Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

MOJE ŻYCIE! niewiarygodne, a jednak!

Polecane posty

dzieja sie w moim życiu tak niesamowite rzeczy! Wierzę w Boga,ufo i los ! wszystko się może zdarzyć naprawdę wszystko :)))))

Gość kropla rosyyyyy
co mianowicie sie dzieje ?

należy Ci gratulować tej radości, werwy i życzyć byś nie zgłupła od nadmiaru i się nie pogubiła. chyba zbyt mądra Niewiasta jestes . i o to lotto

Gość Dr Averroo
Zacznij już brać leki bo to się zakończy jakimś psychotycznym powikłaniem i będziesz bredzić tak jak taki gutekszoł.

Gość deszczowa piosenka 2555
napisz, proszę, bo zaciekawiłaś :) gratuluję dobrych rzeczy:)

to jest bardzo dużo spraw ogólnie - głównie takie uczuciowe, ale relacje międzyludzkie i uroki rzucone kto wie? zacznijmy od tego,że - kiedyś byłam zakompleksioną, nieśmialą idiotką, szukającą przyjaciol, poklasku itp. itd. pozniej stwierdziłam,że jestem aspołeczna, pisałam sporo na kafe, znalazłam tu wspaniały świat, zaczęłam być Panią Czkawką i to wpłyneło na moje realne życie i realne relację - zaczęłam po pierwsze olewać facetów. po drugie - nie marzyłam już o przyjazni i koleżankach - a tymczasem teraz kumpluję się na uczelni z 2 ślicznotkami a nawet 3! jestem szcześliwa cdn

dziękuję za gratulacje,ale to właściwie nie moja zasługa :) przede wszystkim w życiu fascynują mnie zbiegi przypadków i to,że tak ajkby przewiduję a może implikuję przyszłość? otóż byłam pewna,że ex sie odezwie mimo rocznej przerwy w kontaktach i odezwał się. a pozniej w pazdzierniku spotkałam na uczelni chłopaka....strzał 10/10!!! nie mogłam oderwać oczu. tak się dziwnie złożyło,że gdy mielismy sie dobrać w 3 osobowe zespoły - zgadnijcie - on trafił do mnie :) jakby tego było mało, wkrótce okazało się,że osoba nr 3 być może wyjedzie. Czułam,że wyjedzie. I wyjedzie! Lubię ją, ale chodzi mi o tego chłopaka i współpracę z nim :) Od początku coś do niego poczułam i od początku jakoś wszystko się łączy w kupę! W miedzyczasie jednak poznalam jeszcze innego chlopaka, ktory od poczatku wydawał mi się nieskazitelnie DOBRY. olał mnie, ale nie mam mu za zle i czuje,że on sie jeszcze odezwie albo spotkam go przypadkiem w klubie - i co więcej jestem tego pewna. wszystkie moje przeczucia się sprawdzają! nawet koleś którego poderwałałam w wakacje i wszyscy mysleli,że ma mnóstwo takich turystek napisał do mnie mejla (wiedziałam,że odpisze :D)

ostatnio rozdaję też mój numer telefonu myśląc,że nikt się do mnie nie odezwie - ale ludzie się odzywają. co dalej? przychodzi do mnie facet wieczorem - i nie przeleciał mnie dziwne nie? w tym roku spałam też z jednym chłopakiem. Bardzo mi się podobał i ja jemu też i nawet nie przemacał mnie :) Dzisiaj mój ojciec powiedział,że ubieram się uwaga: ZDZIROWATO!!!!!!!!!! a ja nosze sie po mojemu. miałam dość tunik, sweterków i leginsów - zaczęłam nosić bluzę z kapturem, leginsy + krótkie szorty/ dżinsy, do tego jeszcze kolorowe podkoszulki

Gość za 12 min
krotkie szorty zima? trzeba miec talent, zeby sie ubierac "zdzirowato" w taka pogode :D

Gość nibyksiężniczka
skoro ubierasz sie zdzirowato to nic dziwnego ze zwracaja na ciebie uwage. licza na latwy seks 🖐️

Gość łubudubu
i to jest to Twoje niewiarygodne życie??? :classic_cool: zwykłe relacje międzyludzkie, nic nadzwyczajnego i niespotykanego :) taka kolej rzeczy ze na studiach poznaje się nowych znajomych i (uwaga) nawet wymienia się z nimi numerami telefonów! ;) tak tak i nawet faceta można poznać! ale skoro tak się tym podniecasz to cieszę się z Tobą

przecież nie noszę samych szortów tylko leginsy pod nie, inne laski noszą rajstopy cienkie do szortów a ja noszę coś 3 razy grubszego niż rajstopy :) normalnie też chodzilam w leginsach tylko bez tych szortów i to nikomu nie przeszkadzało, a ja sie czułam jak lafirynda i dziunia w tych kobiecych ciuszkach:O teraz tata nazywa mnie zdzirą a babcia cyrkowcem i przedszkolakiem :( cała rodzina, mówi ,że na uczelni będą się ze mnie śmiac! gdy tymczasem nie odbieram takich sygnałów wcale :( nikt nie patrzy na mnie dziwnie! lepiej się czuję w szkole niż w domu. taką mam nietolerancyjną rodzinę :(

