Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZmęczonaBardzoIsmutna

Od rana leżę przed tv i z laptopem. Obudziłam się bardzo zmęczona

Polecane posty

Gość ZmęczonaBardzoIsmutna

Jestem w I trymestrze ciąży i dziś po prostu nie mam siły nic robić, taka się czuję zmęczona...Mdli mnie i mi słabo.Obiad nieugotowany, a mąż wraca o 16. Zbiorę się z łóżka i ogarnę dopiero przed samym jego powrotem. Czy to jest normalne w ciąży, że czasem się nic nie chce, nawet z łóżka wstać? Mam wyrzuty sumienia, że nic dzisiaj nie zrobiłam...

Każda różnie to przechodzi. Ja w pierwszej ciąży czułam się super i tylko wieczorami taka jakaś byłam jakbym się struła. A w obecnej ciąży na samym początku miałam grypę żołądkową i w połączeniu z pierwszym trymestrem dało to taką mieszankę że przez 3 tygodnie nie mogłam dojść do siebie i tylko snułam się i miałam wrażenie jakbym miała zaraz zwymiotować albo zasłabnąć. Przewietrz dobrze mieszkanie (mimo że na dworze chłodno), jak wleci trochę świeżego powietrza to się dotlenisz i może lepiej poczujesz, będziesz miała chęć do czegokolwiek. :)

Gość annazalia
ja pierwsze 3 miesiące przeleżałam, mdłości, okropne samopoczucie, wstręt do jedzenia, zapachów, ogólnie 3 miechy wyrwane z życia :o jak tylko minęły - jak ręką odjął :) Nie miej wyrzutów sumienia, jesteś w ciąży i możesz sobie na to pozwolić. To minie i wrócisz do formy. A teraz życzę zdrówka i dbaj o siebie!