Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rossesss

facet nie napisal zyczen na urodziny

Polecane posty

mam 23 lata on 34 .. spotykamy sie 3 meisiace.. niby wszystko bylo super a od 2 tyg mamy slaby kontakt( on nie ma czasu- do grudnia musi sie wyprowadzic do nowego meiszkania kupionego kilka dni temu) dzis mam urodziny i on nie zlozyl mi zyczen;/ a wiedzial ze mam dzis urodziny. wczesniej napsial ze ma duzo na glowie i nie ma czasu na amorki a ja mu na to ze jesli nie ma dla mnei czasu zeby sie spotac nei chce z nim miec jakiegokolwiek kontaktu a on na to.. zebym sie tka zaraz na niego nie zloscila... co mam mu napsiac zeby zrozumial ze mi przykro teraz ze nei zlozyl mi zyczen itp i jak wyjasnic ta sytuacje?

Gość każdy lubi coś innego
no wybacz!:O on nie napisał życzeń urodzinowych, zlekceważył a ty chcesz do niego pisać?:O:O:O może jest tchórzem i nie potrafi skończyć wprost, to sobie pomyślał, że jak nie napisze ci zyczeń to ty sama z nim skończysz. Nie poniżaj się i nie pisz, błagam

Gość nmkl.,/
wczesniej napsial ze ma duzo na glowie i nie ma czasu na amorki Olej go. Nie zależy mu na Tobie. Gdyby zalżało miałby czas na amorki i napewno pamiętałby. Nie poniżaj się i nie pisz. Pewne że nie zaiskrzylo.

Gość wertylkua
Dokładnie. nie zalezy mu.

Gość cozamendziarz
Nawet Twoja mloda dupa go nie kreci, przykre, ale prawdziwe. Olej dziada. Wyraznie juz ci powiedzial gdzie twoje miejsce- nie ma czasu czyli de facto checi, na amorki, de facto z Toba. Tyle w topie. A teraz go olej. I bierz sie za rownolatkow. Tacy po 30tce maja zjebane lby.

spoko nbapisal mi zyczenia i nak oncu napisal zebym sie na niego nei gniewala ze ostatnio taki jest ale stres w zwiazku z praca i tym ze w miesiac musi zalatwic kredyt na meiszkanie przeprowadzic sie i w pracy ma bardzo ciezka sytuacje go wykancza..:) iwec wszystko jest ok:) a myslicie ze jak moge mu pomoc?:) zeby sie odstresowal np..:)

Gość allabellaj
no wybacz, ale mi facet sklada zyczenia zaraz po polnocy, a on nie mial niby czasu caly dzien prawie zyczen ci zlozyc...ja bym tego nie tolerowala bo widac ze nic nie znaczysz dla niego...to twoje swieto w koncu a ty myslisz jeszcze jak mu pomoc...jest eogista i mysli tylko o sobie i o swoich problemach...daj sobie z nim spokoj lepiej chyba ze chcesz być tzw 'opcją" a nie priorytetem ;]

Gość jkjm,bekon
on cię nie traktuje powarznie,dla niego jestes mlodą siksą na sex i nie napraszaj się ,baby pchają sie same facetom na kutasa,trochę honoru dziewczynko