Gość Dr Maestro
jestes zwykla zdzira ktora mysli tylko o facetach i puszczaniu sie

od myśli do czynu daleka droga :classic_cool: to jest tylko taka filozofia na temat puszczania i tp. łubudubu - ja nigdy nie poznawałam ludzi, zwłaszcza jak mi zależało, jak byłam nastolatką, a teraz jestem styraną życiem dorosłą kobietą :( faceta można poznać? owszem, wielu ale zwykle to lamy jakieś a ja poznałam chłopaka swoich marzeń! tzn z wyglądu jak marzenie, bo nie znam go za dobrze... ale czasem ze mną rozmawia.... to są niesamowite chwile 😍 :(

Gość deurterrrr
Ty chyba masz coś z mózgiem ale może to tylko zbyt pochopne wnioski.Baw się dobrze.:classic_cool:

oczywiście,że mam, ale jestem tego świadoma :) otóż dzisiaj doszłam do tragicznego wniosku - moje życie to film - może teatr? za scena, za kulisami stoi reżyser albo kilku i bawią się mną! mówią "dostaw jej teraz ładną dziewczynę, niech pogadają chwile" albo " niech ją teraz powkurfia ta brzydula i papla, dawać ją szybko" i pojawia sie taka jedna co nie zamyka gęby nigdy :( potem znowu scena gdzie mam się spotkać z moim zespołem w którym jest CMM (Chłopak Moich Marzeń) i oni robią to tak - wstrzymajcie osobe nr 3 niech czkawka pobędzie z CMM chwilę sama. Wtedy dają zwolnione ujęcie. Oni patrzą sobie w oczy. to znaczy my patrzymy, w oku czkawki pojawia się błysk. itp. itd. straszne nie? :( idzie zwariować 😭

"potem znowu scena gdzie mam się spotkać z moim zespołem w którym jest CMM (Chłopak Moich Marzeń) i oni robią to tak - wstrzymajcie osobe nr 3 niech czkawka pobędzie z CMM chwilę sama. Wtedy dają zwolnione ujęcie. Oni patrzą sobie w oczy. to znaczy my patrzymy, w oku czkawki pojawia się błysk. " xxx hahahahhahaha:classic_cool: xxx hm jesteś troche jebnięta, to hm prawda...ale masz dobre serduszko🖐️

ale Ty tak nigdy nie miałeś? :classic_cool: to zaczynam się martwić, skoro nawet ludzie na kafeterii nie doświadczają takich stanów to co dopiero inni ludzie 😭 :( dzięki :classic_cool: dobre serduszko najważniejsze 😍 Chociaż jakbyś poczytał moje wpisy na temacie o szlachetnej sraczce to pewnie byś zmienił zdanie :(

Gość czytam i nie wierze..
Czkawko ale tu nie ma nic niezwykłego.. ile ty masz lat 12?

dać tego linka? czy już znalazłeś? :P ja mam dobre serduszko do zwierząt :( i przystojnych chłopców :classic_cool: 25? jak możesz 😭 23 niestety :( ale czuję się jak 16 :)

Kiedyś nie mogłabym się kumplować z ładną dziewczyną, bo miałam kompleksy i czułam,że taka ładna dziewczyna nie powinna nawet patrzeć na takiego paszteta 😭 ale teraz mi przeszło :) stwierdziłam,że nieraz ładne przyjaźnią się z brzydkimi :) a skoro te laski same do mnie podchodzą to może nie jestem aż takim bazylem :D :D no i CMM przede wszystkim :classic_cool: też nie ucieka przede mną:D

masz ładną buzie. brzydka na pewno nie jestes. ciekawi mnie skad u ciebie te kompleksy. xxx z teog co ja zauwazylem, to czeste są kumpele w skladzie ladna i brzydka. abo ladna i dwie brzydkie jak noc. xxx ta ladna jest wabikiem na facetów dzieki czemu z tymi brzydkimi chlopcy w ogole chca rozmawiac:classic_cool:

Gość Tym rasem to znowu ja!
tylko szkoda, ze nie lubisz seksu analnego :( xxx a co sadzisz o seksie oralnym? :)