Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasaddddddddddddd

ile czasu w taka pogode spedzaja na dworze wasze dzieci?

Polecane posty

Gość asasaddddddddddddd

U mnie pelno sniegu i temp. ponizej zera. dzieci w wieku ok.4 lat.

Moja wczoraj jak wyszla na sanki z starszym bratem i siotrą o 14:30 tak przyszli lekko po 16 Dobra godzina powinna byc.Teraz jestem w pracy, ale napewno dzisiaj tez dlugo na sniegu sie pobawią, oczywiscie odpowiednio ubrane (ani nie za grubo ,aby moglly sobie biegac, ani nie za cienko)

Gość asasaddddddddddddd
moja corka byla z mezem ok.14 na spacerze i po pol h wrocili mowic ze jest im za zimno. Ubrallam jej ocieplane ogrodniczki.

Gość moja córa w wieku pięciu lat
była na sankach około 1,5 godz, potem przerwa i znowu 1,5 godz. W tej chwili ma 8 lat to potrafi bawić się na śniegu i 3 godziny za jednym zamachem

mój niedługo skończy 2 lata i był dzisiaj na sankach około godzinke...no może troszke dłużej ale jeszcze wyjdzie na 15 min naprzeciw tacie do pracy ;) tzreba hartować maluchy :D

Gość a mój ma ły
ma 16 miesięcy od jakiegos czasu chodzimy na spacery bez wozka ( hyba ze musze zrobic zakupy ;p dzisiaj cały dzien sypał snieg...ale ok 11 wyszliśmy na godzine na osiedle (mamy plac zabaw taki mini ogolnie takie "ogródki) mały miał frajde ze śniegu :) chciałam wyjsc jeszcze raz ale jak o 14 zasną to spał 3h wiec nie było juz kiedy