Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhdd

jak się mam teraz zachować?

Polecane posty

Gość bhdd

moja rodzina robiła wczoraj śledzia. fuj, śmierdziało strasznie. rozniosło sie po całym mieszkaniu. dzisiaj poszłam z klasą do kina. wzięlam sweter, który wczoraj leżał na krześle. nie pomyślałam,ze i on mógł przesmierdnąć. nie czułam nic jak go nakładałam a w domu już nie cuchnęło. w kinie kolezanki powiedziały mi, że śmierdze ryba..powiedziałam im dlaczego i spaliłam buraka. myslałam, że sie zapadane pod ziemie ale i śmiałam sie z nimi. mam dystans do siebie, ale nie mogłam się doczekać konca filmu by iść do domu. po seansie te koleżanki zaczely się śmiać ze mnie przy reszcie klasy.. kumam, można porobić sobie jaja we 3 (one i ja) ale nie gadać o tym reszcie klasy! wkurzyłam się i uciekłam. wysłałam jednej z nich później smsa, ze wgl nie mają wyczucia i było mi przykro, że mozna sie smiac w małym gronie a nie ogłaszać tego publicznie. zrobiły ze mnie kretynke. teraz nie wiem jak sie co do nich zachować. niby nic takiego, gimnazjalne podejście do sprawy a mamy po 19 lat! to chore żeby się tak zachowywać jak one..

wydaje mi się, że powinnaś normalnie się zachowywać jak gdyby nigdy nic. Na pewno było Ci przykro, ale daj luzu. Powiedz im później ze serio byłło Ci przykro i ciekawe jak one by się czuły gdyby cała klasa się z nich śmiała. A tak w ogóle to chore te Twoje kolezanki. Są w grupie i czują się lepsze. Kiedyś też miałąm chorą przyjaźń. Ale moja to juz w ogóle była popaprana. Jedna była taka manipulantką, rządzicielką że jak sie kłociłysmy to było 4 na 1. nie daj sobie wejść na głowę. :)