Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość epic shit

Nienawidzę ludzi z Polski!

Polecane posty

Gość epic shit

Nienawidzę tego kraju i ludzi!!!!!!!!! Mam nadzieję, że kiedyś zrzeknę się polskiego obywatelstwa. Wolałabym nie być obywatelem żadnego państwa niż tego kraju, ale niestety tak się nie da zrobić!!!! Ludzie, dlaczego jesteście tak pesymistyczni, tak szarzy, tak nastawieni na dokopanie innym w ramach osiągnięcia własnego sukcesu? Dlaczego ciągle gadacie, że nie macie pieniędzy, skoro stać Was na benzynę i pójście do fryzjera? Chyba nie wiecie co to prawdziwa bieda, a narzekanie krąży Wam w żyłach razem z krwią. Szczyt osiągnięć polaczka - będzie siedział w pracy po 12h dziennie za marne około 2000 złotych. Uświadomię Was - to NIE JEST sukces. Może dla osoby, która zaczyna od zera w ramach pierwszego kroku jest to coś obiecującego. Załóżcie choć raz jakieś inne buty niż sandały z przyklejonym do podeszwy sianem i wyjedźcie gdzieś za granicę popatrzeć, jak tam ludzie żyją. Bez zazdrości, jadu i uzasadnienia "bo oni są z bogatego kraju". Możecie osiągnąć wszystko, tylko przestańcie narzekać, cytować polityków zasłyszanych w TV i zasłaniać się brakiem perspektyw.

Gość flying over
Nic dodać nic ująć

jak można w jednej wypowiedzi napisać:"Chyba nie wiecie co to prawdziwa bieda" a zaraz potem:"Szczyt osiągnięć polaczka - będzie siedział w pracy po 12h dziennie za marne około 2000 złotych." 123 co za głąb :D

a jeszcze lepsze na początku:"Nienawidzę tego kraju i ludzi!!!!!!!!!" a na koniec:"Bez zazdrości, jadu "

Gość pomocy prosze prosze
!offerma Ty chyba nie przeczytales calego teksty tylko kilka wyrywkowych zdan i nie rozumiesz o co mu chodzi ... przeczytaj jeszcze raz od poczatku do konca i prosze wtedy dopiero wypowiedz sie !

Gość za 12 min
no tez widze troche niespojnosci w tym poscie..

Gość epic shit
Niespójności, to ja widzę każdego dnia w Polsce. Ktoś narzeka, że takie słabe zarobki, że na wakacje nie ma, na jedzenie, na ogrzewanie, po czym w następnym zdaniu pojawia się wątek wizyty u kosmetyczki albo weekendowego wyjazdu na Mazury, który kosztował tyle samo co tygodniowe wakacje w Egipcie. To ja się pytam, o co chodzi? Trzymajmy się jednej wersji - albo osoba nie ma na jedzenie i ogrzewanie, i wtedy na prawdę jest źle, albo ma pieniądze na wyjazdy i zabiegi pielęgnacyjne, więc w związku z tym niech przestanie narzekać. Czyż nie?

Gość siostra Sharytka
tos tłuczek bezrefleksyjny popezetpeerowskie komuchy maja sie dobrze bo sie uwłaszczyły na majatku narodowym

Gość Anna....
Niespojnosci pojawiaja sie jak sie z zagranicy do kraju wraca.... Za granica wszystko moze byc spojne... Ja nie wiem jakis zly klimat tam? Negatywna Aura w tej Polsce czy jak? Tak samo ludzie ktorzy sa za granica pierwszy raz , na poczatku sa jacys dziwni- intryganci, nerwowi doszukujacy sie dziwnych rzeczy, zmyslajacy plotki... To straszne. Mialam na stare lata wrocic do Polski ale chyba tego nie zrobie.