Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 11111hjhhkkhkh

Parę pytań o mleko w proszku - proces produkcji

Polecane posty

Gość 11111hjhhkkhkh

Jaka temperatura jest w procesie produkcji mleka w proszku do celów spożywczych? Jaka jest pewnosc ze wirus BIV jest zabity? Ile i jaka temp oddzialuje na mleko podczas produkcji mleka w proszku i serwatki? Jaka tempoeratura oddzialuje na te skladniki podczas produkcji michałków w białej czekoladzie np. Wawel

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwa Agnieszka
Proponuje napisac do producenta.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 11111hjhhkkhkh
google. nie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 11111hjhhkkhkh
wyslalem maila do wawela i oto co dostalem odpowiedz Subject: Re: Parę pytań o mleko w proszku -iproces produkcji michałków białych Date: Fri 07-12-2012 03:41 PM Od 7.12.2012 przebywam na zwolnieniu lekarskim Wawel S.A. :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 11111hjhhkkhkh
Bo krowy lubią miewać w mleku wirusa BIV który jest jak HIV i chciałbym być pewny że go nie zjadam zwłaszcza przy krwawiącej jamie ustnej :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×