Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Holiday-ka

Gdzie za granice na wakacje z dziećmi

Polecane posty

Gość Holiday-ka

Hej Może mi ktoś polecić fajne, sprawdzone miejsce na wakacje z 4-latkiem i rocznym maluchem? Chodzi o wakacje za granicą, głównie miejsca gdzie flora bakteryjna nie zaszkodzi maluchowi. I najlepiej sprawdzone hotele

Gość Holiday-ka
Może ktoś się jednak wypowie? Trzeba już rezerwować bo najlepsze oferty uciekną...

Gość znowu ty
Niedawno jedne się skończyły a ty od drugich myślisz eh do następnych kupa czasu

Gość mamama27
dobrze się zastanów - już nie jedna pisała tu co robić bo 3 dni przed wylotem dziecko dostało np. ospe itd i zostawiali takie dziecko dziadkom itp - lepiej kupić na last zaraz przed wylotem niż teraz dawać kase a przy dziecku a już przy dwójce tym bardziej wszystko jest nieprzewidywalne.. mnie czasem ciężko zaplanować dzień następny bo nagle mały budzi się z płaczem nocą i ku mojemu zaskoczeniu ma mega gorączkę..

Gość takaona*
Fuerteventura, hotel Elba Sara. Wspaniały hotel, pyszne jedzenie, fajne animacje dla dzieci.

Gość nocotytonieja
Chorwacja, fajna, ciepła, tania, bezpieczna

Grecja.Fuerteventura jest fajna,ale bardzo wietrzna,co dzieciakom może przeszkadzać.My byliśmy z dwuletnia na Rodos i było bezawaryjnie:)

Gość Szpindlerowy mlyn
lanzarote-spokojnie i milo, tak w sam raz na wakacje z dziecmi, pogoda tez bardzo fajna, bylismy z cora jak miala 2lata

Gość alinalama
rodos.byliśmy z niespełna 2letnim dzieckiem,ja w dużej ciąży.cudnie.polecam.