Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatki i inne smierdziele

dlaczego faceci

Polecane posty

sa tak egoistyczni, mysla o sobie nie widza swoich bledow ale potrafia wytykiwac nam nasze bledy ... jakie my tonie jestesmy, nie mysla o nas jak sa w zwiazku. zadko kiedy posprzata o ile posprzata, rzadko kiedy ugotuje o ile ugotuje, Boze jacy oni sa denerwujocy i latac tylko kolo nich uslugiwac jak sluzaca. kobieta ma robic na 3 etaty. z rana praca popoludnie praca w domu i do tego jeszcze nocna zmiana nosz kurwa - i wkurwia mnie jak laski ktore maja dzieci mowia ze nie chca byc od faceta zalezne - wola byc robotami i miec glupia dume - splodzil dzioecko niech na nie robi.

sory za bledy ale szybko pisalam

Gość singielka200 000
dlaczego kobiety są pyskate i umieją wytykać błędy swoim facetom , a swoich nie widzą ? a pamiętliwe jak diabli

Gość taka sobie Ania :)
hmmm ale dlaczego tak uogolniasz? :) domyslam sie ze Twoj facet zalazl Ci za skore wiec to napisalas ale czemu uwazasz ze kazdy taki jest ????? moj tak nie ma

Gość kafeteriaaaaaaaaaaaaaaa
doprawdy Aniu;)?

Gość Stach Traktorzysta
są i tak o niebo wyżej w uczuciach i uczciwości niż najlepsza z was, kobiet!

hmmm skoro ktos sie wiaze z takim facetem to sam jest sobie winien , moj sprzata - jest chorobliwym pedantem , dba bardzo o mnie nie oczekuje bym mu uslugiwala to bardziej on sie mna zajmuje niz ja nim , jak jestem zmeczona to kaze mi odpoczywac a sam robi to co jest do zrobienia , nie wiem czy ma to znaczenie ale nie jest Polakiem , moze polscy faceci sa wlasnie w duzej mierze tacy zalosni jak opisalas ???

oki aniu a ile jestes z ukochanym ? moj nie moj nie wazne ogolnie bo zazwyczaj faceci tacy sa 99% . kobiety owszem zapamietuja wszystko ale teraz gadamy o facetach a nie o kobietach

7 lat

a jakies nasci jest twoj ukochany - nie jestem razsistka ale jezeli pakistan czy inny z nicgh to owszem sa dobrzy dopuki sie nie pobierzecie i ci dzieciaka nie zrobi - chociaz taki tez sie zdarza dobry ale to tez rzadkosc

tak jak napisalam 99% jest takich jak opisalam widocznie aniu twoj nalezy dp tego jednego procenta.

o nie nie :) jest innej narodowosci ale jakiej nie bede pisala bo jakie to ma tu znaczenie ? :) hmm Ty dziwnie jakos rzucasz na prawo i lewo stereotypami :)

nie zgodze sie z Twoja teoria , to nie jest moj pierwszy facet bylam w innych zwiazkach i nigdy nie natrafilam na takiego jak opisalas , ale moze to tez wynika z jakiego srodowiska facetow sobie znajdujesz...

jak dziwnie rzucam ? zreszta nie obchodzi mnie jaiej nasci jest twoj facet. powiedzialam 99 % jest takich jak opisalam naprawde jest malo fajnych kolesi ... ja na swojego tez nie narzekam kocham go i jest ok ale kazda prawie jedna kolezanka narzeka zreszta moj byly tez taki byl poprostu duzo jest takich kolesi

moze sie obracasz w takim srodowisku poprostu

z drugiej strony skoro skaczesz kolo niego uslugujesz pozwalasz by nic nie robil to do kogo masz potem pretensje ? :)

ale po co kogos wychowywac??? dziwne jestescie :) albo sie kogos akceptuje albo nie i juz

Gość cytrynka,
Boze, jak ja szukalam tu wlasnie takiego tematu! No doslownie sie z zgadzam z Toba autorko! Jak mnie ten moj facet denerwuje, ze dzisiaj az wpadlam po prostu w szal! Ja wszystko jestem w stanie zrozumiec i zaakceptowac, ale kurde sa granice! Ne mamy dzieci, ale w domu nie raz potrafi byc taki balagan (naczynia po kolacji, WSZEDZIE POROZPIEPRZANE JEGO GACIE I SKARPETY, okruszki na dywanie, jakies papierki plus szkalnki na stole) a jak tak nie nawidze jak jest chociazby jedna szkalnka nie umyta, a on nic sam z siebie nie zrobi! Wczoraj prosilam go aby posprzatal ze stolu, bo obiad podaje, a on wszystkie papierki szklanki pod stol, albo na parapet! No jak sie wydaralam na niego i kuźwa nic i tak ie zrobil! Wadomo ze najlatiwej bylo by zakonczyc i niech kazdy zyje osobno, albo znalezc takiego ktory ma wiecej rozumku, ale jak sie jest z kims kilka lat i sie kocha to ciezko...

o i nastepna meczennica :) nie rozumiem Was dziewczyny wieje patologia ... pozdrawiam

Gość cytrynka,
Aniu, ale czemu tak mowisz?

Gość Anka zakichanka
Pewnie lubisz siedziec w brudzie, albo to on wszystko sprzata a ty jestes taka lewa ;D

moj maz taki nie jest,sprzata po sobie i wogole, zawsze mi powtarzal ze to ze swojej partnerce trzeba pomagac wyniosl z domu,ze go tak uczono od malego.

ania wypraszam sobie z ta patologia ... wiesz co to zlowo znaczy jezeli nie to sie nie pdzywaj. nie wierze w to ze twoj facet jest taki idealny - sory! nie wierze. wiekszosc jest takich jak opisala cytrynka. WIEKSZOSC . moj facet mi cos tam pomaga i nie jestem dla niego sluzaca bo sobie na to nie pozwalam ale w syfie mieskzac tez nie bede ... ty aniu pewnie zyjesz na benefitach w uk bo jak twoj facet tak kolo ciebie skacze to co on w dzien robi ?

owszem moj tez pomaga ale wiekszosc takich jest i yle to sie slyszy wiekszosc lasek narzeka ;/ aniu to ty chyba nie masz kolezanek od serca albo widzisz swiat przez rozowe okulary :D