Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :...a ja se pytam.....

Pytanie hipotetyczne -co byście zrobiły swojemu oprawcy gwałcicielowi

Polecane posty

?

Gość Ja bym przytuliła
I podziękowała, że mnie wyzwolił spod jarzma kompleksów i niskiej samooceny. Do dzisiaj wspominam ten pamiętny gwałt w krzakach który pozwolił mi narodzić się na nowo :-)

xD

A jakie miałaś kompleksy i dlaczego gwałt je wyzbył ?

Gość zdrapka987
Slyszalam o pewnej pani weterynarz z warszawy, ktora zostawszy zgwalcona wracajac z pracy do domu przez dwoch oprychow podpitych powiedziala po wszystkim: trudno, stalo sie. Chocmy do mnie, mam duzo alkoholu, napijemy sie. Poszli we trojke do jej domu, tam zrobila im drinki , do k torych dyskretnie wsypala srodek usypiajacy dla zwierzat. Gdy zasneli, przy pomocy swoich narzedzi chirurgicznych dokonala rownego ciecia ich penisow, a nastepnie zalozyla opatrunki i zadzwonila po pogotowie :)

Gość Ja bym przytuliła
Byłam osobą o niskiej samoocenie, z zahamowaniami moralnymi, smutną i gnuśną. Nie wiem dlaczego to tak zmieniło moje życie, ale gdy on kończy, rozlewał swoją spermę na moja twarz przytrzymując jednocześnie nóż do gardła pojęła, a wręcz oświeciło mnie, że życie jest czymś wspaniałym i można być panią swojego losu. :-) Nie zrozumiesz tego bo nigdy nie przeżyłaś żadnego gwałtu, albo równie wspaniałego przeżycia. Ale ja wiem, że mężczyźni po to są zaprogramowani przez naturę by nas gwałcić, ażeby odmieniać nasze życie na lepsze :-)

Gość maurella888
zdrapka987 Slyszalam o pewnej pani weterynarz z warszawy, ktora zostawszy zgwalcona wracajac z pracy do domu przez dwoch oprychow podpitych powiedziala po wszystkim: trudno, stalo sie. Chocmy do mnie, mam duzo alkoholu, napijemy sie. Poszli we trojke do jej domu, tam zrobila im drinki , do k torych dyskretnie wsypala srodek usypiajacy dla zwierzat. Gdy zasneli, przy pomocy swoich narzedzi chirurgicznych dokonala rownego ciecia ich penisow, a nastepnie zalozyla opatrunki i zadzwonila po pogotowie xxx to motyw z czeskiego filmu "Pasti, pasti, pastiky"

Gość Ja bym przytuliła
rzyprowadzono przed Jezusa kobietę przyłapaną na cudzołóstwie. - Nauczycielu, tę kobietę przyłapano na jawnym cudzołóstwie. Mojżesz kazał nam takie kamienować. Ty zaś co powiesz? Jezus, schyliwszy się, pisał palcem po ziemi, a potem podniósł się i rzekł: - Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci na nią kamieniem. A gdy oni to usłyszeli i sumienie ich ruszyło, wychodzili jeden za drugim. Kiedy zostali sami, Jezus rzekł do owej kobiety: - Idź i odtąd już nie grzesz.

Gość zdrapka987
To znaczyc moze, ze ow film podzialal silnie na wyobraznie pani weterynarz;), jak mawiaja, kinematografia rozwija czlowieka.