Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Borys1234

kobieta fatalna czyli zołza

Polecane posty

Gość jukijuoujytr
jestem w zwiazku 24 lata,udanym bardzo zwiazku,wiec nie pisze czysto teoretycznie!kazdy z partnerow musi dac z siebie po rowno i rowno sie starac i pielegnowac zwiazek

Gość jukijuoujytr
Goldin nie ma racji,Borys OBUDZ SIE!!!!

Gość Borys1234
@brick80 - tak, jestem tchórz i mięczak, nie daje juz rady i to jest dal mnie ostateczne rozwiązanie.. bez dzieci nie wytrzymam..

Gość kroppeczkka
Kurcze, nie poddawaj się, daj spokój. Rozstanie to nie koniec świata. Poza tym jest przecież szansa, że ją to ruszy i coś z sobą zrobi. A swoich praw dochodzić możesz zawsze w sądzie jeśli chodzi o dzieci.

Gość Borys1234
@jukijuoujytr a co zrobic jak partner ma cie w dupie i mysli tylko o sobie? żadne rozwiazanie nie pomaga, kazda rozmowa tylko pogarsza sytuacje, ile tak mozna wytrzymać? ja doszedłem właśnie do swojej granicy wytrzymałości..

Ona nie jest wszechwładna człowieku. Sądy są - jak już pisałem. I przestań myśleć o sobie a zacznij o dzieciach. Wiesz jak im się będzie żyło z piętnem ojca samobójcy bez jaj, który nie chciał nawet o nie powalczyć?

Gość jak jest tak a nie inaczej
i tutaj masz odpowiedz kobieta cie zdominowała dałes sie wykastrować ty sie jej po prostu boisz albo sie ockniesz i zaczniesz zachowywać jak meżczyzna albo spadasz z premedytacja w przepasc

Gość kroppeczkka
Jakby mnie ktoś tak traktował, to bym nie dala za wygraną póki nie powie za co mnie tak karze. I miałabym gdzieś krzyki i agresję. Należy Ci się chociaż odpowiedź na to pytanie :o

Gość Borys1234
@kroppeczka - niestety rozstanie z dziećmi to dla mnie koniec swiata, nie ma innej mozliwości, sądy nic tu nie dadzą, chcę byc z dzieckiem przez cały czas - nie mam poza nim nic innego w zyciu..

Gość jakbyś jej tak raz zaserwował
z liścia i odciął dostep do kasy , to od razu by sie jej charakter zmienił na lepszy :)

Gość Borys1234
@kroppeczka - ale ja dokładnie o to samo ja wczoraj pytałem, o co jej chodzi, co sie stało? w odpowiedzi słyszę niesmiertelne - wypierdalaj i stek bluzgów, których przecież nie bedę cytował..

autorze -ja nie przeczytalam wszystkich wypowiedzi piszacych , przepraszam bo moze sie powtorze . Zrozumialam jedno , ze zalezy ci na swojej "zolzie" i probujesz znalezc zloty srodek . Znam taki" srodek" z autopsji , ze w momencie agresji Zolzy , facet demonstracyjnie za kazdym razem :ubieral sie , wychodzil do ....restauracji, baru ,wpisz co chcesz, ze slowami , z wariatka nie rozmawiam , jak przejdzie Ci glupawka- mozesz zadzwonic. Nie podejmowal zadnych prob rozmow przy okazach agresjii. Milczal , jak grob , stukajac sie w czolo , dajac do zrozumienia , ze znow jest w szalenstwie . Po miesiacu z Zolzy uleciala para i wyciszyla sie bardzooooo. Wszystko to ma sens, pod warunkiem, ze Ty jestes w stosunku do niej i rodziny bardzo w porzadku. Nikt nie lubi byc ignorowany i potraktowany , jak Wariat z psychiatryka . Moze ten sposob u Ciebie zadziala.

Gość Borys1234
@ak jest tak a nie inaczej - pewnie jest tak jak piszesz, mam tego swiadomość, ale nie jestem w stanie nic zrobić..

