Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ++++++++++++++++++zuza

petting i infekcja

Polecane posty

Gość ++++++++++++++++++zuza

czy możliwe jest to że po pettingu z moim chłopakiem mam infekcje -śluz mi się zmienił i brzydko pachnie, a czy jak nie dotykal mnie p****** tylko palcami to moge byc w ciazy?

Gość ania01.11.80
Może twój chłopak miał brudne ręce i po prostu złapałaś infekcję intymną. Najlepiej by było gdyby oglądnął cię ginekolog. Nie sądzę żebyś była w ciąży, ale zawsze dobrze jest zrobić test ciążowy. Kup sobie invag i stosuj go przez 7 dni. Probiotyk kolonizuje pochwę bakteriami mlekowymi, szybko działa, utrzymuje w niej właściwe pH i chroni przed infekcjami. Nawet jakbyś była w ciąży probiotyk nie zaszkodzi, ponieważ jest całkowicie bezpieczny dla dziecka. Na spokojnie, nie ma co się denerwować, jak po kilku dniach objawy nie przejdą wybierz się do lekarza.

Gość lady bronka
ciąża chyba jest mało prawdopodobna, skoro nie odbyłaś stosunku. skoro śluz ma nieprzyjemny zapach to infekcja. idź do ginekologa, przepisze leki i bedzie po sprawie. póki co spróbuj z lactovaginalem, stosuje się go przy upławach, może pomóc.

Gość takasamajakty7787
Ciąża mało prawdopodobna. Powinnaś sobie kupić w aptece provag żel (za około 15 zł ale wystarcza na 3 miesiące) i używać go przed i po pettingu. On zawiera kwas mlekowy więc chroni przed bakteriami i grzybicą. Ja zawsze ze swoim chłopakiem go używamy i nie mamy takich problemów.

Gość aaaaanaa
a skąd plemniki na palcach??? niemozliwa jest ciąża z pettingu, za to infekcja owszem. Stosuj sobie ten provag żel jak dziewczyny piszą a jak objawy się zaostrzą to umów się do lekarza.A na przyszłość poproś partnera przed zbliżeniem o umycie rąk.