Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny stary kawaler

Poszedłem na dziwki, wrażenia mam żenujące

Polecane posty

Gość Samotny stary kawaler

Poszedłem do miejsca znanego jako burdel. Wszedłem. Powitała mnie jakaś wychudzona paląca papierosy kobieta koło 40-tki ze złotym zębem. Nie wiedziałem co do niej powiedzieć więc zapytałem czy mogę tu miło spędzić czas? Ona spytała czy mam forsę. Pokazałem że mam. Ona odwróciła się i krzyknęła za kotarę "Klient!" Poczekaliśmy chwile po czym wyszły stamtąd trzy kobiety. Dwie z nich średniej budowy gadały między sobą, a trzecia puszysta czesała włosy. I to zonk bo ta wychudzona zamiast zapytać mnie, którą wybieram krzyknęła do dziewczyn "która go obsłuży" Oczywiście zgłosiła się ta gruba, a tamte dalej o coś się kłócąc zawróciły. Wzdrygnąłem się i zaprotestowałem jak najgrzeczniej mogłem, powiedziałem coś w stylu "przepraszam, ale nie przepadam za puszystymi" Obie popatrzyły na mnie jakbym im napluł w twarz. Gruba sobie poszła klnąc coś pod nosem, a chuda obsługująca interes wydarła się za kotarę "Maryyyśka, weź obsłuż klienta". Odpowiedziała jej tamta, że "nie bo mam okres, może Zocha", a druga krzyknęła "nie podoba mi się ten facet, niech spada". Głupio mi się zrobiło. Szefowa dziwek powiedziała, że dziś jakiś zły dzień i wszyscy po niej chodzą. Potem dodała, że sama chętnie by ze mną poszła, ale jej mąż jest bardzo zazdrosny i może ją pobić. Poprosiła, żebym przyszedł wieczorem, bo teraz dziewczyny są niedysponowane, ale ja chyba już się tam nie wybiorę. Ciekaw jestem czy wszystkie burdele są takie?

Gość relax take it easy
Tak to jest jak się oszczędza na rekreacji .:)

Gość a co myslales
ze beda cie traktowac z sympatia? i to co powiedziala szefowa oznaczało grzecznosciowe 'spierdalaj pasztecie i nie wracaj'

no ale dziwki raczej powinny dbać o klienta, o to żeby się dobrze bawił. aż trudno uwierzyć że faktycznie tak było jak opowiadasz. spróbuj z internetu.

Gość odbytom dziękujemy
co to za burdel był? co to za obsługa? co to za warunki? co to za miasto, wogóle? Jak ja byłem w tym przybytku to się mało nie pobiły o to która ze mna pójdzie. A było ich chyba ze 12 do wyboru. Cena nie wysoka. Warunki lokalowe nie najlepsze ale też nie jakaś piwnica po sąsiedzku z szambem. Mi sie podobało ;)