Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

!offerma

wellmanowe macki sięgają wszędzie

Polecane posty

no nie wiem czy to jest dobre porównanie. wolę jednak jak obnaża się siwiec niż wellman.

"Siwiec i Wellman są brzydkie." 123 ja w ogóle nie wiem jak można te dwie porównywać. mnie natrętne promowanie siwiec od dawna irytowało ale znaj proporcjum mocium panie.

pewnie wellman siedzi na kafe i moderuje. a ty student nie pajacuj. nie wiem naprawdę czy ty faktycznie jesteś takim idiotą czy na siłę chcesz być oryginalny i ci tak wychodzi.

onet raczy nas również na pierwszej stronie katarzyną niezgodą. kolejna piękność której zdjęcia muszą się koniecznie ukazać w sieci :D

Gość offerma
szczególnie tych na żywo.

"Co Cię tak offermo zniesmaczyło w tym artykule?" 123 nie czytałem artykułu. wystarczyło mi zdjęcie cielska wellman na głównej stronie. no chyba przyznasz że jest to widok niesmaczny.

Ile widziałeś kobiet na żywo w wieku pani Wellman? To jest kobieta która zmagała się wiele lat z otyłością i myślę że jeśli wziąć pod uwagę tę otyłość i wiek, to pani Wellman wygląda świetnie. Uprzedzę Twoje pytanie, nie nie wyglądam jak Wellman.

a niech sobie wygląda jak chce, ja sam nie jestem bynajmniej modelem. ale w związku z tym nie pcham się z obnażonym cielskiem na widok publiczny. to jest niesmaczne i pani wellman powinna sobie z tego sprawę zdawać. i nie miałem zamiaru cię pytać czy wyglądasz tak jak ona czy nie, gówno mnie to obchodzi. gdybyś nawet wyglądała, gdybyś nawet była dużo brzydsza nic by mnie to nie obchodziło dopóki nie przyszło by ci do głowy raczyć mnie swoją obnażoną brzydotą. i o to mam pretensje do pani wellman a nie o to jak wygląda. zachciało się gwieździe cyce do aparatu wypinać, cholera jasna. a ja mam się tłumaczyć że mi się od tego się rzygać chce.

No wiesz, spodziewałam się ataku z Twojej strony. Coś w rodzaju "bronisz jej, bo sama wyglądasz podobnie":D Często tak reagujesz. Nie sądzę żeby pani Wellman pragnęła obnażyła się dlatego, że ma o sobie wysokie mniemanie i fajne, jędrne cycki. Pewnie chciała wielu kobietom pokazać, że dziś czuje się dobrze w swoim ciele, że czuje się kobieco, że jej się udało. To motywujące dla wielu kobiet z problemem otyłości. No tak, ty to widzisz inaczej, prościej, a może nawet prostacko. Zbiera Ci się na wymioty i mimo tego, że widzisz jakieś cycki to nijak się pod nie onanizować nie idzie:O

"Często tak reagujesz." 123 masz jeszcze jakieś inne urojenia na mój temat, chętnie posłucham. 123 "Zbiera Ci się na wymioty i mimo tego, że widzisz jakieś cycki to nijak się pod nie onanizować nie idzie" 123 jak ja to widzę "prosto a nawet prostacko", nie to co ty, prawda :D

Prawda, dostrzegam głębszy sens w tych zdjęciach niż Ty, to pewne. Swoją drogą lubię niedoskonałości ludzkiego ciała, niewątpliwi jest w nich coś pociągającego.

teraz jest taki "rozkaz" żeby zachwycać się kupą w galerii albo "dziełami" pani kozyry czy nieznalskiej im bardziej ohydnymi tym większą "sztukę" i "głębię" reprezentującymi. a jednak kupa w galerii śmierdzi tak samo jak i ta u mnie w kiblu i jest taką samą "sztuką". a pani wellman wystawiająca swoje cielsko na publiczny widok prezentuje ten sam rodzaj "głębi" co to gówno w galerii i zawsze znajdą się pozerzy gotowi się tym "zachwycać" i "dostrzegać głębię" dla normalnych ludzi niedostrzegalną. zawszeć to łatwiej szokować czymś obrzydliwym i terroryzować "głębą" tych którzy tę obrzydliwość krytykują niż mieć prawdziwy talent i coś ciekawego do powiedzenia.

Od kiedy sztuka nie jest już pokarmem najlepszych, artysta może używać swego talentu dla realizacji własnych zachcianek i fantazji. () Ludzie nie znajdują w sztuce zaspokojenia tęsknoty za pięknem ani pocieszenia. Natomiast bogaci, próżni i po prostu ciekawscy szukają w niej nowości, dziwactw, oryginalności, rzeczy gorszących i przewrotnych. Od kubizmu, nawet już wcześniej, zadawalałem tych wszystkich krytyków niezliczonymi dowcipami, które mi przyszły do głowy, i które oni tym bardziej podziwiali, im mniej były zrozumiałe. W ten sposób szybko stałem się znany. A chwała dla artysty to popyt, majątek, bogactwo! Dziś nie jestem tylko sławny, jestem także bogaty. Jednak sam przed sobą nie mogę uznać się za artystę we właściwym sensie tego słowa. Wielkimi malarzami byli Giotto, Tycjan, Rembrandt i Goya. Ja jestem tylko żartownisiem, który rozumiał swoją epokę i wyciągał wszystko, co tylko mógł, z głupoty, lubieżności i próżności swoich współczesnych!

