Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lord m mm

jak pozbyc sie namoalnego sasiada polaka

Polecane posty

Gość lord m mm

Mieszkam sobie w uk i man problem. Obok mnie mieszkanpolska rodzina. Tatuś tej rodziny cały czas do mnie przychodzi i ciągle czegoś chce. A to żeby mu dupe gdzies zawieść. Albo żeby po telewizor do sklepu pojechać a to kasę pożyczyć. Jaknsienpozbyc tego natręta bo żadne argumenty do niego nie trafiają. Kurwa jak ja nie lubię takich niezaradnych ludzi. Ale jak ja coś kiedyś potrzebowałem od nich i była to qyjatkowa sytuacja to odelsali mnie z kwitkiem a sami be,czelnie przychodzą. Mieszkają tu kilka lat i ani języka ani nic nie znają i tylko pomocy oczekują.

Gość Przewielebny pastor Fiutazy S.
nie rób tego, nie pozbywaj sie, masz polskie piekiełko na miejscu, nie musisz jeżdzić na d Wisłę

nie potrafisz powiedziec nie?? Raz, drugi, piaty czy dziesiaty? Nie i juz

Gość matko bosko koachana
trzeba byc asertywnym

Gość lord m mm
Mowie ale ten człowiek ma coś z bania ze możesz do niego mówić a on i tak nie słucha lub nie rozumie ci się do niego mówi. Wczoraj byłem z nim orozmawiac a dziś i tak przyszedł

Gość MalaMiiiiii
to nastepnym razem mowisz, sorry ale nie moge Ci dzisiaj pomoc i nic wiecej. I nastepnym razem znowu. I tak ciagle az sie nauczy. Albo najlepiej wyprowadz sie i bedzie spokoj!