Gość jak jest tak a nie inaczej
jak to nie jestes nic w stanie zrobić ?? człowieku , ocknij sie !! masz wiele możliwości tyle osób ci tutaj pisze

Gość Borys1234
@Eleene - po miesiącu to nie byłoby juz czego zbierać, jak wyjdę to juz nie wrócę, a tak jak pisałem bez dzieci nie dam rady życ..

Gość Borys1234
@jak jest tak a nie inaczej - że co niby pisze? odejść?? zastanawiam sie nad tym, ale wiem że nie dam rady zyc bez dzieci..

Gość Goldin
''jakbym jej tylko zaproponował jakies leki '' drogi borysie, a moze jej tabletki antykoncepcyjne tak na nia działaja. pamietam ze mialam podobny problem po nich. u mnie byla to depresja i placzliwosc. natomiast mam tak, ze jak sie bardzo zmecze fizycznie, to wpadam w agresje i to rowniez moze byc zwiazane z hormonami -nadnerczy -kortyzolnp. probowales zapytaj ja co jej sie w tobie nie podoba, ze tak ja irytujesz. moze jestes neizaradny, nie robisz w domu tego co chcialaby miec itd? spekuluje, wiec bez urazy. rowniez jestem za tym, zebys sie nie poddawal.

Wiesz co? Jakbym miał być szczery napisałbym WYHODUJ SOBIE JAJA! Ale chyba się powstrzymam :)

Gość powiem ci tak ________________
kobieta faceta , który pozwala sie tak traktować jak ty, po prostu nie szanuje, jak nie sznuje to ma go gdzieś albo sie postawisz i zrobisz porządek we własnym domu, albo zamknij dziób na kłódke i nie żal sie nikomu, bo głupich sie nie żałuje czego ty sie boisz , to tylko kobieta a nie spaidermen

Gość jukijuoujytr
Borys zanim zaczniesz dzialac,to udaj sie moze do psychologa!?mowie powaznie!!!!!musisz odbudowac poczucie wlasnej wartosci. nic nie zdzialasz bedac w takim dolku psychicznym! TOBIE JEST POTRZEBNA FACHOWA POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie zrozumiales mnie zupelnie.Wychodzisz na 1 -2 godziny , po czym wracasz . Czy ja Ci kaze zostawiac dzieci? No cos Ty . Chyba krecisz sie, jak kot wokol wlasnego ogona.Wez wypusc z siebie tez troche pary. No chyba , ze twoja Zolza jest chora osoba i potrzebny jej psychiatra ? Wtedy trzeba pojsc do doktora:-P

Gość powiem ci tak ________________
brick80 .... dokładnie tak , wyhoduj sobie jaja, bo ich nie masz i tu jest twój problem

Gość kroppeczkka
Ja sobie nie wyobrażam, że Ty autorze to wytrzymasz :( Zresztą kto by to znosił? A lepiej chyba widywać te dzieci co weekend, niż doprowadzić do załamania nerwowego i kazać im oglądać się potem w psychiatryku. Albo stamtąd w ogóle nie mieć do nich dostępu? Przekalkuluj sobie.

Gość Brawa dla tej Pani czyli
kręcz szyi cycki se usmaż, bo ostatnio deficyt jaj na rynku

Gość nozyczkiii
autorze gadasz jak nastolatka i myslisz jak nastolatka ona cie nie szanuje, pomiata a na to wszystko patrza dzieci - patologia kolega wyzej ma racje, nie masz jaj a ona traktuje Cie tak, bo jej na to pozwalasz i nie chrzań, ze myslisz o dzieciach skoro za chwile piszesz o samobojstwie - Ty myslisz tylko o sobie

Gość Borys1234
@all dziekuję wszystkim, którzy próbowali mi pomóc, pozostałych pozostawiam bez komentarza..

Gość kroppeczkka
Trzymaj się.

Gość Borys1234
@kroppeczka Dziękuję Ci za rady, wygląda na to że to jednak koniec..

Gość Goldin
nawet tak nie mow, bo to nie jest smieszne. walcz, nie jeden walczy. moze jest chora, moze to psychoza. walcz, dla swojego dziecka. co bedzie z nim, kiedy cie zabraknie?

Gość Borys1234
@Goldin nie mam juz siły..