Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prądowniczka

Czy to duże zużycie prądu? Jaki rachunek powinnam zapłacić?

Polecane posty

Gość prądowniczka

Stan wcześniejszy 000230,85 stan aktualny po miesiącu 305,54 Jaki przypuszczalnie będę musiała zapłacić rachunek? Dodam, że mieszkanie wynajmowane, a w poprzednim zawsze brano ode mnie 100 zł na rachunek, chociaż rachunków nigdy nie widziałam, a więcej mnie było niż byłam czy słusznie? to takie duże zużycie?

Gość prądowniczka
a tak poza tym to zastanawiam się czy aby czasem mojemu jamnikowi szorstkowłosemu nie założyć aparatu ortodontycznego gdyż ma zgryz koński

Gość okolo
okolo 60 zl

Gość prądowniczka
ale podszyw :) ok 60 zł? naprawdę? podałam, że miesiąc ale wychodzi więcej, prawie 1,5, a widzicie poprzedni właściciel chcial zawsze 100 zl, ba nawet na poczatku 120, ale powiedzialam, ze ja tyle placę za 2 miesiące. Nigdy nie widziałam rachunków, a na koniec jeszcze powiedzial, ze powinnam dopłacic :O

Gość ueueueuue
powiedz,ze chcesz zobaczyc rachunek bo nie wierzysz,że tyle zuzyłaś :)

Gość bedwyn
Właśnie zerknęłam do rachunku i za 186 kWh płacę 123,65 zł. Masz dośc duże zuzycie, bo u mnie to zużycie na 2 osoby na 2 miesiące przy elektrycznej kuchence.

Gość prądowniczka
no weź mnie nie strasz, bo to zużycie na mnie jedną i więcej mnie w domu nie ma niz jestem, z rzeczy które są włączone kiedy jestem to lampka z energooszczędną żarówką, tv i laptop to takie duże zużycie?

Gość fdgdfgd
dzizas powiedz ze chcesz zobaczyc rachunek i wtedy zaplacisz proste. 75kWh to nawet ze wszystkimi podatkami nie wyjdzie wiecej niz 60zl