Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LibreLibra

Jak Wam sie podoba ta kobieta XL?

Polecane posty

Gość Jest iście zajebista
Chociaż cycki mogłyby być trochę większe... no i młodsza. Ale twarz taka fajna ciepła, dupa nie za duża i nie za mała. W sam raz na paluszka-grzebaluszka. Chociaż na starość może się jej jeszcze poszerzać :-(

Zaraz Wam powynajduję inne takie :D Chociaz jakby nie dbała tak o siebie i nie ubierała się tak ładnie to by pewnie nikt nie powiedział, że jest fajna,..

Ja pierdole LibreLibra... co to za gruba maszkara. :-O

http://www.fashionloveandmartinis.com/ Nie, nie, nie... to już podbiega po jakiś fetysz niebezpieczny dla zdrowia. Jest różnica między kobietą NATURALNĄ a SPASIONYM GRUBASEM

przykro trochę, bo dalej pierwsze co mi się nasuwa na myśl po zobaczeniu tych zdjęć to myśl: "ale gruba" i piękne fatałaszki, zajebista fryzura nic tu nie pomogą :(

Gość naczelny strażak
pasztetki zwykle mają poczucie humoru i uśmiech od ucha do ucha, może nawet świecić złotem i diamentami ale do bzykania się nie nadaje i jak się z taką pokazać między ludźmi ?

Gość Na allegro ich nie ma
Locha jak chuj, poza tym to sam photoshop, bo takie maciory maja cellulit jak jasny gwint. Pudding taki, powinna schudnac ze 30 kilo minimum

Takie lochy zamiast wydawac kase na szmatki, kosmetyki i inne pizdryki oraz marnowc czas na strojenie sie i robienie makijazu i fryzur, powinny te pieniądze i energie wykorzystać na rózne metody odchudzania czyli karnety na siłownię,, zakup przyrządów do cwiczen oraz zdrowych produktów zywnosciowych.

Gość nadina..
to nie jest XL to jest XXL

"ale do bzykania się nie nadaje i jak się z taką pokazać między ludźmi ?" Mój facet mi kiedyś powiedział,że faceci wolą do łózka takie większe laski, a na ulicę szpanować przed znajomymi takie super chudzinki :D

No niestety ale jestem szczupla i codziennie cwicze.

Gość kartinka
To jest XL? to jest XXL albo więcej. Niestety mnie się grubość nie podoba, to nie jest kilka nadprogramowych kg, ona jest po prostu gruba. Pani nr 1 aa ogromne tłuste uda, a ta w szpilkach od zary - mam takie same :D wygląda jak świnia na obcasach, no sorry ale tak to widzę.

Stara grycanka, odkad schudla nie jest jescze taka tragiczna jak na swój pdoeszły wiek. Ale za to jej córy powinny przejsc na połroczną głodówkę chyba ...

Gość naczelny strażak
taka jest prawda, szczupłe i wysportowane kobiety mają łatwiej w życiu , ponieważ w oczach pracodawców są uważane za temperamentne i mają prezencję a tłuściochy są rozlazłe i leniwe , zadek wsadzi w fotel i nie ruszy doopy a gdy idzie to się trzęsie jak galareta

Grycanka moim zdaniem teraz zayebiscie wygląda, wcześniej to trochę maciora była :D I nie powinna się ubierac w białe kolory, bo wyglada jak beza