Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dziwny problemm

dziwny b贸l!!

Polecane posty

Go艣膰 dziwny problemm

Hej ! Mam taki problem ! Jak le偶e na plecach przez dlu偶szy czas to bola mnie wnetrznosci kiedy chce wstac lub kaszlne... czy ktos z was odczuwa cos takiego? czasami tez tak mam rano, jak wstane to okropnie mnie boli, takie jakby odlezyny? nie mam pojecia ale nikt ze znajomych ani rodziny tak nie ma .. moze ktos z was ma pomysl co to moze byc?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dziwny problemm
pomoze ktos?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze masz niewygodne lozeee hm
moze lozko masz niewygodne??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziwny problemm
niee, to nie wina lozka .... nikt tak nie ma? :((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomocy prosze prosze
upp !!!

Udost臋pnij ten post

jako艣 dziwnie uk艂adasz si臋 podczas snu, znam to uczucie :D spr贸buj spa膰 bez poduszki, mo偶e to co艣 zmieni. ja tak mam za ka偶dym razem jak 艣pi臋 w jakim艣 innym, obcym, nie we w艂asnym 艂贸偶ku :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziwny problemm
ale to nie podczas snu .. to znaczy czasami jak wstaje rano tak mam ale na przykla teraz leze na plecach z 30 min i jak kaszlne lub chce sie obrocic lub wstac to bardzo boli mnie w srodku .. nie wiem co boli, po prostu wnetrznosci :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niezdecydowana24
Moze to nerwobole

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziwny problemm
mozliwe, bo ostatnie kilka dni bylo bardzo stresujacych ... az wrecz nie do zycia. ale znowu te bole mam juz od jakiegos czasu wiec watpie zeby byly to nerwobole. nie boli mnie nic jak sie nie ruszam tylko jak kaszle lub chce sie podniesc / zmienic pozycje. czasami tez tak mialam jak trzymalam laptopa na brzuchu podczas lezenia, ale myslalam, ze to przez ciezar lub cieplo. teraz leze w wygodnej pozycji a i tak potwornie boli jak chce sie ruszyc ;( nikt tak nie ma?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niezdecydowana24
No ja nie mam tak. A moze to przez laptopa? Podobno telefony laptopy itp w jakis tam sposob dzialaja na nasz organizm. Moze tobie akurat zaszkodzil? Telefonu np nie powinno trzymac sie blisko serca podczas rozmowy ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziwny problemm
watpie, to nie bedzie to na pewno :/ pomoze ktos?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To zale偶y ...
Wed艂ug mnie mo偶esz mie膰 wrzody np. na dwunastnicy, albo na innym odcinku uk艂adu pokarmowego. Powiniene艣 si臋 przebada膰 i podj膮膰 leczenie. Zmie艅 od偶ywianie, a na pewno ci ul偶y. Oczywi艣cie mog臋 si臋 myli膰, bo nie jestem lekarzem, to tylko przypuszczenia, bo wrzody lubi膮 (ale nie musz膮) "odzywa膰" si臋 rano.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziwny problemm
dziekuje za odpowiedzi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰pogodna
Witam, mam te same objawy podczas le偶enia na wznak,t臋py,uporczywe b贸l na wysoko艣ci przepony.Ciekawa jestem czy Pani(dziwny problem) wcze艣niej zg艂aszaj膮ca problem, zdiagnozowa艂a u lekarza objawy?

Udost臋pnij ten post