Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy powinienem darować

Nie wiem czy powinienem swojej klasie darować czy też nie?

Polecane posty

1. Zostałem oskarżony przez koleżanke z klasy o gwałt 2. Zostałem oskarżony przez kolega z klasy o kradzież portfela innego kolegi. Jedno i drugie się wyjaśniło, klasa stworzyła mi piekło. Teraz chce przepisać się do innej szkoły, powinienem zgłosić na policje to że klasa mnie prześladowała, wytoczyć proces o zniesławienie czy dać spokój temu wszystkiemu. Co prawda dziewczyna przyszła z rodzicami mnie przepraszać. Ja przy jej rodzicach nazwałem ją szmatą i oplułem ją. Nie wiem co dalej?

Ja bym Ci radził odpuścić. Na komendę konfidenci chodzą, a to co zrobili i tak się obróci przeciwko nim . . . Lepiej zajmij się swoimi sprawami. Chcesz marnować czas na policje, prokuratury, sądy? Po co Ci to . . . ?

Gość Ferrero Rosze
Nie słuchaj go. O konfidentach gadają tylko patologiczne matołki i bandyci. Pozwij bandziorów z klasy z powództwa cywilnego o zniesławienie, może być z tego niezła kasa.

Nie go nie słuchaj: Najlepiej dać do zrozumienia psiarni i "całej machinie", że nie są nikomu do niczego potrzebni . . . A poza tym z tego, co piszesz wnioskuję, że masz naście lat, najlepszy czas w życiu. Naprawdę chcesz go marnować włucząc się po tych przybytkach złodziejstwa i zakłamania . . ? Przemyśl. Decyzja należy do Ciebie . . .

ale dziewucha oskarżyła mnie na policji o gwałt, powinienem raczej coś z tym zrobić by ratować swoją opinie a jej opinie zniszczyć.

Gość Ferrero Rosze
Oskarż ją pomówienie. Niech płaci ci odszkodowanie za utratę dobrego imienia szmata!

Gość malgorzatkasalatka.
zrob cos z tym...ja mialam podobna sytulacje...oskarzono mnie w klasie o kradziez i tez zmienilam szkole...i wygralam sprawe i mialam z niej dosc duzo kasy

Gość chłopakowi że wrobił się w
kradzież daj w morde, dziewczyne został w spokoju, nie ładnie sie zachowałeś. Poza tym mężczyzna nie może chronić swojej opinii kosztem kobiety.

Gość Ferrero Rosze
to nie jest dziewczyna tylko ladacznica zasługująca na łagry!

Gość haha to nie kobieta
To szmacisko:d

Można podejść do tego dwojako. Możesz wytoczyć im sprawę i z pewnością masz szansę żeby wygrać, wtedy będą mieć nauczkę a Ty udowodnisz, że nie dasz sobie w kaszę dmuchać. Możesz też machnąć ręka jeśli Ci szkoda własnych nerwów, a i tak wątpię żeby wyciągnęli z tej lekcji wnioski na przyszłość bo jak ktoś się kołkiem urodził to choćby nie wiem co i tak nie zakwitnie.

Gość Ferrero Rosze
w Iranie za coś takiego by ją powiesili

A można wytoczyć proces całej klasie!! 1.Dziewczyne oskarżyć o pomówienia oddzielnie 2.Chłopaka o pomówienia oddzielnie 3.I całką klase oraz wychowawczynie która śmiała się z tego wszystkiego odzielnie... Czy to jest konieczne by zrobić to jako całość?

Gość cxcx678ypo
jak masz mozliwosc to walcz o dobre imie. Bo ludzie to plotkarze i czesc nadal bedzie twierdic ze jestes gwalcicielem i zlodziejem. zwlaszcza ze zmieniasz szkole, wiec tak to sobie wytlumacza