej to juz pojdzie :) Ale to jeszcze zobaczymy :)

Gość kundzia jedna
ja to bym nie czekala do sylwestra, jak lubisz piwo to w czym problem . Zobaczysz przelamiesz sie raz i zobaczysz reakcje meza ...pozniej to juz z gorki ;)

Gość Jakas dzwina....
Co mnie kreci? Lubie na poczatku tak romantycznie, namietnie ale pozniej to juz konkrety, lubie mocno i zdecydowanie. Fajnie tez jest jak czasami robie cos w kuchni a maz podejdzie od tylu, majteczki w dol i ogien... Lubie byc na gorze, ale nie konkretnie na jezdzca tylko ze siedze na nim i jestem pochylona w jego strone cos jakby twarza w twarz, ale zauwazylam ze on to nie za bardzo bo caly czas stara sie zeby mnie wyprostowac i zebym normalnie siedziala. No wiec ja tak robie, chociaz ta pozycja to jest dla mnie koszmarem, nic nie czuje oprocz bolu, no ale skoro lubi... Tylko przez to ja pozniej musze udawac zeby sie nie zorientowal ze mi to sprawia bol... No i w tej pozycji ciezko jest mi zaslonic twarz zeby na mnie nie patrzyl...

Gość Jakas dzwina....
Brrr nie lubie piwa, ten jego smak... Ale to Zatkalabym nos i jakos by przeszlo te pierwsze pare lykow a potem z gorki :) Chcialabym widziec jego mine jak by zobaczyl ze pije alkohol haha

Ja np lubie gdy facet jest wydepilowany na dole i ostatnio uczynilismy z tego fajna zabawe chociaz ciezko mi bylo powiedziec mu o tym

Gość Jakas dzwina....
Moj jest zawsze wydepilowany :) I bardzo mi sie to podoba... :)

Gość Jakas dzwina....
A o jakiej zabawie mowisz? No ale jednak powiedzialas, to pochwal sie jak to uczynilas...