Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wampirofilkaaa

mam 6 adoratów jak nie więcej i tylko 1 chłopak na którym mi zależy (cel)

Polecane posty

Gość wampirofilkaaa

a więc opiszę adoratorów 1. zupelnie beznadziejny, uprzejmy ale głupawy, zbyt uprzjemy i podrywczy, niezabyt atrakcyjny, zgrywa dżentelmena i plejboja a wyglada jak zwykły tatusiek :O ma 22 lata 2. turek 3. turek 4. turek :O 5. moj byly - ceni moje cnoty, ale jest roochaczem wiec sorry :( 6. moj inny byly - olał mnie kiedys - teraz ja sie nim bawię;) 7. taki gość porządny ale niezbyt ładny i troche wiekowy :O 8. zupelnie stary i brzydki - nie wiem po co go poderwałam :O a ten 1 na ktorym mi zalezy - piekny, mlody, spokojny, skryty, niemowa prawie, ale uwielbiam go, ma jasną białą skórę, wielkie oczy, sine usta i duże kły, to chyba wampir ale uwielbiam go mimo tego :)

Dnia 6.12.2012 o 22:50, Gość wampirofilkaaa napisał:

a więc opiszę adoratorów 1. zupelnie beznadziejny, uprzejmy ale głupawy, zbyt uprzjemy i podrywczy, niezabyt atrakcyjny, zgrywa dżentelmena i plejboja a wyglada jak zwykły tatusiek 😮 ma 22 lata 2. turek 3. turek 4. turek 😮 5. moj byly - ceni moje cnoty, ale jest roochaczem wiec sorry 😞 6. moj inny byly - olał mnie kiedys - teraz ja sie nim bawię;) 7. taki gość porządny ale niezbyt ładny i troche wiekowy 😮 8. zupelnie stary i brzydki - nie wiem po co go poderwałam 😮 a ten 1 na ktorym mi zalezy - piekny, mlody, spokojny, skryty, niemowa prawie, ale uwielbiam go, ma jasną białą skórę, wielkie oczy, sine usta i duże kły, to chyba wampir ale uwielbiam go mimo tego 🙂

Nie piszesz ty ile masz lat i jaka masz zamiar.Jak masz powaznie zamiar z tym ktory ciebie zalezi,pokaz mu ze jest ciebie waznie(ale trzimaj troche distans niech troche stara sie) a te cnoty mozesz straczec ktorysz innim jak chesz. Miszle ze tego kogo ci zalezi jak kocha ciebie to calo  nie przeszkaza. Ja tak robylam dalam lewo prawo a mezowi dopiero dlugo po szlubie,(mam udane kochajaca meza)