Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Cathy

Imię dla chłopaczyka :)

Polecane posty

owszem podjęłam decyzje, nie zmienie jej przez osobę której nie znam i napisze mi ''ale okropne imie'' chcialam po prostu poznać opinie innych tyle.

Gość aejqwehjqwhe
Nataniel...pretensjonalne....zgadnę, jesteś niewykształcona? takie imiona tylko wsiury dają dzieciom. Nataniel Śledź.

Gość barnej
To fajnie, że chciałaś poznać opinie. Na szczęście nie chciałaś poczytać zachwytów nad tym, jakie to piękne i oryginalne imię wybrałaś dla syna :)

Gość hiohoho
Prawde mówiąc bardzo mi sie nie podoba. Nigdy nie nazwałabym tak syna ale kazdy ma prawo nazwac swoje dziecko jak chce. Mi sie podoba Borys, Marcel, Leon, Oliwier

podzielone sa opinie także wśród znajomych, ale jak bym chciała nazwać dziecko Tomek to tez znalazłyby sie osoby które z róznych względów nie lubią tego iminia i wydaje im sie okropne, tak jestem niewykształconym wsiurem, cos jeszcze o mnie wiesz?

Gość barnej
Tomek akurat fajne :)

mlodamampyta podoba mi sie :) ale pewnie tez duzej liczbie osób sie nie spodoba.... trzymaj sie ;)

Kązdy nazywa swoje dzieci według własnego uznania, nie sądzę ze przez imie Nataniel bedzie on skrzywdzonym dzieckiem tak jak i moja Nikolka nie przez "c" tylko "K" ;) a Ty barnej chyba sam jestes nieinteligentnym, niewykształconym wsiurem :p po prostu brak słów ....

Gość barnej
mlodamamapyta to musi mieć dopiero kumulację - młoda, niewykształcona, pochodząca z małej miejscowości, niezbyt szerokie horyzonty, mąż równie prosty jak ona itd... Melisa? Milan? To jest czadowe!

Gość barnej
justyna - ale trafiłem z tym co napisałem o Tobie?

Barnej przybij piątkę, widzę, że mamy podobne podejście do imion. AC Milan, wymiata kompletnie. Ale Nikolki nie pobija, jak dla mnie. Serio, nie ma jakiś normalnych polskich imion? Hania, Zosia, Kasia, Marysia, Zuzia, Ania, Marta, Monika, Madzia, Krysia, Tereska, nie. Trzeba dziecko nazwać po hamerykańsku, nie? :D Ale oczywiście w wersji spolszczonej! :D

Gość event ualnie
kiedy słyszę imiona typu brajan, nikola, sandra itp od razu naklejam karteczkę z napisem, patologia lub braki w wykształceniu ewentualnie jakieś kompleksy rodziców, niestety

Gość nazywam sie wieprzowinka
A nie lepiej Natalus

Gość barnej
Spoko - Dobrze, że nie planują nazwać syna Roma, albo Barcelona :) A imiona zachodnie po spolszczeniu bawią mnie na równi z niektórymi rosyjskimi. Ostatnio znajoma nazwała córkę Tatiana. Tania - oł jeah :)

Gość barnej
Wyobrażacie sobie nastolatkę? Przedstawia się: "cześć, jestem Tania..."

A ja jestem doktorowa , a niektore wsiowe imianka to jednak mi sie podobaja - niosa powiew i nie sa takie nudne : Np: Dzon

Milan byl Bregovic - witajcie na " dalekim wschodzie " - jako hobby proponuje zapisac do muzycznej na puzon :)

Gość event ualnie
milan to to samo gówno co inne tego typu, a przy okazji jakie skojarzenie z dawną jugosławią! :o

Dla dziewczynki tez mam piekne : Melina ! Co robiles wczoraj ? - Bylem na Melinie :)

Gość event ualnie
najlepiej nazwać chłopca Jezus, jakaż nobilitacja :D

Gość matko bosko koachana
Nataniel Nawalaniec Nicol Smietonka Dzesika Swist Brajan Chrust no commennt

Gość barnej
U nas można jako drugie dać chłopcu Maria. To ja proponuję Jezus Maria Kowalski.