Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xhybaumreee

kolatanie serca tak jakby stawalo dretwienie ust i podniebienia...

Polecane posty

Gość xhybaumreee

nie moge spac cala dygoce ale top chyba z nerwow...nie weim co mi sie dzieje biore lek na alergie roztocza, jakies1,5 godz po zazyciu mnie to zlapala ale dlugo juz biore tenn lek wiec nie mam pojecia czy to przser niego czy nie..mialam atak dusznosci i wzielam inhalator..ale dalej mnie telepie i to serce jakby stawalo.. przejdzie to? i jeszcze w glowi mi sie kreci nie weim co robic

Gość zwyczajna histeria
weź coś na uspokojenie, połóż się i myśl o czymś innym

Gość xhybaumreee
tak mi mopw:) dlatego weszlam na internet zeby nie skupiac sie na tym ale chcialabym juz spac..utro do pracy tragedia obiecuje sobie ze rezygnuje z kawy!!

Gość kbkbkbkbk
Wyglada to na atak paniki, uspokaj się Po lekach rozszerzających oskrzela, czesto jest przyspieszone bicie serca

Gość kbkbkbkbk
Kawa dla astmatykow jest wskazana, bo działa jak inhalator również rozszerza oskrzela

Gość a zobacz taki czy może być
Nie masz przypadkiem nerwicy? Uważaj, bo to tak wygląda jakbyś miała dostać tężyczki. Uspokój się, to przejdzie. Nie napędzaj się, bo się dopiero wystraszysz, jak cię atak dopadnie i powykręca. Ale gdyby tak się stało, to wiedz, że to tylko panika i nic ci nie grozi. Ty sama sobie to powodujesz, tak więc postaraj się uspokoić, myśl o czymś miłym, wycisz się.