Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtksd:P

Ja bede miała córeczkę

Polecane posty

bo jej dziadek zostawił jej ojca bardzo dawno temu, kiedy jeszcze był malutkim chłopcem i kiedy najbardziej go potrzebował,nie płacił alimentów tylko chlał wódę i uganiał za nowymi babami płodząc kolejne dzieci .... Ale moja szwagierka to pewnie będzie miała syna, bo jej mąż syn dziadka mojej córki przyjoł jej nazwisko i nawet jeśli urodzi syna to dzadkowi nazwiska juz nie przedłuży dalej:P Taka jest sprawiedliwość-a Wy piszecie że Boga nie ma?

No jak to?

No ok. Zgodzę się że zawile, ale można to zrozumieć, to, że, to niby trudne,to jest tylko w waszych głowach.

jest :D

KingaStefankaFanka jako to? Pierwsza rzecz której nie staramy się dostrzegać w życiu a której dostrzegania powinniśmy sie nauczyc to zależnośc pewnych zdarzeń od tych które już sie wydarzyły.

Gdybym ja urodziła syna to on nosiłby nazwisko dziadka. A czy dziadek zasłużył na to by ktoś jego nazwisko nosił? No dla ambitnych inaczej to może jest i bez znaczenia ... No to jak teraz już ktoś coś zrozumiał?

A jeśli kiedyś dziadkowi przyjdzie być osądzonym przez Boga a ten powie tak: Ok przyjmę cię do siebie ale wskaż choć jedna osobę potomka z twojego pierwszego małżeństwa który nosi twoje nazwisko... Spojży wtedy na ziemię i zoabaczy swoje praprawnuki i zoabaczy że nawet ci co powinni nie noszą go już dawno .

_Cathy - mi się wydaję, chociaż nie jestem pewna, że chodzi o to, że jedyną ambicją autorki jest to, żeby dzieci w jej rodzinie, nie miały nazwiska po dziadku, bo był ciulem, czy coś.

KingaStefankaFanka no może Ale nie koniecznie,bo może Twój ojciec jest taki fajny że nie załeży mu na tym i nikt go tym dręczył nie będzie.

jestę studentę aha no dzieki za wyjaśnienie, :D no to nasuwa mi sie 2 pytanie po co o tym pisać na forum...

Mój dziadek miał dwie wnuczki (ja i siostra), czyli co, mój tato i dziadek też mają przekichane u góry (o ile jakaś góra w ogóle istnieje)?

jestę studentę -Nie mi chodzi o coś innego, sama jeszcze nie wiem tego..;)

_Cathy KAŻDY TEMAT DOBRY JEST.

KingaStefankaFanka O widzisz tak więc cos mógł sobie nagrabić jednak;)

Gość Łoowiecka w skrocie
ŁOOOWIECKKAA SzALEEJE Tylko teraz w skrocie :D