Nie. Sztuka powinna pokazywać rzeczy piękne. Najlepiej te które Ty uważasz za piękne wtedy ma sens. Próbujesz mi wmówić, że to ja ulegam modom, trendom? To nie ja pisałam o Siwiec. Wiesz co? Kiedy patrzę na te zdjęcia, to faktycznie nie dostrzegam w nich nic ładnego i pociągającego, ale rozumiem, że komuś może się taka sztuka podobać, że kogoś może ta kobieta podniecać, czy być dla kogoś wzorem. Wiesz czym się różnimy? Tym, że ja staram się postrzegać taką "sztukę" globalnie a Ty widzisz tylko własną dupę. Jesteś hermetycznie subiektywny i nie próbujesz nawet oceniając spojrzeć na to szerzej, dostrzec, że takie zdjęcia mogą być pożyteczne, przydatne, seksowne dla innych.

nie wiem czy powinna pokazywać rzeczy piękne. na pewno powinna być czymś wyjątkowym. zdjęcie na głównej stronie onetu nie ma ze sztuką nic wspólnego. takich zdjęć czy to wellman czy siwiec są na świecie miliony albo i miliardy. nie ma w żadnym z nich niczego wyjątkowego. natomiast przewaga zdjęcia siwiec polega na tym że jest zwyczajnie ładna, przyjemnie na niej oko zawiesić. zdjęcie wellman nie ma nawet tego atutu a ty się "zachwycasz" czymś zupełnie banalnym bo ci wmówiono że jak coś jest brzydkie to znaczy że jest tam "głębia". i tobie wystarczy to przysłowiowe gówno w galerii, stary, pomarszczony człowiek, jakieś porozwalane śmieci, niedopałki i inny syf (w jakiejś niemieckiej galerii sprzątaczka po wernisażu sprzątnęła tego rodzaju "instalację" sądząc że to pozostałości po imprezie a to było "dzieło") żeby się "zachwycać" i twierdzić że w banale widzisz "głębię" której ja, prostak, nie dostrzegam.

To ja o tym właśnie. Nie dziwi mnie to, że te zdjęcia mogą być czymś wyjątkowym i przedstawiać sporą wartość dla wymienionej wcześniej grupy kobiet. Siwiec jest ładna, a stary pomarszczony człowiek nie! To powiedział znawca sztuki, autorytet. 1 idę spać, miło było..do następnego🖐️ 1 Sylogizm prostacki Za darmo nie dostaniesz nic ładnego zachód słońca jest za darmo a więc nie jest piękny ale żeby rzygać w klozecie lokalu prima sorta trzeba zapłacić za wódkę ergo klozet w tancbudzie jest piękny a zachód słońca nie a ja wam powiem że bujda widziałem zachód słońca i wychodek w nocnym lokalu nie znajduję specjalnej różnicy. Andrzej Bursa

"Nie dziwi mnie to, że te zdjęcia mogą być czymś wyjątkowym" 123 nie ma "mogą być". są albo nie są. i nie są. takich zdjęć są miliardy. wejdź sobie na dowolne forum fotografii i zobaczysz że amatorzy robią tego rodzaju zdjęcia. do ich wykonania potrzebny jest tylko przyzwoity warsztat. to jest rzemiosło a nie sztuka. są współcześnie tym samym czym 100 lat temu był "jeleń na rykowisku". więc o sztuce tu w ogóle nie ma mowy. zresztą to jest oczywiste bo onet.pl jest elementem najbardziej prostackiej, adresowanej do masowego widza popkultury jaką tylko można sobie wyobrazić, gdzie tam jest miejsce na sztukę. umieszczona tam roznegliżowana pani wellman jest zwyczajnie niesmaczna. nie przedstawia żadnej wartości artystycznej a to co ma do przekazania mogła by równie dobrze przekazywać ubrana oszczędzając nam przez to niesmaku.

Gość ivjtvhvf
Babie sie.przewróciło.w głowie, mysli ze.jak jest znaną bogatą osoba to wszystko jej wypada i wszyscy będą ją chwalić Nic bardziej mylnego, ona jest odrazajaca, oblesna i ponizyla się tą sesja Uwazalem ją za poważną osobę, mylilem się

Gość kobiety są jednak...
Wlleman nie ma nic do zaoferowania, nic poza prostackimi żartami. Wellman się kończy i ona o tym dobrze wie, zaczyna brakować pieniędzy, a kredyty wzięte w "tłustych" czasach trzeba spłacać. Robi więc co może, próbuje szokować, daje tyłek do całowania, a następnie rozbiera się. Wszystko w imię podtrzymania rozgłosu i zarabiania pieniędzy. Do czego jeszcze się ucieknie by zarobić trochę grosza? Ostatnio modne jest trudne dzieciństwo i zniszczona młodość. Co i raz czytam o kolejnej aktorce, która miała wymagających rodziców, złośliwych rówieśników i męża tyrana. Taka moda. Zakładam, że za miesiąc dowiemy się jak ciężko miała Wellman. W przeciwieństwie do nas wysoko urodzonych, pozbawionych wszelkich kłopotów, szarych zjadaczy chleba.

Gość ddwer
skąd się biorą zyeby typu offerma? sperma w późniejszym wieku aż tak bije na mózg?