Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sammy29

...........Mój facet nie oszczędza ............

Polecane posty

Gość sammy29

Tutaj mial trafic temat :) Mam taki problem. Wynajmuje mieszkanie, płacę za nie 3/4 mojej niewielkiej pensji. Mój chłopak przyjechał teraz do mnie na miesiąc. Za każdym razem czuje pewien niepokoj zwiazany z jego przyjazdem. Otoz on nie oplaca zadnych rachunkow. Mieszka jeszcze z rodzicami, mimo ponad 30 na karku. Nie wie jak ciezko oplacac wode, prad, mieszkanie za ciezko zarobione pieniadze. No i wlasnie. Przyjechal. Woda znowu leci jak mu sie podoba. Do umycia rak zuzyje wiecej wody niz ja do mycia wlosow. Jak sie kapie to woda leci caly czas. Ja sie opucze, namydle i splucze, a on tak nie musi robic. Juz kiedys mu zwrocilam uwage. Moze troche pomoglo, ale teraz widze ze znowu zapomina sie i robi tak jak u siebie w domu. Ja naprawde oszczedzam, bo niewiele mi zostaje z wyplaty. Mam wrazenie ze to co zaoszczedze on i tak zuzyje jak przyjedzie Glupio mi z kolei znowu mu mowic ze za duzo wody zuzywa i ze sie jeszcze obrazi.

Gość 3/4 pensji na mieszkanie?
to za co ty jedzenie kupujesz?

Gość zawiedziony1410
to już duży chłopiec, jak mieszka z Tobą przez jakiś czas to niech płaci za to co zużyje... Sam powinien to zaproponować.