Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiskamiska

zakłopotana nowa kafeterianka a ciąży

Polecane posty

Gość kiskamiska

witam was serdecznie słuchajcie sledze te forum od kilku dni, ale mimo to postanowilam napisać mam nadzieję, iż nie zostanę odrazu skrytykowana na starcie bo nie taki jest mój cel. Otóż męczy mnie uczucie jakby ciężkości piersi, nie mam śluzu, jestem w 29 dniu cyklu, ostatni stosunek był 16 dnia cyklu z prezerwatywą DUREX, mój partnet wypił przed kilka piw także nie doszedł do końca z Pania Gumką też nic się nie stało. Jednak to męczy mnie to, cos mi nie daje spokoju, może jednak jestem w ciąży? ale przecież to niby niemożliwe zeby stosując prezerwatywe z którą nic się nie stało zajsc, co nie? zazwyczaj cykle mam regularne, co 26-30 dni, dzis jak jużwspominałam wcześniej jest 29 dc zrobilam test o czułosci 20 ml z tym że nie był to poranny mocz i wynik wyszedł negatywny, uspokójcie mnie troszkę dziewczyny i napiszcie co o tym myślicie? dodam, że bardzo denerwuje sie z tego powodu co powoduje u mnie ból żołądka i to ze nie chce mi się jeść.

Gość kiskamiska
Przepraszam ale przez nerwy ponawiam

Gość Perw mobilna
Pani Gumka? :o Dorośnij. :o

Gość kiskamiska
To byla groteska z ta pania gumka, boli mnie klatka piersiowa

Gość Facet miał
prezerwatywe, nie doszedł. W ciąży nie jesteś. Nie wyszukuj sobie objawów ciąży bo one tak szybko nie występują. Skoro masz regularne miesiączki test już teraz jest wiarygodny- a wynik miałaś negatywny.

Gość kiskamiska
Zawsze kiedt mam owulacje to czuje klucie w lewym jajniku, pamietam ze w tym cyklu kulo mnie 26 listopada, więc moze owulacja byla pozniej?