Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uspokajajacecos

bardzo nerwowy facet, wścieka się o wszystko, co robić przeczytaj!

Polecane posty

Gość uspokajajacecos

Jesteśmy razem 3 lata, jestem w 4 mscu ciąży, ostatnio poczułam ruchy nie byłam pewna czy to jest to wiec weszłam na forum, na którym czasami się udzielam by poczytać jak dziewczyny to czuły, nie chciałam tego przegapić. Powiedziałam mu to a on zamiast się cieszyć nakrzyczał na mnie i się obraził ze wszystko w necie szukam ze pewnie sobie wymyślam te ruchy itp. Tak jest o każda pierdołę taka awantura a jak juz postanowię wcale sie nie odzywać to oczywiście ze wymyślam i sie focham. Nie wiem juz co robić to jest meczące nie mogę z nim spokojnie porozmawiać jak mam problem to mu nic nie mowie bo on zaraz krzyczy.

Gość uspokajajacecos
Dodam jeszcze że nie jest taki tylko w stosunku do mnie ale do każdego, na każdego potrafi nakrzyczeć.

Gość odbytom dziękujemy
sama chciałaś to masz!

Gość uspokajajacecos
nikt wiecej nie napisze?

Gość wspolczuje dzieckuu
No to faktycznie dziecko bedzie miec cuuudowwnego tatusia, mialam takiego samego Tyran psychiczny, a czasami nie wahal sie z byle powodu uderzyc pod wplywem nerwow :o Chyba na twoim miejscu jzu bym wolala aborcji sie poddac niz dziecko na takie pieklo skazywac zycia z takim depotą

Gość uspokajajacecos
aborcja??!! no jasne tak najlepiej najlatwiej bo przeciez jak cos jest nie tak to trzeba zabic dziecko! jestes nienormalny/a !!! poza tym to dziecko nie jest tylko jego ma mnie a ja dam mu wszystko co najlepsze!

Gość Ósmy krasnoludek
współczuję, nie chcę straszyć ale jak pojawi się dziecko będzie gorzej, bo nowy człowieczek to szkoła cierpliwości i egzamin z prawdziwej miłości do Ciebie. Dowiesz sie wkrótce wzsystkiego

Gość kjhhghfggf
wsumie jak sie sama nie potrafisz obronic od atakow jego gniewu i nerwow to tym bardziej kogos innego nie ,jak sam jestes do siebie bezradna Przemoc psychiczna wcale nie mniej jest boelsna niz fizyczna