Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego spotyka mnie ten ból

męczą mnie straszne bóle, proszę pomóżcie ale nie odsyłajcie do lekarza

Polecane posty

gdyby chodziło o coś innego to bym poszła ale to bóle w okolicach wstydliwych :( brzuch i odbyt tzn to nie jest sam odbyt ale ból jakby gdzieś bardziej w głębi, przenikający, bardzo bolesny, od dwóch dni i nie mogę sięwyprostować, coś paskudnego....a ból brzucha w okolicy od pępka w dół czyli chyba macica :( dodam,że mam okres to pewnie z tym się łączy. Brałm już mocny lek przeciwblowy..

Gość kajdzior
tez mam takie bole, i nie wiem skad, nie koniecznie gdy mam okres, w roznych porach... bol taki ze chce sie krzyczec.. tez nie ide do lekarza bo poprostu nie mam czasu

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czekajcie dłuzej, jak pojdziecie do lekarza to pewnie bedziecie wyżarte przez raka, no ale to Wasza decyzja

Gość miała podobnie...
i w końcu wylądowałam na pogotowiu, w szpitalu i okazało się, że to prawdopodobnie kamień w nerkach i schodził gdzieś niżej. To było ze 2 lata temu i przeszło po kilku atakach. Forum na ból niestety nie pomoże, jedynie lekarz...

Gość maurella888
juz ci pomagam: czary mary abrakadabra... przeszlo? masz racje, po cholere ci lekarz, ludzi na forum zalatwia sprawe...

Gość jak masz klucie w pepku i
-za przeproszeniem - bol dupy, to moze tez oznaczac kamien kałowy :( sprobuj sobie zaaplikowac czopek glicerynowy albo popij parafine by "dac poslizg", jak nie pomoze to takie kamienie sie chirurgicznie usuwa :(

i mozesz sobie troche pomoc robiac masaz brzucha ruchami okreznymi zgodnie z ruchem wskazowek zegara

teraz doczytalam ze masz okres? ja przy okresie miewam zaparcia i tez tak mam, ale to nie trwa nigdy tak dlugo. jak masz zaparcie to moze to byc tym spowodowane :( ale jak sie bardzo przedluza i naprawde nie daje zyc to moze lepiej odwiedzic lekarza? :(

Gość xoletta
środki przeczyszczające a potem leawtywa. zrób sobie też kilka dni o płatkach owsianych

Gość swietnie, naprawde!
jesli to bol od okresu to kup panadol femina i wez od razu 2 tabletki. ja mam potwornie bolace okresy i tylko to mi pomaga

nie mam zaparć, czytałam o raku odbytu i to niemozliwe bym miała bo: 1) nie jem miesa 2) nie jestem otyły 3) nie mam zaparć ani biegunek 4) nie stosuje antykoncepcji